Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of almancı alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Arbeit macht frei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Als ich begann, meine Lehrerin zu lieben gerade ein halbes Jahr ist es her, da wurde mir dieses so unglaubliche Glücksgefühl zuteil, dass ich mich noch jetzt jeden Moment wieder dorthin sehne, wo mein wohl bisher schönster Lebensabschnitt geendet hatte. Die Schulzeit wird oft als schönste Zeit des Lebens bezeichnet- nicht umsonst, wie ich meine, denn trotz meiner erst kurz andauernden Anstellung und Ausbildung zum Fachinformatiker, finde ich bisher das Arbeitsleben nur halb so schön, wie die Schulzeit. Nirgends hat man so viel Freiheit und so viel Freude zusammen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: ossun sen de güzel yazmissin, aferin braves kind! bi de ayni eforu cevirilerinde sarfetsen.. ^__________^ DANKE BİTE ŞÖN =)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hiç çakmadım bu dilden. Orta okulda 3 yıl gösterdiler. Aklımda kalan şey. ihbin dırayzen jare alt. ih bin fırau güreşen. unddu? ih möhte köfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çakmaya çalişiyoruz bizde işte : bu gün refleksive verblerde ne zaman dativ ne zaman akkusative oluyor bi türlü anlayamadım. hoca şekilden şekile girdi yazık bana anlatabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 of of, baya karısık görünüo ya, benim de bi şekilde kıvırmam lazım :D malum, önümüzdeki 4 sene alman dili ve edebiyatı okucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar