Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Argümana ihtiyacım yok çünkü benim konu üzerinde bir argüman yapmaya ihtiyacım yok. Ben senin aşırılığından bahsetmekteyim. Onların hangi amaçla vermediklerini bilemem , sen bunu yorumlayabilirsin. Çıkıp kadını öldürdüler sözüyle başladığında olay kopuyor zaten. Üzerine normal şekilde konuşabilmenin imkanı yok. Bu konuda fanitekleşen biri bunu söyleyebilir. Sen de onu yaptın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bir bakanın yada, bir bakan eşinin ismini vereceklerdir. Benim bakanım işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bana sonunda muhammed isminde bar açtıracaklar. Ne mal insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 iNANMIYORSAN SAYGI DUY!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Horizon said: Çıkıp kadını öldürdüler sözüyle başladığında olay kopuyor zaten. Üzerine normal şekilde konuşabilmenin imkanı yok. Bu konuda fanitekleşen biri bunu söyleyebilir. Sen de onu yaptın zaten. yapacak bişey yok, konuya yazacak bi argümanın olmayınca ve saçmalayınca cımbızla çektiğin cümleye saldırıyorsun. başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Haber postundaki tek cümlen olan , sg-1 said: ne nefretmiş abicim, kadını öldürdüler, ama hala kinleri geçmedi. bu ifadeyi cımbızla çekmeme hiç ihtiyacım olmadı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 adı üstünde haber postu, açılış amacı haber, benim yaptığım yorum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ya durun ben yapıyım yorumu. Evet kadını resmen öldürdüler. Benim gözümde bunlar katiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Selam, Bence de verilmesin. Bu düşüncem kişiden bağımsız bir şekilde cadde, sokak, meydan, bulvar, komu binaları şeklinde yaygınlaşsın. Yok hastanenin adı değişir, yok cadde adı değişir. Memlekette kapı numaraları bile değişken. Hele politikacı adı falan iyice uyuz ediyor. Belediyelerin abuk sabuk isim değiştirmelerine birileri dur demeli artık. Tarihsel kişiler evet ama yakın gelecekteki herkesin adı vermeye kalkarsak -ki zaman da ilerliyor haliyle- 5 yılda bir ismi değişen sokaklarımız falan olacak. Onların fikri siyasidir, bilemem. Her zaman için konumu ve mevkî ele geçirenler, karşı fikrin yaşam olanaklarını kırpmış ve engellemiştir. Türkiye burası; bugün bunlar böyle yapar, yarın diğerleri bunlara misilleme yapar. Eşşeklikten başka birşey değil yaa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Kimseye verilmesin diyosan eyvallah tabi. Ama ota b.ka verildiğini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 benim ismimi versinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 "Kadını öldürdüler" lafını anlamaktan aciz, "ne yani cinayet mi var????" diyebilen yobazlar gelmiş burada entellektüel tartışmalara girmeye çalışıyor, o da iyiymiş. said: mecaz; a. (meca:zı) ed. 1. Bir ilgi veya benzetme sonucu gerçek anlamından başka anlamda kullanılan söz. 2. Bir kelimeyi veya kavramı kabul edilenin dışında başka anlamlara gelecek biçimde kullanma, metafor. Arapça kökenli hem de kelime, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yobazlık ve seviyesizlik sana mahsustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Alındı biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 read: çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Cinayet mesajını ben attım , ama arkadaş onu ciddi olarak attığımı sanmış. Kendi mecazdan anlamayan demiş ama aynı sınıfa girdiğinin farkında değil bu mesajıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 varsınlar vermesinlar adını, çok önemli değil bence. tanıyan tanır bilen saygı duyar zaten. Türkan Saylan'ın bende her zaman ayrı bi yeri olmuştur. Babam vefat ettikten sonra 4 yıl burs verdi kendisi bana. Böyle onun hakkında haberleri okuyunca cidden cok sinir oluyorum. İyi bir cumhuriyetçi iyi bir çağdaş kafa öldü gitti. rahat bıraksınlar artık kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 He bide cinayet diyen arkadaşa katılıyorum. Kadını hasta ettiler. örümcek beyinlerle uğraşmaktan hasta oldu kadın. Bundan büyük bir cinayet bide bu konunu üstüne söylicek başka bir laf varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şu trolleri beslememeyi öğrenemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 zlorwf said: Şu trolleri beslememeyi öğrenemediniz. Ağar abi konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar