d3nois Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sadce merak ettim eet? örn. ben piyano..
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben bateri çalıorum[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Numb Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bkz: aramaya inanmak. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31186[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31186[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 valla ben ilk defa görüorum bilseydim bu suça ortaklık etmezdim böhüü..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şu anda elektro gitar çalıorum.biraz klavye biliorum.1 sene de keman dersi almıştım.
hilkatgaribesi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 su an piyano caliyorum insallah 2 ay sonra da davul'a basliyacagim,ayriyetten vokal de yapiyorum
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yan fülüt çalmak isterdim çok şekil bişe[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bi aralar aralar dediğim 2 sene önce felan bateri dersi alıyordum ama bendeki hastalıktan dolayı aşırı derecede hareket organlarımın elimde dahil titremesinden dolayı pek iyi de yapamıyodum o yüzden bıraktım ama tekrar başlıycam biraz tedavi felan aldımn düzeldim gibiyim :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
incurable Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 elektro gitar tabiki[signature][hline]mr.crowley
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bass gitar çalıyorum ama chapman stick çalmak istiyorum (1100$ borç verebilecek olan var mı?)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 akustik ve elektro gitar çalıorum davul çalmak isterdim ki çalacam bi de klavye çalıcam oda da yer yok alınca koyacak yer yok ama almam lazım gerekio[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic..
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gitar çalmayana kız vermiyolar artık[signature][hline].
Numb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bkz:gitarı ayağa düşürecek laflar etmek. bkz:eğer öyle olsaydı satriani harem kurardı bkz:paticiği sozluk zannetmek[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bkz:numb a katılmak[signature][hline]Bornozlu Canavar The answer of the question, why we are melancholic..
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Cthulhu_, 26 Haziran 2003 15:36 tarihinde demiş ki: çalamıyom hiç bişi ama gitara başlıyom 2 hafta sonra ...................hoLEy!!¡¡....................[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: demişim zamnında ne keklemiş annemler beni bee... keşke bas çalabilsem keşke..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ben yanflüt çalıorum.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden
Öne çıkan mesajlar