Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vahşi guzel izleyen varmıydı ?:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok tatlı hatundu yaaa...
jeneriği izleyip kapardım :)
vitamini kabuğunda hem :P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
Ben neredeyse hepsini izledim. Son bölümleri izleyemedim sadece :)
Çok güzeldi ama hehe[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Mesaj tarihi:
vahşi gusel şey degilmiydi hani başlarken yerde dönen bi hatun vardı beyaz elbiseyle donerken heryeri gozukuodu oysa ben başınıhep izlerdim :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
he oydu :) aslında bence en guzel bolumler son lardaydı cok hecan lı gecmışdı sonları :) ıvonnn kacırışı falan :) cok ıyı dı bı tane roki nın sevı kız vardı ıvonun uvey kardesı :) o kız da ıyı dı :) cok
Mesaj tarihi:
Ya show tv de her sabah 8:30 da Rebecca var
onu izleyin
süper hatunlar var...

özellikle rebecca manyak bişey...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Vahşi güzel denen kızlan sarışın bir kız vardı hastasıydım 2sinede
bu topicden çıkarılacak sonuç dizide güzel hatun olsun yeter..[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
hahahah izlemeymiydim be her gun okuldan gelip direk acıoyordum kanald yi :D

morgan diye bi herif vardı.yurdum insanına benziyordu. :p
walla penbe diziden cok komedi turu biseydi :D.Ama ivo ile milagrosun kac kere opustuklerini sayamadım :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
ne bitmesi onun yeni versiyonu cıkacak dediler :D

evlendikten sornaki imis ne kadar doru bilemem :p.hani maria barrio vardı bilirsiniz :D onda da evlendikten sonra olaylar yasandıya bole dizilerde guzel oluyor.olene kadar izlemek onları :p[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Federico vardı ivo nun babası, daha doğrusu mili nin yani vahşi güzelin de babasıydı, öyle garip bişi işte haha :)
İsimler komediydi, kızıl kız şöfere aşık olmuştu, yoksa aşçıya mıydı bak yine karıştı :( Kahya mili nin dayısıydı galiba.
Ne biçim ev zaten anasını satayım, herkes birbirinle bişey.[signature][hline][b]Penthesilea
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Mesaj tarihi:
ya ben de izledim o diziyi. manyakti be yaw o. bi de haber saatinde önce koyuyolardı. sonra bölümü kesip haberler başlaıodu delleniodum bende.
tabii asla Rosalinda nın yerini tutamaz. ama olsun ya vahşi güzel de güzeldi...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
  • Yeni Oluştur...