ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "Orçun'un Annesi" said: Kulaklarım çınlıyor. AHSAHAHHSAUDASDFASFSAFG
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi catfight dediler geldim öküz fight çıktı lan
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 BEYLER Bİ DAKKA ADAM ANNE ACCOUNTU ALDI.
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 OSMAN DEĞİLMİŞ LANA HAHAHAHHAHAHA
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 olm hakkaten annesi mi geldi acaba, teyzeye ayıp ettik.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ben olmasam buralar daha şen şakrak olucak galiba ben gideyim en iyisi görüşürüz =(
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of said: utopia Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com] hatredintern cookie kim olduğun gün gibi aşikar neyse bozmayalım oyununu canım arkadaşım nede olsa şişkolarda insandır ya, sen kimsin bilmiyorum, ama cookie monster ben değilim. ip config bat dan anlaşılıyo tutulan log lara göre herkesi çocukmu sandınız karşınızdaki bilgisayar programcısıyım ben lütfen bilgisayarınızı arkadaşa teslim etmeyin, çünkü cookie monster ben değilim. ahahaha ya of.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 of said: utopia Forumdaki Yazıya Hitaben: [forum.paticik.com] hatredintern cookie kim olduğun gün gibi aşikar neyse bozmayalım oyununu canım arkadaşım nede olsa şişkolarda insandır ya, sen kimsin bilmiyorum, ama cookie monster ben değilim. ip config bat dan anlaşılıyo tutulan log lara göre herkesi çocukmu sandınız karşınızdaki bilgisayar programcısıyım ben AHAHAHAHA
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 POROĞRAMCI SELİNCİM O. çocukta degil. kamış-su.
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tmm itiraf ediyorum her terim uydurma her şey sallamasyon peki neden ben şişko kim olduğunu biliyorum diyince direk özel mesaj attın ben değilim diye şişkomusun*?
Öne çıkan mesajlar