Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 azmo'yu obez olduğu için askere almıyorlar bu sırada. yapamaz yani öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çocuk ya sonradan teğmenin eğitim amaçlı içi boş, sahte bi bombayı eline aklı başına gelsin diye tutuşturduğunu düşündüyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Otedengelen said: azmo'yu obez olduğu için askere almıyorlar bu sırada. yapamaz yani öyle birşey. abi pesinden yuvarlanirim o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oteyegiden said: birilerini (olayı gerçek kabul ederek) sorumlu ilan etmeye çalışıyorsan, art niyetin vardır illa ki. Hüsnü kuruntun , eğer gerçek ise diye tartışıyoruz. Sen dışında herkes burada varsayım üzerine tartıştığımızın farkında ki özellikle belirttik önceki mesajlarımızda. Ve evet gerçekse bana göre burada açıkça birinci sorumlu teğmendir. Var mı itirazın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nakamura said: çocuk ya sonradan teğmenin eğitim amaçlı içi boş, sahte bi bombayı eline aklı başına gelsin diye tutuşturduğunu düşündüyse ? cocuk bayagi iyimis o durumda... "BLOFUNU GORDUM TEGMENIM AHI AHI AHI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 komutanın pantolununun içinden at bombayı Azmo. Ne koşup yoruyosun kendini boş yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sisko oldugum icin atletik yeteneklerim sinirli :( tutturamazsam kacamam da patlama radiusundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: oteyegiden said: birilerini (olayı gerçek kabul ederek) sorumlu ilan etmeye çalışıyorsan, art niyetin vardır illa ki. Hüsnü kuruntun , eğer gerçek ise diye tartışıyoruz. Sen dışında herkes burada varsayım üzerine tartıştığımızın farkında ki özellikle belirttik önceki mesajlarımızda. Ve evet gerçekse bana göre burada açıkça birinci sorumlu teğmendir. Var mı itirazın ? var, emre itaat etmeyen erdir sorumlu. nobete ihanet eden erdir. yarin oburgun askerde karakol baskininda onun gibi biri yuzunden arkadaslarimla olebilirim. olay gercekse tabii ki =)) edit: gecen gunlerdeki yargisiz infaz topicine baktim da, gene gercek mi degil mi? gercekse dogru mu yanlis mi? tartisiyoruz gibi laflar edilmis, fakat varsayimlar hep belirli bir dogrultuda olunca husnu kuruntu degil art artniyet hissiyati agir basiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 o yüzden hepsinin kafasına el bombası atalım. ayrıca yangın söndürücüden pim alamaz, uzağada atamaz. ikisindede azar yer çünkü. ayrıca tsknın bu tarz mühimmatlarının ne kadar dandik olduğunu hepimiz biliyoruz. oraya pim taksanda çalışmayabilir, veya pimi takıyım derken heyecanal elinden falan düşürebilirsin vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nakamura said: çocuk ya sonradan teğmenin eğitim amaçlı içi boş, sahte bi bombayı eline aklı başına gelsin diye tutuşturduğunu düşündüyse ? elinde tuttugu kendi elbombasi kayitli uyurken bundan yurutmusler iste tegmende al sahip cik silahina EKIEKI diye zaten vermis eline simdi bu salak uyudu o sirada boluge simitci geldi bombalari caldi goturdu bir eylemde kullandi al basina belayi, TSK ya ait elbombasi terorist eylemde kullanildi ayikla pirincin tasini olur olmaz demeyin dunyanin her ordusunda olan birsey cephane hirsizligi bikac g3 mermisi ile hicbirise yaramiyan elbombasi pimi bulununca bile kiyamet kopuyor bu ulkede said: ayrıca tsknın bu tarz mühimmatlarının ne kadar dandik olduğunu hepimiz biliyoruz. oraya pim taksanda çalışmayabilir, veya pimi takıyım derken heyecanal elinden falan düşürebilirsin vs.. sen git birdaha oku elbombasi nedir ne degildir yok ole bisey, so nderece ilken birseydir kac yuz senedir kullaniliyor 1. dunay savasindan beri pek degismedi http://www.youtube.com/watch?v=LR0jTkx4w4I pim ole cok onemli bisi degil ogrenin bunlari yarin oburgun birisi sizin elinizede verirse boku bokuna olmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Otedengelen said: Horizon said: oteyegiden said: birilerini (olayı gerçek kabul ederek) sorumlu ilan etmeye çalışıyorsan, art niyetin vardır illa ki. Hüsnü kuruntun , eğer gerçek ise diye tartışıyoruz. Sen dışında herkes burada varsayım üzerine tartıştığımızın farkında ki özellikle belirttik önceki mesajlarımızda. Ve evet gerçekse bana göre burada açıkça birinci sorumlu teğmendir. Var mı itirazın ? var, emre itaat etmeyen erdir sorumlu. nobete ihanet eden erdir. yarin oburgun askerde karakol baskininda onun gibi biri yuzunden arkadaslarimla olebilirim. olay gercekse tabii ki =)) nöbette uyuyakalmanın cezası ölüm değil.. ha 30 gün boyunca kalmak üzere diskoya gönderilmek ölümden beter belki ama gerçek bu =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ozgurtrk said: ascraeus said: böyle bişey gerçekten olmuşsa ve erler rapor ettiyse o teğmeni ne yaparlar var ya. hani teğmen değil de yüzbaşı falan yazsalardı inanmazdım da teğmen veletler çok toy ve salak oluyo yapar yaparlar. Salak senin babandır. ahahahahaah naber len teğmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 çons cik aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mumkundur ve o komutan askeri mahkemede yargilanmalidir.... baska cezalar verebilirdi ama bu yaptigi hayvanlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 1 böyle şey olmaz diğer 3 asker ne alaka yani saçma 2 sadece taraf yayınlamış aynı haberin yukarısında "İŞİNE BAK GENERAL" gibi bir öküzlükle askere bok atma, askerin karşısında durma, tayyipin arkasına saklanıp mahalle çocukları gibi "dövdürtcem olm seni" tavırlarında bir gazete. hem inanılır değil, hem bu haberleri yayımlayan, gazeteyle bağlantısı olan, gazeteyi alıp severek okuyan, bu topicte bu haberi savunan herkes benim gözümde asıl vatan hainidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=951576&Date=26.08.2009&CategoryID=77 Radikal'de de yayımlanmış. Şimdi yine belli kişiler çullanacaktır "Radikal de liboş gazetesi zaten" diye, ancak Radikal ve ntvmsnbc politik duruşları bir yana kaynakları güvenilir internet gazeteleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 heh inanılır değil çok güzel bi kritermiş. tıpkı vatan haini kriteri gibi. böyle ulusalcı bi kurul var galiba bunlara karar veren, sonra minionlara ezberletiliyo falan "şu gasteyi okuyanlar hain, tskyı yıpratıcı tüm haberler yalan" diye geziniyolar ortalıkta. yalan haberse (ki bu durumda ifade veren 3 asker yalan söylüyo demektir) ortaya çıkar merak etmeyin bu kadar. ama haber doğru çıkarsa ve sorumlular cezalandırılırsa burda "taraf mı, hohoys yalandır, yıpratmadır" diye gezinen tipler napar ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gelişmeler: "Askeri savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Emri veren teğmen tutuklandı." Hurriyet.com'dan Teğmenin suçlu olduğunu göstermez tabi bu ama altı o kadar da boş değilmiş galiba haberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 teğmen yaptım dememişmi zaten anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Demiş ama Tarafın söylentisi deniyordu şimdiye kadar hep, Hürriyet ifadesini koymuş Dört askerin hayatını kaybettiği olayla ilgili 8. Kolordu Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Teğmen Mehmet Tümer’in ifadesi şöyle "17 Haziran 2009 tarihinde de taburun geçici olarak görevlendirildiği Elazığ-Karakoçan Nohuttepe Üs Bölgesi’ne katıldım.16 Ağustos 2009’a kadar Tim Komutanı olarak görev yaptım. Tabur Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın harekât ve komutasına verilmişti. 16 Ağustos 2009 tarihinde Nohuttepe Üs Bölgesi’nden timimle birlikte Saat 20:30 civarı ayrıldım. Yaya intikalle Düztepe mevkiine gittik. Saat 23:00 civarı geçici üz bölgesi tesis ettik ve sabaha kadar gözetleme yaptık.Saat 09:30’da uyandığımızda Uzman Çavuş Şakir Akçan Bixi mevziinde görevli İbrahim Öztürk ve Ahmet Şensoy’un uyuduğunu tespit ettiğini ve İbrahim Öztürk’ün el bombasını aldığını bildirdi. İBRAHİM’E BOMBASINI SORDUM Saat 10:30 civarında İbrahim Öztürk’ü mevziinde ayakta gördüm, yanına gidip el bombasının nerede olduğunu sordum. Bu sırada Ahmet Şensoy istiharat için uyuyordu. İbrahim el bombasını mevzii içinde aradı, bulamadı. Halen el bombası alınmış olduğundan haberdar değildi. Normalde mevziiye yerleştiklerinde el bombalarını mevzii içinde ulaşabilecekleri bir yerde muhafaza etmeleri gerekir. El bombasını bulamayınca beraberimde götürdüğüm bombayı göstererek ‘burada, gece uyuduğun için alındı’ dedim. Fırsat eğitimi kapsamında el bombasının pimini çekerek ‘mandalını bırakmadığın sürece patlamaz’ deyip bombayı eline verdim. Bundan maksadım, el bombasının önemimi kavraması idi. Mevziinden ayrılmasını emrederek mevziime döndüm. İki mevzii arasında yaklaşık 15 metre kadar mesafe vardır. Mevziide iken İbrahim Öztürk’ün, kendi mevziinin yakınındaki roket mevziine gittiğini gördüm. Bu iki mevzii arası takriben 20 metre kadardır. Uyarıp mevziinde beklemesini emrettim. Yanıma geldi pimi istedi. Gelip takacağımı söyleyip mevziisine gitmesini söyledim. Mevziine döndü, bir iki dakika sonra tekrar roket mevziine gittiğini fark ettim.Bu kez yanıma çağırdım,tekrar mevziine gidip oturmasını,pimi gelip takacağımı söyledim.Bu sırada ben kendi mevziimde idim. DÖNDÜM VE PATLAMA SESİ DUYDUM Yanımda Yiğit Acer, 5 metre kadar yakınımda Soner Süvari Astsubay ile Şakir Akçan Uzman Çavuş vardı, İbrahim mevziine döndü. Ben de Şakir Uzman ile Soner Astsubay’ın yanına gittim. Yaklaşık 15 dakika kadar sonra patlama sesi duyuldu. Saati hatırlamıyorum, 11:00 - 11:30 arası olabilir. Sonradan duyduğuma göre İbrahim elindeki el bombasıyla benim göremeyeceğim şekilde üç mevzi dolaşmış, üçüncü mevziide patlama gerçekleşmiş. Patlama sesini duyunca koşarak sesin geldiği yere gittim. İbrahim’in mevziinin önünde şiarın üzerinde yüzükoyun yığıldığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ShadowFury said: Asker açılım konusunda yorum yaptı, hemen çamur atalım en azından izi kalır gazetesinden beklenen bir davranış. Rewendor said: Adam bi de öyle gaza gelmiş ki laf edenlere de raporlara dayanıyo reröre diye saldırmış gözü kapalı :) Taraf gazetesi işte, baştan sona çöp. Bi de değer verip haber niyetine mi okuyorsunuz? delimanyakcapkin said: Sylian said: http://www.sabah.com.tr/multimedya/Gazeteler?g=taraf Dört er böyle şehit olmuş, gerçekten çok yazık. inandin dimi buna aferin sana. CthuLhu said: taraf gazetesi abi saçmalamayın ya.. belgelendi diyor ki biliyoruz taraf gazetesinin belgelerini, viktor da güzel bi video koymuştu hatta. ayrıca belgelendi madem dün akşam bu sabah haber izledim bir iki gazete sitesi gezdim taraf kaynak gösterilerek haber yapan var ya da hiç iplemeyen var. taraf dışında bi kaynak görene kadar saçmalık benim için bu haber Aket-Atum said: sg-1 said: bi an gerçek sandım meğer tarafmış. BonePART said: Gitgide bi haber sirf Taraf kaynakli diye sallanmiyor ya o kadar hosuma gidiyor ki. Sonunda millet tarafin gazete degilde macera romani oldugunu anladi. sg-1 said: arıyorum arıyorum taraftan başka bi yerde bulamıyorum bu haberi?! taraf bu aralar epey sönük kalmıştı. ha bi de nefes geliyor tabi, o filmi de karalamak lazım. bunlar şöyle köşede dursun bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Hürriyetin yenilediği haberin son hali. said: Elazığ'da şehit düşen 4 askerin komutanları tarafından cezalandırılırken öldürüldüğü iddiası güçlendi. Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı askeri kaynaklar, suçlanan teğmenin tutuklandığını bildirdi. Elazığ'da 17 Ağustos'ta meydana gelen ve 4 Mehmetçik'in şehit olduğu olayın perde arkasından skandal bir iddia çıktı. Taraf Gazetesi'nin ortaya attığı iddiaya göre, mevzide uyuyan askerler komutanları tarafından cezalandırılırken hayatlarını kaybetti. Daha önce açıklandığı gibi kaza sonucu değil kanunsuz bir emir sonucu cezalandırılmak istenirken şehit olan 4 erle ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ancak gün boyunca Genelkurmay Başkanlığı'ndan bu iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı kaynaklar iddiaların araştırıldığını ve suçlanan Teğmen Mehmet Tümer'in tutuklandığını öğrendi. İddiaya göre, er İbrahim Öztürk ve ve arkadaşı Ahmet Şensoy'un nöbette uyumasına kızan komutanları Teğmen Mehmet Tümer, İbrahim Öztürk'e pimi çekilmiş bir el bombası verdi. Teğmen emir verene kadar da elinde tutmasını emretti. Ancak paniğe kapılan er Öztürk bombayı elinden düşürdü ve 3 arkadaşıyla birlikte şehit oldu. hürriyet Sonuçta resmi bir açıklama olmadığı için hala kesin birşey diyemeyiz ama taraf , yalan , hede hödö , gerçek sanmıştım laflarının yeni hallerini görebilme ihtimalimiz var. Kesin ve büyük konuşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben inanılır bulmadım evet, görüşlerimi de değiştirmiyor taraf ve tayfası hakkında. Olay doğruysa cezası zaten verilir. Türkiyede liberallerin çoğuna kesinlikle katılmıyorum pek çok konuda genelde. Çünkü gericiliği veya kürt milliyetçiliğini savunan insanların kendilerini savunma hakkı olduğunu düşünenlerin de onlardan bir farkı yok fikrimce. Ekonomik açıdan liberalizm başka şey, bu tip konular başka. Liberal olun olmasına da, önce az vatansever, milliyetçi olun. Ülkenin geçmişine, ulusal ve laik yapısına sahip çıkın ondan sonra olun ne olursanız. Yoksa umrunuzda değil mi ülkenin geleceğinin ne olacağı? Burada yeşilci ve pkk yı savunan veya savunmaya benzer şeyler söylerseniz karşı yorumlar da almanız doğal. Madem o kadar açık fikirlisiniz bunu da kabul edersiniz kendinizi "en çok biz biliriz" diye görmekten vaz geçip bunun bir bakış açısı olduğunu sizinki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kimse yüce türk ordusunun mensubunun eline veremez arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar