Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

necromancer

kalima

Öne çıkan mesajlar

necro biraz hayvandir bufflaninca
rvr olsun rve olsun ciddi hayvandir
abomination af bufflarini alinca mid/hib dmg dealerlarini zivanadan cikartan bi merettir :)
spec konusuna gelirsek
50deathsightta lifedrain gelmiyo lifedrain spec degil base buyu
son dmg absorb 48de geliyo
bu sebepten 48deathsight 24painworking derim ben 24servantin hicbi faydasini gormezsin
painworkingde pbaoe dot aoe snare vs bi yigin yararli sey var
benim necromun specide bu zaten
48deathsight 24pain 6servant[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silemcer, 11 Haziran 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
neyi hayvan lan necronun

Bende bir necro videosu var adam solo takılıyo. Linkini bulabilirsem gönderirim buraya. İzleyip görünce hayvan olup olmadığına sen karar verirsin. 5-6 kişinin arasına solo dalıp indiriyo hepsini..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Necrocks - Necromancer-1L8
Olcayto - Infiltrator-3L4
Alaattin -Sorcerer-2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nbl_silemcer, 11 Haziran 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
Of ne alaka ya bendede ice wizard video su var 2 fg mid dovuyo tek başına vidyolara bakarakmı karar vercez hangi classın iyi olduğuna?Gladric te dovuyo tek başına ama benim mercim dovemiyo neden acaba

Uber gearını yaparsın, silahlarını donanırsın seninkide uber olur. Herşey hesap-kitap işi bi yerde (template vs.)[signature][hline]Sungur - Scout-6L7
Necrocks - Necromancer-1L8
Olcayto - Infiltrator-3L4
Alaattin -Sorcerer-2L3
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Of ne alaka ya bendede ice wizard video su var 2 fg mid dovuyo tek başına vidyolara bakarakmı karar vercez hangi classın iyi olduğuna?Gladric te dovuyo tek başına ama benim mercim dovemiyo neden acaba

Bana movie linkini verirmisin, SOLO ice wizardin 16 midi dovdugunu gormek istiyorum.

Gladric tek basina dovuyo sen dovemiyosan senin merc bozuk olabilir.

PvP icin ayni seyi soylemesem de evet necro bufflaninca tam bi hayvan olabiliyo PvE de, 6-8 turuncu mobu cay icerken dovebiliyosun.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay)
Beluga - Reaver (Kay)
Necroll - Necromancer (Kay)
Mothman - Buffbot (Kay)
Sianure - Warrior (Galahad)
Bafilebeni - Buffbot (Galahad)
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi her merc gladric gibi adam oldurucek gibi bir kaide yok, öyle olsa suan midler eziyor olmazdi bizi. Nerde olucağını nereye kaçıcağını bilmek gerek her dakka mid zergler vs geziyor. Tabi belirli bir tecrubeyle geliyor bunlar. Ayrica RA farkida var sen rr2-3 sen adam 9 epey bir fark ediyor. Hem temp i de tam adamin...[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz
Mordoskull lvl 45 arms

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saint, 12 Haziran 2004 07:48 tarihinde demiş ki:
said:

Bana movie linkini verirmisin, SOLO ice wizardin 16 midi dovdugunu gormek istiyorum.

Gladric tek basina dovuyo sen dovemiyosan senin merc bozuk olabilir.

PvP icin ayni seyi soylemesem de evet necro bufflaninca tam bi hayvan olabiliyo PvE de, 6-8 turuncu mobu cay icerken dovebiliyosun.
aha ben veriyim 2-2.5 fg mid dovuyo bu vidyoda rr8 di yanlış hatırlamıyosam adam vp+moc+pbae ye abaniyo direk :)

[Bu mesaj Proxa tarafından 12 Haziran 2004 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

48 ds gerisi verbildigin kadar pw en iyi spec benim necro eskiden boleydi bi bozdum daha toparlayamadım ayrıca necro ustune pl cekecek char daha gelmedi daoca cok iyi rvr gruplarında pw necrolar inanılmaz isler basarabilir ama kimse o spec i necroya harcamak istemiyor yani oyun tekduzelikten oteye gidemeio[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...