barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ekran kartım hd3870, driverı ve cCc'yi uninstall yaptıktan sonra bilgisayar yeniden başlatırken mavi ekran veriyor. resete bağlıyor kendini. güvenli modda açabiliyorum ama orda driverı kuramıyorum. son ayarlarda başlat yapıyorum bende ve driver güncelleyemiyorum. 8,64 var hala. bunu kurana kadar yapabiliyordum güncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 guru3d'nin driver uninstall ettikten sonra kalıntıları kaldırmak için bi yazılımı vardı. safemode'da açıp bi çalıştır. phyxion.net miydi neydi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ program bu.. safe mode da acildiktan sonra bununla ati drivelari arat ve sil.. birde sansini bununla dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 knoxville said: guru3d'nin driver uninstall ettikten sonra kalıntıları kaldırmak için bi yazılımı vardı. safemode'da açıp bi çalıştır. phyxion.net miydi neydi site phoronix ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 temizleyince oldu çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu ati'nin driver sorunu beni çıldırtıyor. Sapphire HD 3850 AGP aldım. Sapphire'in sitesinde yeni driveri cıkmıs, update edeyim dedim. Pat mavi ekranlar falan, nvidia'da böle sorunlar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar