Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 TTnet'in 8mbit 15gb limitli tarifesine geçtim bu ay. 6 gün önce falan 17gb'dı indirme durumum şuan daha coşmuş halde. Normalde 512'ye düşmesi lazım hızımın şuan ama düşmedi. Bağlantıyı hiç kesmediğim için olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 onlar sonradan cok pis cikarirlar acisini, ac bekle derim ben. . cuzdanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 düşer bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 turk telekom guzel guzel almasini bilir. baglantin yeni tarifeye gectiginden beri hic kopmadiysa veya santral tarafindan dusurulmediyse hizinin ayni kalabilir. gsm operatorlerinin 3g ile internet kullaniminda 1 gb basina aldigi paraya bakilacak olursa turk telekom'un 1 gb icin aldigi 9 ytl'lik ucret daha ucuz kaliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aradım ttneti kontrol ediyorlar şimdi merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kaç gün fazla hızlı kaldıysa o kadar gün yavaş çalışır. oh wait.. zaten hep yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Öyle bişey olmayacak çünkü ay sonunda sınırsız 1mbite geri geçicem eheueh Şimdi sömürmek düşer bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Birdahki aya yansiyor... sıkma canını salak değiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hayir bide baglantinin dusuk oldugu yada hizmet veremedigi durumlarin parasini almasa, canimizi alsinda, ulan http://forum.paticik.com/read.php?5,3948636 linkinde 1000 kusur mesaj var insaf. gerci ben kullanmiyom ama amac ttnet e bok atmak degilmi. ver coskunu, ver nuriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Herhangi bir şekilde ekstra ücret kesebileceklerini sanmıyorum, bağlantının bir download sınırı yok çünkü, hızının düşmesi gerekiyor sadece 15 gb aşıldıktan sonra. Ben de bu ay başında aynı tarifeye geçirdim, 140 gb kadar bir download yaptım neredeyse, belki daha da fazladır, hala 8 mbit. Ayda bir tarife değişikliği yapılabiliyormuş, o yüzden Eylül başında sınırsız 8 mbit'e geçirmeyi düşünüyorum. Baya güzel bir olay 8 mbit ile download yapmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Alis said: Birdahki aya yansiyor... sıkma canını salak değiller :) Nerden biliyosun ki bunu? Şartnamede aynı ay içinde hızın düşeceği yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sınırsız 8mbit ne kadar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bir dahaki ay kesmek gibi bir şey yaparlarsa ağızlarına etme hakkı sende. yok öyle bir hakları çünkü ayrıca alis bu konuda hep bi otorite sanıyor kendini ama değil çok açık bir şekilde. quiknet'e bi tek fiber var tt alt yapısı yani demiş insnadır kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kotayı aştığın miktarın bedeli o ay gelmese diğer aya yansır mantıken herkesin düşünebilceği gibi ama hızı bu ay kesmediler diye bidahaki aya 256k falan yapcak değiller lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hata falan olmuştur, sorgulama sömür. ben de aynı tarifedeyim. o kadar dikkat ettim ama 1 haftada aştım kotayı anında kestiler. zaten aşmadan önce de premium rapidle bile 200 den daha hızlı download yapamıyordum aynı tarifedeki arkadaş aynı linki 700le çekerken. ne kadar söylediysem ilgilenmediler ama aşınca kotayı anında düşürdü hızı şeref.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yav said: kotayı aştığın miktarın bedeli o ay gelmese diğer aya yansır mantıken herkesin düşünebilceği gibi ama hızı bu ay kesmediler diye bidahaki aya 256k falan yapcak değiller loldiye bir şey yok..para ödemiyorsunuz 15gbı geçince sadece o ay kalan günleri 512 olarka geçiriyorsunuz. bir dahaki ay yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yeni geçtiyseniz tarifeye, ilk 2 ay falan aşımda hız düşmemesi gibi bi kampanya olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nakamura said: yeni geçtiyseniz tarifeye, ilk 2 ay falan aşımda hız düşmemesi gibi bi kampanya olabilir mi ? olamaz. geçtiğim andan 2 hafta içinde aştım ve hızım 512 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bende geçtim ama hala 8mbitle ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 elle tek tek girip düşüyorlardır kotayı, sıra çoksa gelmemiştir henüz :) beklerim tt dan böle bi teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 siz mi çok ballısınız ben mi çok bahtsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben 2 aydir geciyorum baglantim degismedi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 CthuLhu said: yav said: kotayı aştığın miktarın bedeli o ay gelmese diğer aya yansır mantıken herkesin düşünebilceği gibi ama hızı bu ay kesmediler diye bidahaki aya 256k falan yapcak değiller loldiye bir şey yok..para ödemiyorsunuz 15gbı geçince sadece o ay kalan günleri 512 olarka geçiriyorsunuz. bir dahaki ay yapamazlar.Bilmiyodum valla öyle olduğunu. 1mbit sınırsıza geçtiğimizden beri hiç bakmadım o tarife zımbırtılarına =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ceza almadın.... kotayı aşmak 3 yıldan ağır hapisten başlıyor hatta kotayı aşmak demek: ttnet monopoly de jaile girmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 CthuLhu said: bir dahaki ay kesmek gibi bir şey yaparlarsa ağızlarına etme hakkı sende. yok öyle bir hakları çünkü ayrıca alis bu konuda hep bi otorite sanıyor kendini ama değil çok açık bir şekilde. quiknet'e bi tek fiber var tt alt yapısı yani demiş insnadır kendisi Cthulhu Türk telekom ağ yapısında mi çalişiyorsun yada Telcomun ? Ha çalişmiyorsan ozaman lütfen bilgisizce bilgi dağıtmayalim ne dersin ? Ayrıca bazı kişilerde sadece bu paket'de değil kotalarını aşmalarına rağmen bidaki aya tahadüt ediyorlar ve ağızlarına etme hakkı sende diyemezsin çünkü ha o ay ödemişin ha bidahki aya devretmiş sonuçta kullandın mı ? kullandın gerisi fos mantelite böle çalişir bu gibi işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar