Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Tranquillity Türkiye Turnesi

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
an itibariyle iptal edilmistir.

said:
TURKEY TOUR CANCELLED! - December 1, 2009

Right now, a mere 15 hours before planning to leave for the airport, we got informed by the promotor Unirock that the entire Turkish tour has been cancelled.

This is incredibly frustrating for us. Turkey is the home of some of the most passionate and devoted D.T. fans on the planet, and we very much looked forward to the adventure of playing not only Istanbul but other cities as well.

We've spent lots of time and energy preparing for these shows; rehearsing, hiring crew, fixing merchandise and working out an enormous amount of practical and logistical details, and to see it all getting cancelled in the very last minute is extremely disappointing.

We understand that the people that planned to go to the shows will be very upset and disappointed by this news, and we want it to be crystal clear that we - the band - had no part in the cancellation.

We hope to able to return to Turkey as soon as possible

kaynak:
http://www.darktranquillity.com/realindex.html

yazik. unirock buyuk ayip ettin
Mesaj tarihi:
3 ay önce demişsin Dark Tranquillity Türkiye'ye geliyor diye sonra 1 gün kala iptal ediyorsun. Yok bilet satamadım zarar edicektik diye. Adama sorarlar sen 3 ay içinde ne tanıtım yaptın ki? Eğer bilet satamadıysan bu bilet alanların ve gruptan kaynaklı bir sorun değil. Tamamiyle unirock'ın organizasyon sorunu.
Eğer konseri açıkladıysan bu kadar zaman geçip konsere 1 gün kalmışsa yapıcaksın o konseri. Adamlar o kadar hazırlık yapmıştır. Şimdi sen son dakikada iptal ettin konseri. Bir daha zor gelirler Türkiye'ye.
çok sinirlendim, yapamıcaksan hiç bulaşma o zaman.
Mesaj tarihi:
Adamlar masraf yapmış bir de, tişört falan bastırdıklarını duydum da ne kadar doğru bilemem.
Bu kafayla giderse Unirock'ın doğru düzgün grup getirtmesi çok zor gibi görünüyor. Hiç promosyon yapmadığı için az bilet satıp bu nedenle zart diye 1 gün önce konser iptal edersen o grup ve organizatörü bunu diğer gruplara söylemez mi? Daha önce Türkiye'ye gelmemiş bir grubun organizatörü sormuyor mudur acaba daha önce gitmiş olanlara nasıldır bu firma bilmem ne diye.

Umarım çok haklı bir nedenleri vardır ama bilet satışından dolayı iptal ettiler çok bariz. Konseri düzenlediğimiz mekan yandı falan demeleri lazım şu vakitten sonra.

* konser değil turne tabi anasını satayım, konser de değil.
Mesaj tarihi:
ben vercektim bu haberi de arama'da dt'ye ait bu başlık çıkmayınca açılmadı heralde diyip geçtim. demek ki işe yaramıyor arama kısmı :o

bi yandan üzüldüysem de bir yandan da 3 aralıkta konsere gidemeyeceğimden dolayı kaçıracağım bişey olmadığı için çok adi bi oh be duygusunu hissettim
Mesaj tarihi:
AHAHAH AHAHAHAH Süper ya ilk kez hiç bir problemim yoktu, DT dinleyecektim canlı canlı ama konser iptal oldu. Ulan her seferinde bir aksilik mi çıkar yeter. Organizasyonu yapamayanı da, geçen sene konser ertesi sabaha 3 büt koyan okulu da...
Mesaj tarihi:
sen konserden önce bir kere bile insan gibi reklam vermezsen tabi duyuramazsın bilet satamazsın. sadece beleş diye facebooktan, last.fm den 2 tane event yarat geç. eskişehir'e daha önce Haggard'da geldi Therion'da Anathema'da Rotting Christ'de...Sen gidip DT'nin biletlerini satamadık diyorsan senin gerizekalılığından kaynaklanıyor bu. 250 lira vererek tek bir tane reklam panosu kiralasaydın şehrin merkezinde DT yi bilen ve bilmeyen ama metal seven bilumum insana duyurabilirdin illa da dolardı o konser.

İsmini organizasyon şirketi koymakla olmuyor o işler, azıcık kabiliyet, vizyon lazım tabi.
  • Yeni Oluştur...