Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hediye lazım yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

bir de aileden aileye değişir ama, eğer çok istediği ama ailen izin vermediği için bakamadıgı bir hayvan varsa ondan alıp supriz yapabilirsin hem ailene, hem kardesine:D oyle hediye olarak geldigi icin basta karsı cıkmasına ragmen bakıp, simdi de cok seven tipler var.

bana köpek alabilirsiniz misal:( Ya da kedi
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin köpeği biliyorum sanırım. yavru bi köpek. bi kez konusmustuk arkadaslarla iste kopekleri koruyan bir derken mi ne varmıs. onlar icin para topluyoruz filan demisti. ben saf gibi veriyodum para ama arkadaslar uyardı o hep orda diye, yagmurlu bi gundu hayvan usumus filan..dediler kopeklere yardım etmek isteyen bunu sıcak bi yere goturur sokakte ıslatmaz filan diye. galiba satmıyomus da, hani onun ustunden para kazanabildiği için.

hala daha emin olamıyorum tabii adam doğru mu söylüyordu diye de sanki bana da biraz köpek üstünden para kopartıyo gibime geldi. sanmiyorum satıcağını.

edit: saçma yazmışım biraz. dediğin köpeği değil de adamı biliyorumdur maximum. köpek büyümüştür şimdiye ehhehe.
Sosyal ağlarda paylaş

oha manyak insanlar nerden sömürceklerini şaşırıyorlar.yazık köpeğe üzülüyorum ben gördükçe,mükemmel bir köpek devamlı elinde,kaç kere gördüm hep farklı sokak girişlerinde.

bide bağırmıyor falan öyle sessiz duruyor adam,insanlar nerden bilecek ki yardım(!) topladığını.ben satıyor sanmıştım.

yok yok yavru köpek daha bugün taksimdeydim.yine gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...