facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bilmem ama anıden aklıma geldı turkiyede bu diziyi izleyen ler ne kadar dı ve beyendınız mıydı acaba :=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 çok tatlı hatundu yaaa... jeneriği izleyip kapardım :) vitamini kabuğunda hem :P[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 heheeh :) ben konusunuda beyenmışdım kızı da :) o ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 valla bir ara bakiyodum ancak annemde benle izlemeye kalkinca bi sn ye bu bir ev hanimii dizisi olamaz olamaz die dumur olmustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vahşi güzel ne ya cesur ve güzeldeki hatunlar fena değildi eauh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ah o kızıl saçlarına bo.... neyse uzatmıyayım kendimden geçicem yoksa[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hehehee ya ıyı dızıydı gene gosalarda gorsek zaman gecıodu en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ben neredeyse hepsini izledim. Son bölümleri izleyemedim sadece :) Çok güzeldi ama hehe[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: BabacumMostors, 13 Haziran 2004 11:48 tarihinde demiş ki: jeneriği izleyip kapardım :) budur..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 vahşi gusel şey degilmiydi hani başlarken yerde dönen bi hatun vardı beyaz elbiseyle donerken heryeri gozukuodu oysa ben başınıhep izlerdim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 he oydu :) aslında bence en guzel bolumler son lardaydı cok hecan lı gecmışdı sonları :) ıvonnn kacırışı falan :) cok ıyı dı bı tane roki nın sevı kız vardı ıvonun uvey kardesı :) o kız da ıyı dı :) cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ne dion ne ivonn u o kim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya show tv de her sabah 8:30 da Rebecca var onu izleyin süper hatunlar var... özellikle rebecca manyak bişey...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Vahşi güzel denen kızlan sarışın bir kız vardı hastasıydım 2sinede bu topicden çıkarılacak sonuç dizide güzel hatun olsun yeter..[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya abı ben o dizi basdan gormek ıstıyorum :) komazlarmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hahahah izlemeymiydim be her gun okuldan gelip direk acıoyordum kanald yi :D morgan diye bi herif vardı.yurdum insanına benziyordu. :p walla penbe diziden cok komedi turu biseydi :D.Ama ivo ile milagrosun kac kere opustuklerini sayamadım :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Evet evet tekrar koysunlar.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ivo cok opuyodu kızı :) hehehe sonuda ıyı bıtı saden :) sonunda evlendıler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 kosun larda :) burada ko deyınce koyarlarmı acaba :) genelde yogn ıstek olan şeylerı koyarlar bıldın kadarı ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ne bitmesi onun yeni versiyonu cıkacak dediler :D evlendikten sornaki imis ne kadar doru bilemem :p.hani maria barrio vardı bilirsiniz :D onda da evlendikten sonra olaylar yasandıya bole dizilerde guzel oluyor.olene kadar izlemek onları :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben rosalındayı 3 kere gorudm atv de .) cok ıyı dı ama ha :) okuldan gelıp ızlıodm zaman gecıodu hıc yokdan :) bırazda hecan oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Federico vardı ivo nun babası, daha doğrusu mili nin yani vahşi güzelin de babasıydı, öyle garip bişi işte haha :) İsimler komediydi, kızıl kız şöfere aşık olmuştu, yoksa aşçıya mıydı bak yine karıştı :( Kahya mili nin dayısıydı galiba. Ne biçim ev zaten anasını satayım, herkes birbirinle bişey.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya ıvo nun abısı mı oel bi adam vardı sakatı hanı unurum şimid bak sımını ya : ama oldukca karısık bı :) dızıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 natalia orerio sanırım oel bişi .) dıerıde facundo aranydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya ben de izledim o diziyi. manyakti be yaw o. bi de haber saatinde önce koyuyolardı. sonra bölümü kesip haberler başlaıodu delleniodum bende. tabii asla Rosalinda nın yerini tutamaz. ama olsun ya vahşi güzel de güzeldi...[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar