Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaş sınırlı oyun?

Milamber

Öne çıkan mesajlar

HaciYatmaz said:

pvp si olsun
ticaret yapılabilsin yeri geldiğinde xp kasmakdan bıkdığımda şöyle bi pazar yapayım diyebilmeliyim.
kalabalık olsun, oyuna girdiğimide her saat adam olmalı.
mümkünse boss neyinde olsun.

bunları içeren f2p yada p2p oyun var mı? yada şu yok ama bunlar var diyebildiğiniz eğlenceli oyun?

Knayt oyna hepsi var
Sosyal ağlarda paylaş

Everquest 1 i büyükler oynar denmişte ben 13-14 yaşımda kutusunu bi yerden bulup oynamıştım hatta Alaturqua gibi elit bir guildle oynamıştımki çokta zevk almıştım. Fakat 1 ay sonra kredi kartı bulamadiğim için bi daha yüzünü göremedim :D İstisnalar olabilir yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

o.o

Nickimi tam hatırlamıyorum. Bonern veya Pawliger olabilir. Tek hatırladığım benle aynı zamanda başlayan Zorlu nickinde druid arkadaşla girmiştik guilde. Hatta yüksek seviyeli bizi guilde alan bir arkadaş neredeyse hergün ilgileniyordu bizle. Çölde bi yere gitmiştik çok yüksek bi kule vardı içerdede iskeletlermi yoksa pandalarmı ( :D ) ne vardı sanırım. uzun süre oralardaydık. Hatta o kadar yolu gittikten sonra ben herkes oyundan çıkarsa burdan nasıl geri dönerim diye kara kara düşünmeye başlamıştım :) En son gün 2. ismimi almıştım nickimin yanına sonrada giremedim zaten. Tek hatırladıklarım bunlar ama gerçekten çok zevkliydi oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

James said:

Hatta o kadar yolu gittikten sonra ben herkes oyundan çıkarsa burdan nasıl geri dönerim diye kara kara düşünmeye başlamıştım :)

zorluyu hatirliyorum :)

geri nasil donerim diye dusundurtmesi oyunun guzel yanlarindan birisiydi :)

gidiyorsan donusude dusunmek zorundaydin ...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. Oynadığım ilk p2p oyundu. Zaten onu oynadıktan sonra birdaha f2p oynayamadim. Aldığım ilk görev şehri basan fareleri temizlemekti :). Teleporter Center gibi olan alana gitmek için şehrin yanındaki gizli bi tünele giriyorduk sanırım. Gece olduğundaysa atmosfer tamamen değişiyordu. Bu gece-gündüz farkını yaşatan tek oyun eq1'di bana. Vah Shir, Sharl Vah.. Keşke o zamanda şimdiki gibi imkanlarım olsaydı uzun süre oynayabilseydim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...