Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vahşi guzel izleyen varmıydı ?:)

facundo

Öne çıkan mesajlar

said:
Jasco, 13 Haziran 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
Koca dötlü Milagros ve kazma burunlu ivo.....Abim başlarını izlemek için koşturuyodu bi de diskodaki dönüp duran salak kızların kçlarına bakmak için açardı arada..Bence çok dandik.kız tanrıyla kanka muhabbeti fln yapıyo komedi :D

Abi eğlenmek için bi ortama akıyodu ya bunlar, böyle tepelerde kızlar oynuyo, oraları baya iyiydi dizide hehe :)[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
ahah aklıma geldi de benim ilk izlediğim dizi MARİANA'dır. Akşam 5'te mi ne çıkardı izlerdim annemlerle falan 6 yaşındaydım galiba ahah konusunu falan net hatırlıyorum yalnız. Fakir kız vardı zengin evinde buna zülum ederlerdi ama kız çok güzeldi falan evin erkeği ile uzaktan aşk yaşıyolardı galba bi de

aboow.
Sosyal ağlarda paylaş

ya başka bir dizi vardı ama bununla ismi benzeşiyordu sanırım, başoğlanın ismi MİGEL ANHEL idi, babası avukat ve süper kötü bir herifti, aşık olduğu kız da ultra fakirdi sanırım. kızın adı da ESTERELYA mıydı neydi. hızlı hızlı konuşan heyecanlı bir ninesi mi ne vardı habire "o oğlandan hayır çıkmaz kızım seni üzer" diyen filan. kirli güzel miydi neydi hatırlayamıyorum dizinin tam ismini, 94 gibi trt1'de verilmiş olsa gerek.

onu hatırladım şimdi, sanırım seyrettiğim tek pembe dizidir heh. hoşuma da gitmişti o vakit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...