Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye lazım yardım piliz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düzgün cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

birşey bulamadım 2 tane oyun aldım.beğendi.
yarın sabahtan gidip ayakkabı almaya karar verdim daha iyi birşey bulamazsam.
Mesaj tarihi:
fede said:

orhan veli kanık'ın bütün şiirler kitabını al. o yaşta baya yardımcı olur

bende var o hayatımda bir kere şiir yazdım birinci oldum bu kitabı hediye ettiler sdklfks

typo
Mesaj tarihi:
bir de aileden aileye değişir ama, eğer çok istediği ama ailen izin vermediği için bakamadıgı bir hayvan varsa ondan alıp supriz yapabilirsin hem ailene, hem kardesine:D oyle hediye olarak geldigi icin basta karsı cıkmasına ragmen bakıp, simdi de cok seven tipler var.

bana köpek alabilirsiniz misal:( Ya da kedi
Mesaj tarihi:
ya öyle deyınce aklıma geldi taksimde bi adam var,ara sokak girişlerinde elinde aşırı tatlı bi köpekle duruyo kaçtır görüyorum bugün de gördüm.satıyo mu o köpeği öyle elinde bilen var mı?
Mesaj tarihi:
dediğin köpeği biliyorum sanırım. yavru bi köpek. bi kez konusmustuk arkadaslarla iste kopekleri koruyan bir derken mi ne varmıs. onlar icin para topluyoruz filan demisti. ben saf gibi veriyodum para ama arkadaslar uyardı o hep orda diye, yagmurlu bi gundu hayvan usumus filan..dediler kopeklere yardım etmek isteyen bunu sıcak bi yere goturur sokakte ıslatmaz filan diye. galiba satmıyomus da, hani onun ustunden para kazanabildiği için.

hala daha emin olamıyorum tabii adam doğru mu söylüyordu diye de sanki bana da biraz köpek üstünden para kopartıyo gibime geldi. sanmiyorum satıcağını.

edit: saçma yazmışım biraz. dediğin köpeği değil de adamı biliyorumdur maximum. köpek büyümüştür şimdiye ehhehe.
Mesaj tarihi:
oha manyak insanlar nerden sömürceklerini şaşırıyorlar.yazık köpeğe üzülüyorum ben gördükçe,mükemmel bir köpek devamlı elinde,kaç kere gördüm hep farklı sokak girişlerinde.

bide bağırmıyor falan öyle sessiz duruyor adam,insanlar nerden bilecek ki yardım(!) topladığını.ben satıyor sanmıştım.

yok yok yavru köpek daha bugün taksimdeydim.yine gördüm.
Mesaj tarihi:
kermit said:

15 yaşında olduğu için
hayatta bazı şeylere dikkat etmesi lazım
o yüzden 1 kutu prezervatif öneririm.
not:erken yaşta hala olmak istemiyosan bu önerimi dikakte al

18 yıllık insanım böyle troll görmedim
  • Yeni Oluştur...