Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Nolursa olsun srna süper bi adam :D . Messiyle kapıştılar kızdım messiye adam ol dedim.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Wishmaster said: Barcelone bir senede alabileceği tüm kupaları aldı yani.. Bu kadro cidden ileride hatırlanmalı. 5te5 ne demektir.. harbi ya adamlar ultra kill yaptı yok ultra 4 tü ultra +1 iste.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 spiker formdaydı yine; srna'nın dawn sendromlu kardeşinden shakhtar kelimesinin kömür madencisi anlamına gelmesine kadar gereksiz bilgileriyle donattı bizi ama en güzeli şuydu "platini....uyuyor.."
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 radagast62 said: spiker formdaydı yine; srna'nın dawn sendromlu kardeşinden shakhtar kelimesinin kömür madencisi anlamına gelmesine kadar gereksiz bilgileriyle donattı bizi ama en güzeli şuydu "platini....uyuyor.." olm maç o kadar sıkıcıydı ki o dakikalarda adama onu anlattıracak kadar fırsat verdiler.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wispy said: Bu takım bu sene de yardırır. Manu, Chelsea, Milan falan başedemez. Herşey Real'e bakar. Gerçi realin balon gibi sönmesini bekliyorum/istiyorum. belli olmaz ya o yardırma işi, ben ibolu barçayı ilk defa izledim tuhaf geldi açıkçası messi pek alışamamış gibi duruyor iboya.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Wispy said: 733 Pas Barça 84% yüzdeyle 321 Pas Shakthar bu adamların bunun yarısından fazlasını geri dörtlüsü yapıyor adamlar çıkmıyor pas pas pas sonra bi uzun top ileriye
Öne çıkan mesajlar