Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nedir bunlar? Internetde türkçe kaynak bulamadım bunlar ile ilgili. Bunlar hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim. Nerelerde kullanılır, nasıl kullanılır, neden kullanılır felan gibi, basit bir anlatımda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ilk kez duydum..ama tüme varim gibi birseyler yapabilirim senin icin. (iyi atarim.) micro/macro durumu aşırı yakın cekim olaylarina verilen genel isim, diyesim var oncelikle..(Micro, Nikon lehçesi..genelde macro tabi) ama 'angle' kelimesi ile önerim su olur, Obje, Isık ve kameranin olusturdugu bir ucgen vardir..kitaplara gore, efendi bir resim cekmek icin kameranin objenin yürungesinde haraket edebilecegi açı (kusbakisi olarak dusunelim), ışıgın tipi, ve objenin üstüne gelişi ile alakalidir.. tele bir objektif ile dar açılı cekerken, geniş aci lens ile geniş cekilir, durumundan farkli ama alakali birsey bahsettigim. en kalas ornegi, model karşında duruyor sende elinde makine ile yer ariyorsun..sagdan da güneş işigi geliyor..sen kamera ile 'fazla' saga gidersen ışıgı kesmis olursun, modelin üstüne kendi gölgen düser, cok sola gidersen arkaya istenmeyen elemanlar girebilir gibi gibi.. Micro'ya, kamera için cok az bir haraket imkani iliştirsek, Major'ada daha cok 'efendi' açı imkani veren bir setupla ulasabiliriz, diyerek salliyorum en okkalisindan. ha yada alakasi bile olmadan, bir filmde en cok kullanilan açı ile, aralara bir iki serpistirilmis açılar olabilir...sabaha kadar atarim, kesin bilen varsa paylasir mi lutfen heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 belki boyle birseyler isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Kompozisyon açısı değilde, mekan yada modelimizin kendi içerisinde, ufak çizgiler ile açıları alarak, herşeyin yerli yerinde olması gibi düşünebiliriz. Mesela önden bir portre de V şeklinin üst tarafları, sol ve sağ gözü temsiz etsin. Alt tarafta burunun bittiği yer olsun. Bilmediğimden böyle basit bir örnek verdim. Aslında çizim sırasıdna bu şekilde ufak veya büyük açıları hafifçe çizdirerek çizim yapıyorum. Yada nokta ile yerlerini belirleyip devam ediyordum. Geçenlerde ufak bir eğitsel ilede bu kelimeleri duyunca... Bu olayın aslı nedir, temel bilgileri nelerdir, dahada pratik hale getirebilmek için internetde araştırdım fakat birşeyler bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 a. mono. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gold üye nasıl olunuyor? sağa sola dengesiz dengesiz mesajlar yazarak mı? Yanlız böyle bir ünvanda ancak sana giderdi. GOLD Uye (gold üye değil, gold member değil, altın üye değil. GOLD UYE borumu be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 densiz olunarak olmıyıcagını biliyosun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Evet. edit: oradaki Gold Uye, Gold UuuuYeaaaahh anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Noldu yahu, kim neye alındı densiz neden patladın.. ortada dengesiz bi mesajda yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Birşeye alındığım yada patladığım tabiki yok. Sadece alakasız birşey görünce bende alakasız birşeyler yazayım dedim. a. mono nun konuştuğumuz şeyle ilgili bir anlamı varda benmi bilmiyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 a! mono ! olucaktı bence ünlemi unutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet uzun süre sonra post attığı için demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bu kadar katı bır forumn değilki burasi, arada alakasız merajlar atılıyo yanı, standartı bu bu işin. bu kadar ofkeye gerek yoktu yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahah dram. kacirmisim. ustelik iki yuzlu bir dram, madem konu disi bir mesaj olmasi rahatsiz etti, bir user daha alakasiz bir mesaj yazip aglamak yerine, moderatore sikayet etmeli diye dusunuyorum. sana da title versinler, densiz, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 "ahah dram" diye yazmaya başlayan birisine anlatabileceğim hiç birşey yok. Bölüm yetkiliside alakasız mesajı görmüş ve birşey dememiş. Normal olduğunu kastedip "paticik böyle" demek istemiş. Ayrıca, niye bu bölümde resmi konuşulmuyor gibi birşeyi kastetmedim. Sadece alakasız birisinin gelipte 6 harflik bir mesajı atması canımı sıktı. Gerçi bu bile bölüm yetkilisince normal karşılanıyor. Ne diyeyim kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gold uye > alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Valla anormal gelmedi o mesaj bana, bu kadar rahatsız ettiyse, şikayet edebilirdin, bende silerdim. Aksine konuyu iyice dağıtmışsın. Normalliğine gelirsek, normal evet. Bölümdeki hangi konuya bakarsan bak benzer mesajlar görebilirsin. Konunun amacına ulaşmasını engelleyecek kadar abarmadığı surecede bir zararı yok, aksine her konunun sıkıcı ansiklopedik bilgi olmasını engeller. neyse uzamasın daha fazla temizliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar