Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Aslında senden görüp yazdım da, zaman-uzay düzleminde bir kırılma olmuş olabilir.
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 cookie mookie penth çıkmasın lan sakın?
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 karşınızdaki bilgisayar programcısıyım ben
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli Arkadasim, komplex degil o. komplenks.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli ANLADIK YEA 97 KERE SÖYLEDİN. ÖM ALMAK BU KADAR MI MUTLU ETTİ NEDİR.AAA.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 BANA KLAVYE MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 komplex http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/Alizarin-Aluminium-Komplex.svg/366px-Alizarin-Aluminium-Komplex.svg.png
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli bana da öm atsana yakisikli. en icten komplexlerimi senle paylasmak isterim.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli bana da öm atsana yakisikli. en icten komplexlerimi senle paylasmak isterim.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli bana da öm atsana yakisikli. en icten komplexlerimi senle paylasmak isterim.
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli bana da öm atsana yakisikli. en icten komplexlerimi senle paylasmak isterim.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: hatredintern said: böyle bir şey yok diyorum ya itiraf ettirmeye çalışıyodum araya şişko lafınıda şüphelileri azaltmak için soktum bu şahsı muhteremde direk ö.m attı ben ne yapayım alla alla ne bileyim ben kaçı komplexli bana da öm atsana yakisikli. en icten komplexlerimi senle paylasmak isterim.
Öne çıkan mesajlar