sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 2 haftadır oynayacak oyun kararı vermeye çalışıyorum bir türlü karar veremedim ya. wow oynadım daha önce 1 sene kadar,uo da oynadım uzun süre hatta hala oynuyorum. Wow oynayıp da çılgılar gibi kasmak istemiyorm zira vaktim de yok.Casual oynayacak bir oyun arıyorum.Darkfall'a baktım pek beğenmedim. Lotro şuan çok yakın geliyor.Var mı oynayan ? Casual oynamaya uygun mudur ? müzikler atmosfer falan çok iyi diyorlar bayar mı acaba kısa sürede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fps düşünmüyosun heralde ama bence fazla vakit ayırmak istemiyosan fps-single takılman daha güzel olur.bunu düşünürsen benim önerim wolfenstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bence facebookta ki oyunları oynamalısın heö vakit geçiriolar hemde özle bi yetenek gerektirmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fps daha mantıklı zaten oynuyorum da,bi tane mmorpg olsun oynadığım arada gireyim oynayayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 warhammer online:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 wow iyice casual oldu. geri dönebilirsin ve rahatca heryere girersin birazcık kasma ile. ama bayıyo wow 2-3 ayda beni..1 ay mola sonra devam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi wow falan oynamayın, girdim dün arkadaşın 80 hunter dpsiyle, hani lore'u sipleyen zaten yoktu, warcraft3 nedir bilmeyen adamlar doluşmuş oyuna, SLM BAB ELMORAD KALESİ NE TARAFTA AGATÖR US sunucusu olmuş hepsi, Knight Online gençliginin amariga versiyonu işte. uzak durmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 star wars galaxies nası keşfetmemişim ben bunu daha önce deyip duruom kendime. ah bide oynamaya vakit bulabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 trackmania oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://truckpol.republika.pl/pictures/cover/king_of_the_road_english_large_jowood_front.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar