Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nolursa olsun srna süper bi adam :D . Messiyle kapıştılar kızdım messiye adam ol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Wishmaster said: Barcelone bir senede alabileceği tüm kupaları aldı yani.. Bu kadro cidden ileride hatırlanmalı. 5te5 ne demektir.. harbi ya adamlar ultra kill yaptı yok ultra 4 tü ultra +1 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 spiker formdaydı yine; srna'nın dawn sendromlu kardeşinden shakhtar kelimesinin kömür madencisi anlamına gelmesine kadar gereksiz bilgileriyle donattı bizi ama en güzeli şuydu "platini....uyuyor.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 radagast62 said: spiker formdaydı yine; srna'nın dawn sendromlu kardeşinden shakhtar kelimesinin kömür madencisi anlamına gelmesine kadar gereksiz bilgileriyle donattı bizi ama en güzeli şuydu "platini....uyuyor.." olm maç o kadar sıkıcıydı ki o dakikalarda adama onu anlattıracak kadar fırsat verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wispy said: Bu takım bu sene de yardırır. Manu, Chelsea, Milan falan başedemez. Herşey Real'e bakar. Gerçi realin balon gibi sönmesini bekliyorum/istiyorum. belli olmaz ya o yardırma işi, ben ibolu barçayı ilk defa izledim tuhaf geldi açıkçası messi pek alışamamış gibi duruyor iboya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wispy said: 733 Pas Barça 84% yüzdeyle 321 Pas Shakthar bu adamların bunun yarısından fazlasını geri dörtlüsü yapıyor adamlar çıkmıyor pas pas pas sonra bi uzun top ileriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar