-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 genelde hep ses kartı-hoparlör son zamanlarda atlanıyo ekran kartını upgrade edicez diye bunlara para ayıramıyoruz şu an on board ses kartını kullanıyorum, öncelikle kalitede bariz değişiklik oluyomu,yoksa kaliteli bi hoparlör alsam yetermi ses kartı olarak en makul creative live! 5.1 herhalde, dergide 33$ diyo hoparlör olarakta ses kartıyla toplamı 100$ ı geçmesin diyorum yani 60-70$ arası hoparlör istiyorum, hangi marka almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hmm alacaksan artık 4+1 lerden birini al derim.pc de ses en onemli unsurlardan oldu zamanınmızda :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Creative SB Audigy 2 + Creative Inspire 6600 6+1 set çok güzel ve uyumlu. Hatta harika (ses kartının yanında Hitman 2 ve Soldiers of Fortune ' un orjinal oyunlarını verdi hehe. Ben oynamadım gerçi, sevmem o iki türü de) Ben çok memnundum da mal gibi kaybettim driver cd sini. Netten indirdiğimde de bir sorun var tam uyum sağlayamıyorum şimdi hoparlorlerle. CD sipariş etcem :([signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 audigy es alabilirsin 55$ civarında, eax advanced hd de kullanabilirsin destekleyen oyunlarda ki en son standart bu oldu zaten.. ben şahsen bundan alacağım yeni bilgisayarıma, bir de 2+1 (yer nedeniyle) ya da 4+1 düşünüyorum creative ya da philips filan 45$ civarına.. koyacak yer yok ki bu meretleri mübarek, para bir kenara..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ehe oda var ya 5 tane hoparlörü nereye koyucam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu cuma gittim creative 4+1 aldım yanına da 4lu Inca hoparlor aldım cok memnunum super oldu ses sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar