Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moral Bozukluğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzan biraz geçer. banada çok oluyordu o.[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
Müzik dinle.
Sana bir playlist yaparım 5 dakkada.
O moral bozukluğu 10 katına çıkmazsa bende kedi deilim.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
su an inanılmaz moralsizim hic bi sey yapmak istemiorum, hayatımın boktan gunlerınden. demin black metal yaptım ve acaip hosuma gitti kendim. simdide slipknot acıp uzanacam kanepeye. sabah neseli olmam dilegiyle[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
Beautiful Day dinle işe yarama ihtimali var :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
sıcak duş sonra mışıl mışıl uyu[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Mesaj tarihi:
onuda geçirir ama saçlarını iyice durula öyle uyu yoksa sabaha dayanılmaz bi baş agrısı ile kalkarsın hemde nezle fln olmuş olursun[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Mesaj tarihi:
sağa , sola çat biraz olay çıkar , sakinleşirsin sonra . Ama dikkatli ol sonra yaptıklarından pişman olabilirsin .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...