Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Template

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bugün E-hi, Daedric ve ben baya tartıştık (daha doğrusu onlar tartıştı :) ) en iyi temp. konusunda.
Ben en son şöyle karar verdim, sizce pvp de iyi iş yapar mı?

master swordsman
master rifleman
3000 fencer
4000 TKA
+Bunlar için gerekli brawler ve marksman

Tam 250 sp oldu. Güzel de oldu.[signature][hline]Penthesilea
My heart's a tart, your body's rent
My body's broken, yours is spent...
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun ilgilendiğiniz için :)

Ya bence de hem TKA hem fencer saçma olucak.
Ya birini ya birini.

Revhas, O fencerın 4440 ne işime yarıcak tam olarak? İlk 4 tamam da, diğerleri skill mod. lar için mi?
Onun yerine şöyle yapsam?
Master Swordsman
Master Rifleman
4004 TKA
4004 Marksman
4040 Brawler

Sp: 246 / 250
Şimdi nasıl? Diğer türlü brawler a bir de fenc. için verince çok skill yiyor. Ya TKA ya fenc. seçmem gerek yani.
E TKA nın defenceları fence le eşdeğer. Bir de üstüne meditation ile wound heallama, force of will var.

[Bu mesaj penthesilea tarafından 11 Haziran 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fencer 4440 olunca...
54 melee defense
54 ranged defense
60 dodge
50 defense vs knockdown
50 defense vs posture change
40 defense vs blind
40 defense vs dizzy
10 defense vs intimidate
...alıyosun

bunlara ek olarak "stun baton" kullanabiliyosun bu sana pvp de stun dmg verme olanağı sağlıyo. çünkü swordsman de stun dmg veren bir silah yok sadece kinetic ve blast dmg vererek mind pool a saldırabiliyosun ama armorların zaten bu dmg lara karşı %80 protectionları var pek faydası olmuyo yani.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P)
Rifleman - Swordsman

Asmund of Eclipse (R.I.P)
Doctor - Musican

Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 11 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
said:
Foxx, 10 Haziran 2004 22:04 tarihinde demiş ki:
medic olmazsa sıçarsın, elin batonlu fenceri gelir keser seni vura vura.

Fencerın yanına kadar geldiğinde mind ı kalırsa evet ;)

Sen hep düşmanlarınla teke tek karşılaşacağını düşündün herhalde. Oyunda teke tekten çok daha fazla kez kez 2ye tek 3e tek kalıcaksın. İşte bu durumlardan kurtulan insanlar var, doğru food ve medic sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi de 250 max sp var. Napıcam ben böhühüh :)
Her gelen farklı birşey söylüyo da, aslında iyi bir doc + ent. buff ının üstüne güzel de yiyecek içecek alırsan, med. e gerek kalmaz gibi aslında?
Yani sonuçta master medic bile olsan, heallediğin health kadar dmg ı bir attackta veremez mi iyi bir savaşçı??[signature][hline]Penthesilea
[/b]

[Bu mesaj penthesilea tarafından 11 Haziran 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 11 Haziran 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
ent buff iyla medicin alakasi yok

Biliyorum. Onu kastetmedim ben. Yani çok iyi bir şekilde bufflanıp, iyi defence lara da sahip olunca (üstteki temp. gibi) medic e gerek kalır mı?[signature][hline]Penthesilea
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 11 Haziran 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
yakında composite armor'a nerf gelicek bütün stun baton'lı fencerlara kıçımla gülücem...

hehe sen anca 4-5 ay sonra gülcen yani =p combat revamp senin dediğin olay ve expansiondan sonraya attılar onu sanırsam.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun bak şöyle yaptım, aslında sadece rifle düşünüyordum Foxx un yazdığı gibi, ama swordsman istediğimi de anladım, adam yanıma gelince kuyruğu kıstırıp koşmak istemiyorum yani.

Master Rifleman
Master Swordsman
TKA 4404
Brawler 4040
Marksman 4001
248 / 250

Ya bir de, Marksman de son sütundaki Tumble to Prone ları falan almadan prone yapamıyomusun?[signature][hline]Penthesilea
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Tumble niye alıyorsunki ? 4 0 0 1 marksman niye yani heh
brawler 4 0 4 0 niye? medic 1 0 0 0 ve +25 injurt shirt le bayağı güzel kendini heallayabiliyorsun tka yı 4 4 0 4 yapmayı düşündüm ama sonra ordaki bonusların okadarda yeterli olmadığınına kanaat getirdim zira dizzy defence yok gibi bişi
her halikarda yiyorsun , KD defence olmasa bile food la +99 alabiliyorsun ama buseferde posture change down yapıyorlar yani pek şansın olmuyor.

Combat revamp i expansiondan önce yapabileceklerini hiç sanmıyorum , adamların bütün dikkati onda, jedi revamp bile çok ağar yürüyor, daha anca yeni doğru düzgün test edebilme imkanı verdiler ve sadece 10 gün mü ne kaldı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim bir sorum olacak. Şimdi ben normalde master commando-master teras kasi ve pistoleer kullanıcam PvP'de. Ama tkm güçsüzleşecek falan diyolar. Şuan bende master commando dışında master fencer var. Eğer tkm güçsüzleşecekse onun yerine ne alıyım? Fencer kalsın mı?[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...