HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 pvp si olsun ticaret yapılabilsin yeri geldiğinde xp kasmakdan bıkdığımda şöyle bi pazar yapayım diyebilmeliyim. kalabalık olsun, oyuna girdiğimide her saat adam olmalı. mümkünse boss neyinde olsun. bunları içeren f2p yada p2p oyun var mı? yada şu yok ama bunlar var diyebildiğiniz eğlenceli oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 wonderland online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 HaciYatmaz said: pvp si olsun ticaret yapılabilsin yeri geldiğinde xp kasmakdan bıkdığımda şöyle bi pazar yapayım diyebilmeliyim. kalabalık olsun, oyuna girdiğimide her saat adam olmalı. mümkünse boss neyinde olsun. bunları içeren f2p yada p2p oyun var mı? yada şu yok ama bunlar var diyebildiğiniz eğlenceli oyun? Knayt oyna hepsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 konunun açılma sebebide o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 abi cidden wonderland oynayalım ya. tertemiz oyun, pvpsi var balık tutmaca var her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bone said: abvblizzard said: Age of conan. Çok kötü bi oyun ama. bunu diyen WoWa da çok kötü dedi. EE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Zabazuptagames oynayın Kuku Durte bılmece var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Everquest 1 i büyükler oynar denmişte ben 13-14 yaşımda kutusunu bi yerden bulup oynamıştım hatta Alaturqua gibi elit bir guildle oynamıştımki çokta zevk almıştım. Fakat 1 ay sonra kredi kartı bulamadiğim için bi daha yüzünü göremedim :D İstisnalar olabilir yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nasi ya james ? alaturqua benim kurmus oldugum guild :) neydi nick o vakitler ? demekki yasinin otesindeymissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 o.o Nickimi tam hatırlamıyorum. Bonern veya Pawliger olabilir. Tek hatırladığım benle aynı zamanda başlayan Zorlu nickinde druid arkadaşla girmiştik guilde. Hatta yüksek seviyeli bizi guilde alan bir arkadaş neredeyse hergün ilgileniyordu bizle. Çölde bi yere gitmiştik çok yüksek bi kule vardı içerdede iskeletlermi yoksa pandalarmı ( :D ) ne vardı sanırım. uzun süre oralardaydık. Hatta o kadar yolu gittikten sonra ben herkes oyundan çıkarsa burdan nasıl geri dönerim diye kara kara düşünmeye başlamıştım :) En son gün 2. ismimi almıştım nickimin yanına sonrada giremedim zaten. Tek hatırladıklarım bunlar ama gerçekten çok zevkliydi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 James said: Hatta o kadar yolu gittikten sonra ben herkes oyundan çıkarsa burdan nasıl geri dönerim diye kara kara düşünmeye başlamıştım :) zorluyu hatirliyorum :) geri nasil donerim diye dusundurtmesi oyunun guzel yanlarindan birisiydi :) gidiyorsan donusude dusunmek zorundaydin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Evet. Oynadığım ilk p2p oyundu. Zaten onu oynadıktan sonra birdaha f2p oynayamadim. Aldığım ilk görev şehri basan fareleri temizlemekti :). Teleporter Center gibi olan alana gitmek için şehrin yanındaki gizli bi tünele giriyorduk sanırım. Gece olduğundaysa atmosfer tamamen değişiyordu. Bu gece-gündüz farkını yaşatan tek oyun eq1'di bana. Vah Shir, Sharl Vah.. Keşke o zamanda şimdiki gibi imkanlarım olsaydı uzun süre oynayabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Eve Online oyuncu ortalama yaşı 25. Bizim şirketin CEO'su 36 yaşındaydı mesela 2. çocuğu olduğu için bi süre ara verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bone said: abvblizzard said: Age of conan. Çok kötü bi oyun ama. bunu diyen WoWa da çok kötü dedi. Wow'da çok kötü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar