kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: RamsesII, 13 Haziran 2004 13:26 tarihinde demiş ki: Ah o kızıl saçlarına bo.... neyse uzatmıyayım kendimden geçicem yoksa töbe.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 heeh birileri kanal d ye mail atsın belkı gene koyarlar :) saden şuan cızgı fılım koyorlar o saat te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Koca dötlü Milagros ve kazma burunlu ivo.....Abim başlarını izlemek için koşturuyodu bi de diskodaki dönüp duran salak kızların kçlarına bakmak için açardı arada..Bence çok dandik.kız tanrıyla kanka muhabbeti fln yapıyo komedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 olum gotlerı buyuk falan dıldı :) ıyı kızalrdıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hastasıydım. O hatun Brezilyalı ve adıda Natalia Oriero[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 :)) tum bolum lerını ızledın heralde :) sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ayıpsın ;) Ayrıca Natalia ablamız şarkıcıdır normalde.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu kadar ızleyen varken nıe baştan komuyorlar acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Jasco, 13 Haziran 2004 19:57 tarihinde demiş ki: Koca dötlü Milagros ve kazma burunlu ivo.....Abim başlarını izlemek için koşturuyodu bi de diskodaki dönüp duran salak kızların kçlarına bakmak için açardı arada..Bence çok dandik.kız tanrıyla kanka muhabbeti fln yapıyo komedi :D Abi eğlenmek için bi ortama akıyodu ya bunlar, böyle tepelerde kızlar oynuyo, oraları baya iyiydi dizide hehe :)[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bastan ısterık :) heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Werewolf said: Evet evet tekrar koysunlar.[signature][hline]Fecondation under control of the King evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 imzam da çok güzel diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahah aklıma geldi de benim ilk izlediğim dizi MARİANA'dır. Akşam 5'te mi ne çıkardı izlerdim annemlerle falan 6 yaşındaydım galiba ahah konusunu falan net hatırlıyorum yalnız. Fakir kız vardı zengin evinde buna zülum ederlerdi ama kız çok güzeldi falan evin erkeği ile uzaktan aşk yaşıyolardı galba bi de aboow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 vahşi güzel de ben sevmezdim esas elemanları bitane sarışın kız kardeşi vardı o esas oğlanın onla bahçivan ramon sonunda birlikte olmuşlardı onlar iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ya başka bir dizi vardı ama bununla ismi benzeşiyordu sanırım, başoğlanın ismi MİGEL ANHEL idi, babası avukat ve süper kötü bir herifti, aşık olduğu kız da ultra fakirdi sanırım. kızın adı da ESTERELYA mıydı neydi. hızlı hızlı konuşan heyecanlı bir ninesi mi ne vardı habire "o oğlandan hayır çıkmaz kızım seni üzer" diyen filan. kirli güzel miydi neydi hatırlayamıyorum dizinin tam ismini, 94 gibi trt1'de verilmiş olsa gerek. onu hatırladım şimdi, sanırım seyrettiğim tek pembe dizidir heh. hoşuma da gitmişti o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bide küçük kız vardı. katolik okulu gibi bi okulda okuyordu. onun bi genç öğretmeniyle babası arasındaki aşk falan anlatılıyordu çocuk uğraşıyordu işte evlensinler diye bide babasının kötü kalpli sevgilsi vardı falan o neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 luz clarita ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yok mu marimar'ı izleyen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 baştan sona 3 kez izledim anneannemle birlikte <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 dedesiyle anneannesi öldüğünde çk üzülmüştüm marimarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 MARIA DEL BARIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 maria mercedes var bi de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 adanalı kızı koysanıza aynı thalianın karakterlerinin sesini yapan hani facebookta vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Kenar mahalleli maria aşıktım aşkımdı offfffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar