Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bugün E-hi, Daedric ve ben baya tartıştık (daha doğrusu onlar tartıştı :) ) en iyi temp. konusunda. Ben en son şöyle karar verdim, sizce pvp de iyi iş yapar mı? master swordsman master rifleman 3000 fencer 4000 TKA +Bunlar için gerekli brawler ve marksman Tam 250 sp oldu. Güzel de oldu.[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 medic olmazsa sıçarsın, elin batonlu fenceri gelir keser seni vura vura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Teras Kasinin defansını neden almıyorsun?[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 master swordsman master rifleman fencer 4440 marksman 4001 brawler 0440 skill point: 248[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Foxx, 10 Haziran 2004 22:04 tarihinde demiş ki: medic olmazsa sıçarsın, elin batonlu fenceri gelir keser seni vura vura. Fencerın yanına kadar geldiğinde mind ı kalırsa evet ;)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Saolun ilgilendiğiniz için :) Ya bence de hem TKA hem fencer saçma olucak. Ya birini ya birini. Revhas, O fencerın 4440 ne işime yarıcak tam olarak? İlk 4 tamam da, diğerleri skill mod. lar için mi? Onun yerine şöyle yapsam? Master Swordsman Master Rifleman 4004 TKA 4004 Marksman 4040 Brawler Sp: 246 / 250 Şimdi nasıl? Diğer türlü brawler a bir de fenc. için verince çok skill yiyor. Ya TKA ya fenc. seçmem gerek yani. E TKA nın defenceları fence le eşdeğer. Bir de üstüne meditation ile wound heallama, force of will var. [Bu mesaj penthesilea tarafından 11 Haziran 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Fencer 4440 olunca... 54 melee defense 54 ranged defense 60 dodge 50 defense vs knockdown 50 defense vs posture change 40 defense vs blind 40 defense vs dizzy 10 defense vs intimidate ...alıyosun bunlara ek olarak "stun baton" kullanabiliyosun bu sana pvp de stun dmg verme olanağı sağlıyo. çünkü swordsman de stun dmg veren bir silah yok sadece kinetic ve blast dmg vererek mind pool a saldırabiliyosun ama armorların zaten bu dmg lara karşı %80 protectionları var pek faydası olmuyo yani.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ok, öyle yapayım o zaman. Saol :)[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: codmaster, 11 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki: said: Foxx, 10 Haziran 2004 22:04 tarihinde demiş ki: medic olmazsa sıçarsın, elin batonlu fenceri gelir keser seni vura vura. Fencerın yanına kadar geldiğinde mind ı kalırsa evet ;) Sen hep düşmanlarınla teke tek karşılaşacağını düşündün herhalde. Oyunda teke tekten çok daha fazla kez kez 2ye tek 3e tek kalıcaksın. İşte bu durumlardan kurtulan insanlar var, doğru food ve medic sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Abi iyi de 250 max sp var. Napıcam ben böhühüh :) Her gelen farklı birşey söylüyo da, aslında iyi bir doc + ent. buff ının üstüne güzel de yiyecek içecek alırsan, med. e gerek kalmaz gibi aslında? Yani sonuçta master medic bile olsan, heallediğin health kadar dmg ı bir attackta veremez mi iyi bir savaşçı??[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] [Bu mesaj penthesilea tarafından 11 Haziran 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ent buff iyla medicin alakasi yok[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: elesso, 11 Haziran 2004 18:42 tarihinde demiş ki: ent buff iyla medicin alakasi yok Biliyorum. Onu kastetmedim ben. Yani çok iyi bir şekilde bufflanıp, iyi defence lara da sahip olunca (üstteki temp. gibi) medic e gerek kalır mı?[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yakında composite armor'a nerf gelicek bütün stun baton'lı fencerlara kıçımla gülücem...[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Tamam da stun baton olsun olmasın. Sonuçta 4440 fencer ı ben defenceları ve skilleri için alıyom.[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yok sana demiom zaten :) genel konuştum.. yukarda denmiş işte fencer gelir çat çat vurur öldürür die :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 heu dooru durust overt mı warki meydanda pvp skill i tartısıonuz:) onu anlamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Benimkine yakın bişi olmuş =) master rifleman master swordsman tka 4 0 0 4 medic 1 0 0 0[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: sLog, 11 Haziran 2004 18:52 tarihinde demiş ki: yakında composite armor'a nerf gelicek bütün stun baton'lı fencerlara kıçımla gülücem... hehe sen anca 4-5 ay sonra gülcen yani =p combat revamp senin dediğin olay ve expansiondan sonraya attılar onu sanırsam.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hatta seninki daha güzel Darksun, TKA nın özellikle medit şart bunu anladım yani.[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Darksun bak şöyle yaptım, aslında sadece rifle düşünüyordum Foxx un yazdığı gibi, ama swordsman istediğimi de anladım, adam yanıma gelince kuyruğu kıstırıp koşmak istemiyorum yani. Master Rifleman Master Swordsman TKA 4404 Brawler 4040 Marksman 4001 248 / 250 Ya bir de, Marksman de son sütundaki Tumble to Prone ları falan almadan prone yapamıyomusun?[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 darksun'cım bu composite nerf combat revamp'den ayrı diye biliyorum.. ayrıca combat revamp te patch 11[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Tumble niye alıyorsunki ? 4 0 0 1 marksman niye yani heh brawler 4 0 4 0 niye? medic 1 0 0 0 ve +25 injurt shirt le bayağı güzel kendini heallayabiliyorsun tka yı 4 4 0 4 yapmayı düşündüm ama sonra ordaki bonusların okadarda yeterli olmadığınına kanaat getirdim zira dizzy defence yok gibi bişi her halikarda yiyorsun , KD defence olmasa bile food la +99 alabiliyorsun ama buseferde posture change down yapıyorlar yani pek şansın olmuyor. Combat revamp i expansiondan önce yapabileceklerini hiç sanmıyorum , adamların bütün dikkati onda, jedi revamp bile çok ağar yürüyor, daha anca yeni doğru düzgün test edebilme imkanı verdiler ve sadece 10 gün mü ne kaldı.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 e iyi de brawler 4040 olmadan tka ve sw kasamam :) nası niye alıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ya benim bir sorum olacak. Şimdi ben normalde master commando-master teras kasi ve pistoleer kullanıcam PvP'de. Ama tkm güçsüzleşecek falan diyolar. Şuan bende master commando dışında master fencer var. Eğer tkm güçsüzleşecekse onun yerine ne alıyım? Fencer kalsın mı?[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Tkm zaten abartılı değil ki daha ne güçsüzleştirecekler?Bence dokunmazlar ona.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar