kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bizim hoca şöyle demişti "sınav yaklaşıyo diye telaşa düşmüyo ve eğer biraz korkmuyosanız demekki sene boyunca hiç çalışmamış ve bi amacınız yok demişti"[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 11:19 tarihinde demiş ki: biz neler çekiyoruz ya görün halimizi :P çok kötü bi durum acayip derecede korkuyoruz abi ya kazanamazsak hadi ilk defa girenler var sınava ya 2. 3. kez bide seneye öys zımbırtısı gelirse hiç şansları yok günde 600 soru abartı ama rahat 200 felan çözülür ben 100 150 buluyom günde ama yinede bu senede kazanamazsam intihar etcem :P +1 abi iyice tırsmaya başladım ben. kendime olan güvenimi yitirecem bu tür şeyleri göre göre.. zaten şurda kalmış 10gün. :( günde 300 sorudan fazla çözüyorumdur. ama bu tip hazırlananları gördükçe insanın hevesi kırılıyor, çalışası gelmiyor daha çok çalışması gerektiği halde.. kendimizi anca bunların çoğu elenecektir nasılsa diyerek avutuyoruz resmen. bende heyecan denen bir gıdım bişe yoktu, şimdi günler iyice yaklaştıkça 3. senenin vermiş olduğu baskıdan dolayı kafayı yemezsek iyidir vallaha. düşünmek bile istemiyorum artık ama kazanamazsam YÖK'ü bombalicam artık yetti daha.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Zorla almıyolar insanları kamplara, adamlar kabul etmiş girmiş. Bırakın çalışsınlar :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 size şöyle söyleyim genelde bu olay dershane adını duyurmak reklam gibi bişi felan bence bunu yapan öğrencilerde biraz kafadan çatlak. Bir insan tabiki ders çalışcak günde senenin başından tabiki son 1 ayda değil günde yaklaşık en az 4 saat çalışarak rahat bi şekilde istediğimiz yere girerdik bu 4 saate dershanede geçirdiğimiz saatler dahil değil tabiki ben son 4 ay çalışmaya başladım ama şu anda denemelerden sayısal olmama rağmen çokda iyi değilim 262 felan alıyorum en fazla bunu alabildim yani bu iyi değil ki ben çalışmadım ama günde en az 4 saat çalışsaydım rahat bu puanı geçerdim[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 10 Haziran 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Günde en az 4 saat nedir be yuh, Fem bile o kdr acımasız deil.. :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 çalar saatini kurcaksın kendine rahat bi yer bul ben yatağın içinde çalışıyorum genelde masa felan sandalye popomu acıtıyo her neyse saatini 1 saate ayarla sonra çalışmaya su al yanına işte yiycek al bişiler yap sonra kulaklığını tak müsic dinle One dinle Bard Song dinle ders çalışırken iyi gider :P 1 saat sonra kalk bi tuvalet molası gir televizyon izle haberleri izle 15 20 dk mola sonra tekrar başla sevdiğin bi dizi varsa veya bi film veya program o sıra çalışma boş ver Hayattan dışlama kendini sürekli ders ders cidden insanda bi yere kadar tahammül ediyor[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ha bide şöyle bi olay var Kimya ve Biyoloji gibi derslerde genelde eğer test çözerken arkada cvp ları verilmişse eğer çözemediğiniz bi soru biliyosunuz ama karıştırıyosunuz diyelim arkaya bakın bence çünki orda doğru cvp ı veriyolar ve sizde " haa demekki bu böyle böyleymiş" diyosunuz ve yeni bişi öğreniyosunuz yani problemli değilde biraz yorum sorularında yapıyorum genelde bayada etkisi oluyo bi misal veririm bi ara :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 valla ne diyeyim bi'şey diyemeyeceğim Allah belasını versin böyle eğitim sistemini yapanların...[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Bard Song dinle ders çalışırken iyi gider :P evet te sakın nightfall dinleme gaza geliyosun ders mers kalmıyo:) (ha bide bard song: in the forest tavsiyemdir the hobbit te gaz şarkı:P)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ehe. eft bende arada yapıom öle iyi oluo. aklında olupta hatırlayamadığın şeyler daha iyi yerleşmiş oluyor böylece.. walla sorular doğa üstü bişe olmadıktan sonra alırız gibime geliyor. hayırlısı olsun.[signature][hline]böhüüü :( son 11 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Cd-, 10 Haziran 2004 16:05 tarihinde demiş ki: valla ne diyeyim bi'şey diyemeyeceğim Allah belasını versin böyle eğitim sistemini yapanların... türkiyede saçma ve salak olmayan ni sistem söyle :P Askerlik: Gençlerin belkide en verimli çağları benim kişisel görüşüm iş sahibi olcaklar veya yeni bi hayat kurcaklar Hayatlarını bi düzene sokma çağında askerliğe alıyolar tam 1.5 sene .Ve bu 1.5 sene içinde bence işkence dolu bi zaman geçiriyorlar. Şimdi okuyanlara ayrı muamele okumayanlara ayrı diyceksiniz ( o zmn insan hakları bu mudur yani :P ) bence askerliğin zorunlu olması çok saçma Türkiyede binlerce işsiz genç var Askerliği zorunlu halden çıkarıp Maaş sistemine geçilse bu işsizlerede bi kapı olur diye düşünüyorum. Öss de böyle bişi aslında gençlik çağımızda eğlenip gezceğimiz yada başka şeyler yapcağımız zamanlarda harıl hurul hiç bi sosyal aktifliğe katılmadan sürekli kitap başındasın resmen arkadaşlarından ve en sevdiğin şeylerden ( bilgisayar , dışarı çıkıp gezmek, gece hayatı :P vs vs ) gibi şeylerden uzak kalıyoruz bu kadar zor olmasa Türkiyede herşey çok güzel olcak gibin :P saçmaladım galiba sustum tmm[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku [Bu mesaj kermit_frog tarafından 10 Haziran 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 herkes ister; askerlik zorunlu olmasın, profesyonel askerliğe geçilsin, askeriyeye ayrılan ekonomik pay azalsın vs.. ama ne yazık ki biraz da gerçekçi düşünmek gerekiyor. bunların şuanda türkiye'de olması imkansız, uzun bir süre de imkansız olarak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 offtopic'e doğru gidiyo ama söylemeden edemiycem askerliğin zorunlu olmaktan çıkarılması için etrafında ırak iran gürcistan gibi ülkelerin yerine finlandiya norveç falan olması lazım devamlı tehdit altında olan bi ülkede asker sayısının birden bire azaltılması hiç ii olmaz diceksiniz ki istila mı edicekler ülkeyi hayır ama siz yine de caydırmak zorundasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Aytoz, 10 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki: offtopic'e doğru gidiyo ama söylemeden edemiycem askerliğin zorunlu olmaktan çıkarılması için etrafında ırak iran gürcistan gibi ülkelerin yerine finlandiya norveç falan olması lazım devamlı tehdit altında olan bi ülkede asker sayısının birden bire azaltılması hiç ii olmaz diceksiniz ki istila mı edicekler ülkeyi hayır ama siz yine de caydırmak zorundasınız heyt yerler seni zuaha :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Öss sınavına çalışmak mevzunun bence max % 47'si filan olabilir.. geri kalan ; o gün ki hal ve durum , dış etkenler , öğrenci stressi ve psikolojisi ise %53 .. Çoğu öss'de başarılı olmuş insan "tamam çalıştım ama o gün sabah kalktığımda kendimi çok iyi hissediyodum , nedense stress yapmadım girdim sorular normaldi elimden geleni yaptım ve çıktım" diyor.. Açıkçası elimde Paris'ten ve Montpellier'den gelmiş 2 tane üniversite kabülü var .. Uğur dershanesi öss ortalamalarım 265 civarı , bugün 99 öss'sini yaptım ve 278 aldım.. Elimden geldiğince sene boyu çalıştım ve didindim , aynı yukarda anlattığım insanlar gibi giricem ve çıkıcam , kazanamassam ilk başlardaki hedefim olan paris'e gidicem kısacası stress yapıcak birşeyim yok ; olduda kazanamadım canım saolsun benim vicdanım da sly kadar rahat..[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: narin, 10 Haziran 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Öss sınavına .. öss ye hazırlanıp bu hata da yapılmaz ki :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 zuhahahahahaha yardın beni coldwind ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 50 50 degilde 75 25 felan yani o gun en sicmik gununde olan insan 2 gun once 2003 oss sini cozup 285 yapmissa o gun en fazla 90 en az 75 yapar bakin ben acmadan denemelerden 80 2000 oss sinden 288 yapiyorum baska yerlerden aramak lazim birazda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Volfied, 10 Haziran 2004 12:47 tarihinde demiş ki: Infeqted SAT ye ben girdim, sen girmedin ne oldugunu biliyorum yani volfied uskudarda oyle biri yok, arzu komili vardi 1600 isteyen oda bayilmadi, kizda senin yaninda bayilmadigina gore[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sen evde oturup çözdüğün sınavla öss'yi bir mi tutuosun ?[signature][hline]öss nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Soru çözmekten Mutant olmuş elemanlar. Yazık.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dershane ortaminda 170 dakka tutarak cozuyoru iste daha ne[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Aslında günde iki deneme çözünce başka aktivitelere bolca vakit kalıyo. Çözüyorum da ondan yani :) Nete gunde 1-1.5 saat rahat giriyorum vakit kalıyo. Ama tabii gunde uc deneme yapan arkadas nası yapıyo merak ediyorum 9 saat ne demek ya. EDIT: Infeqted +1 Volfied yok öyle biri Üsküdar Amerikan'da SAT'e bikaç kere de girdim ayrıca. [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 10 Haziran 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ben sinem hıdır'dan şüpheleniorum 1600'a kasan başkası olamaz geçen gün elinde fen bilimleri denemesi geldi "ay 291 yaptım offf çok kötü" dedi. böle diyen bi kız heran bayılabilir SAT'de bu arada öss evde yapacağın denemelerden daha kolay olacağı için stres yapmazsan evdekilerden çok daha iyi bir puan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: CEDAY, 10 Haziran 2004 03:39 tarihinde demiş ki: http://www.milliyet.com.tr/2004/06/10/yasam/ayas.html yazık yaf bu genclere, hergün sınava mı girilir.. gecen bi LESe girdim de epey bi darlandım sınav bitene kadar.. bunlar abartmıs sabah akşam kafa kaldırmadan calısıolar, iyi mi desem kötü mü desem bilmiom walla.. tam cile of baktıkca icim kararıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar