Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sipeyskeyk said: kız ayarla. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 düzgün cevap veren herkese çok teşekkür ederim. birşey bulamadım 2 tane oyun aldım.beğendi. yarın sabahtan gidip ayakkabı almaya karar verdim daha iyi birşey bulamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 güzel bi t shirt her daim idealdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kareteye yazdır çok sevinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ayakkabı iyi seçim olur . oyunu falan geç . çocuğa normal hayatı aşılayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 tıpa said: kareteye yazdır çok sevinir. küçüklüğünde gitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Lightsaber al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 orhan veli kanık'ın bütün şiirler kitabını al. o yaşta baya yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Asteroth said: Lightsaber al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fede said: orhan veli kanık'ın bütün şiirler kitabını al. o yaşta baya yardımcı olur bende var o hayatımda bir kere şiir yazdım birinci oldum bu kitabı hediye ettiler sdklfks typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bir de aileden aileye değişir ama, eğer çok istediği ama ailen izin vermediği için bakamadıgı bir hayvan varsa ondan alıp supriz yapabilirsin hem ailene, hem kardesine:D oyle hediye olarak geldigi icin basta karsı cıkmasına ragmen bakıp, simdi de cok seven tipler var. bana köpek alabilirsiniz misal:( Ya da kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben lemur istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya öyle deyınce aklıma geldi taksimde bi adam var,ara sokak girişlerinde elinde aşırı tatlı bi köpekle duruyo kaçtır görüyorum bugün de gördüm.satıyo mu o köpeği öyle elinde bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dediğin köpeği biliyorum sanırım. yavru bi köpek. bi kez konusmustuk arkadaslarla iste kopekleri koruyan bir derken mi ne varmıs. onlar icin para topluyoruz filan demisti. ben saf gibi veriyodum para ama arkadaslar uyardı o hep orda diye, yagmurlu bi gundu hayvan usumus filan..dediler kopeklere yardım etmek isteyen bunu sıcak bi yere goturur sokakte ıslatmaz filan diye. galiba satmıyomus da, hani onun ustunden para kazanabildiği için. hala daha emin olamıyorum tabii adam doğru mu söylüyordu diye de sanki bana da biraz köpek üstünden para kopartıyo gibime geldi. sanmiyorum satıcağını. edit: saçma yazmışım biraz. dediğin köpeği değil de adamı biliyorumdur maximum. köpek büyümüştür şimdiye ehhehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 guild wars al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 oha manyak insanlar nerden sömürceklerini şaşırıyorlar.yazık köpeğe üzülüyorum ben gördükçe,mükemmel bir köpek devamlı elinde,kaç kere gördüm hep farklı sokak girişlerinde. bide bağırmıyor falan öyle sessiz duruyor adam,insanlar nerden bilecek ki yardım(!) topladığını.ben satıyor sanmıştım. yok yok yavru köpek daha bugün taksimdeydim.yine gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 en çok oynadığı oyunun figürünü al diyecektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 evet. taksim'de anime ve çizgi roman karakterleri figürleri de var bolca. sever kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ezgi bi msne gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kermit said: 15 yaşında olduğu için hayatta bazı şeylere dikkat etmesi lazım o yüzden 1 kutu prezervatif öneririm. not:erken yaşta hala olmak istemiyosan bu önerimi dikakte al 18 yıllık insanım böyle troll görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fakirsen, ne alsan farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fakirsem birşey alamam zaten.o ne biçim cümle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 SeaGle said: 18 yıllık insanım ahaha yok böyle bi cümle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ayakkabı iyi seçimmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bella said: ezgi bi msne gel.evet ezgi hadi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar