Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saylan'ın ismini hastanesine vermediler

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Argümana ihtiyacım yok çünkü benim konu üzerinde bir argüman yapmaya ihtiyacım yok. Ben senin aşırılığından bahsetmekteyim. Onların hangi amaçla vermediklerini bilemem , sen bunu yorumlayabilirsin.

Çıkıp kadını öldürdüler sözüyle başladığında olay kopuyor zaten. Üzerine normal şekilde konuşabilmenin imkanı yok. Bu konuda fanitekleşen biri bunu söyleyebilir. Sen de onu yaptın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Çıkıp kadını öldürdüler sözüyle başladığında olay kopuyor zaten. Üzerine normal şekilde konuşabilmenin imkanı yok. Bu konuda fanitekleşen biri bunu söyleyebilir. Sen de onu yaptın zaten.

yapacak bişey yok,

konuya yazacak bi argümanın olmayınca ve saçmalayınca cımbızla çektiğin cümleye saldırıyorsun.

başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence de verilmesin. Bu düşüncem kişiden bağımsız bir şekilde cadde, sokak, meydan, bulvar, komu binaları şeklinde yaygınlaşsın.

Yok hastanenin adı değişir, yok cadde adı değişir. Memlekette kapı numaraları bile değişken. Hele politikacı adı falan iyice uyuz ediyor. Belediyelerin abuk sabuk isim değiştirmelerine birileri dur demeli artık. Tarihsel kişiler evet ama yakın gelecekteki herkesin adı vermeye kalkarsak -ki zaman da ilerliyor haliyle- 5 yılda bir ismi değişen sokaklarımız falan olacak.

Onların fikri siyasidir, bilemem. Her zaman için konumu ve mevkî ele geçirenler, karşı fikrin yaşam olanaklarını kırpmış ve engellemiştir. Türkiye burası; bugün bunlar böyle yapar, yarın diğerleri bunlara misilleme yapar. Eşşeklikten başka birşey değil yaa...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Kadını öldürdüler" lafını anlamaktan aciz, "ne yani cinayet mi var????" diyebilen yobazlar gelmiş burada entellektüel tartışmalara girmeye çalışıyor, o da iyiymiş.

said:
mecaz;

a. (meca:zı) ed. 1. Bir ilgi veya benzetme sonucu gerçek anlamından başka anlamda kullanılan söz. 2. Bir kelimeyi veya kavramı kabul edilenin dışında başka anlamlara gelecek biçimde kullanma, metafor.

Arapça kökenli hem de kelime, hayret.
Sosyal ağlarda paylaş

varsınlar vermesinlar adını, çok önemli değil bence. tanıyan tanır bilen saygı duyar zaten.

Türkan Saylan'ın bende her zaman ayrı bi yeri olmuştur. Babam vefat ettikten sonra 4 yıl burs verdi kendisi bana. Böyle onun hakkında haberleri okuyunca cidden cok sinir oluyorum. İyi bir cumhuriyetçi iyi bir çağdaş kafa öldü gitti. rahat bıraksınlar artık kadını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...