Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Polemiğe girmek istemiyorum bazı kişilerle. PKK'yı bile elinde ayıcıkla oynayan çocuk gibi gösterdiniz ya helal olsun. Genel olarak sivil öldürmemişmiş. 5000e yakın sivili babam öldürdü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 apis Tartışmamız ve konumuz bugün ile alakalı olduğundan , günümüz pkksı demeyi gerekli görmedim (paticik ahalisindeki bazı insanların lafı çarpıtarak istediği yere getirme çabalarının nekadar kuvvetli olduğunu unutarak). Para. orada açıklamış sebeplerini , ben bugünden bahsettim ve bahsediyorum. Yazılanı art niyetsiz şekilde okuyup anlamaya çalışan net şekilde anlar. Aksi şekilde yaklaşanların dünden belli olan art niyetleri ve çarpıtma çabaları zaten aşikar. Şu da var okadar mesaj ve açıklama varken hala durumu pkk savunuculuğu ya da iyi gösterme çabası şeklinde anlayan varsa , göstermek isteyen varsa da umrumda olmaz. Varsın onlar desinler , önemli olan benim ne anlattığım , onların ne düşündüğü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Antimodes52 said: Ayrıca konu açmayayım dedim ilişkili de hem bununla: - İşte Binbaşı Emek'in unuttuğu silahlar Emekli Binbaşı Fikret Emek ifadesinde silahları doğuda yapılan operasyonlarda kullandığını söylemişti Ergenekon ana davasında örgüt üyesi olduğu gerekçes ile tutuklu yargılanan emekli Binbaşı Fikret Emek'in Eskşehir'de annesinin evinde ele giçirilen silahların görüntülerinin yer aldığı CD dava dosyasına geldi. Emek'in annesinin evinde 11 kilo C-4 ve çeşitli silahları ele geçirilmişti. Emek, mahkemede verdiği ifadesinde ele geçrirlen silahları Doğu'da ve Kuzey Irak'daki operasyonlarda ele geçirdiğini söylemişti. Emek ifadesinin devamında, "Yine doğuda yapılan operasyonlarda kullandım, kimseye vermedim. Bu silahlar unutkanlık nedeniyle kasıt olmadan bende kaldı. Unutkanlık ve ihmalden kaynaklanan kendi hatamdır. Kuzey Irak’a 2002 yılında yapılan operasyonda aklıma geldi. Ancak o zamandan bu yana şartların değiştiğini, patlayıcıları vasıflarını kaybettiğini ve malzemelerin hatıraları olduğunu düşünerek teslim etmedim. Kutsal varlık olarak nitelediğim annemin evinde unuttuğum TNT ve C-4 nedeniyle tutuklandım" demişti. Kaynak'taki linkte cephanenin fotoğrafı da var. Kaynak http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=951428&Date=25.08.2009&CategoryID=77 11 kilo patlayıcı ve çeşitli silah ve mühimmatı evde unutmak nasıl oluyor. Hadi unuttun, 2002'de hatırladın, 11 kilo patlayıcı, silah ve mühimmattan hatıra mı olur? Hatıra diye saklanacak gibi şey değil. Ne bileyim bir tane mermi çıkarır o zamanlar tuttuğun günlüğün arasına koyarsın, bir tane el bombası pimi falan saklarsın. En fazla bir-iki tane el bombası ayırırsın kendine. 11 kilo TNT. Kuzey Irak hatırası. Maşallah. Neyse zaten yaptığı açıklamadan bu hatıra muhabbetinin suçun kast unsurunu oluşturmamak için ileri sürdüğü belli (kastım olmadan diye belirtmiş beyfendi). unutmak konusu komik olmus ama doguda gorev yapan cogu askerin evinde el bombasi veya dusunemiyecegin bircok silah bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Doğuda AK-47leri 100$'a bulabilirsiniz. Bildiğin 100$. Mp3 Player parası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bilirkisi neyi biliyomus?nasil yani darbe amacli 4. orgutunden emekli filan mi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
col. dax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 paramecium said: Bunca şehitler verildi ve neticesinde ordunun gerçekten bitirici darbesini görmek mümkün olmadı. bunun için orduyu suçlayamayız. sebebi gayet basit, bu bitirici darbeyi gerçekleştirmek için gerekli olan siyasi irade dışa bağımlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bi gün 150 satırlık küfür yazıcam gerekli kişilere banlanıcam ama 1 sene foruma girmeye yüzü kızarcak o insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 calimero said: O, 5-10 asker dediğin hepsi üst düzey bu arada bilmiyorum farkında mısın??? Tepe kademe... GEd said: Vekiller ne düzey kanka ? tepe tepe kullan. fizban said: Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. hayatımda bu kadar sapkınca, bu kadar yanlış, bu kadar zalimce bir açıklama görmedim. sadece şunu sorayım, sen daha 10 yaşındayken mavi çarşı katliamına tanık olmak nedir bilir misin ? kendi annen, eşin, baban, kardeşin, çocukların öldürülse ne düşünürsün ? "genelde sivillere saldırmıyorlar aaa" fizban said: Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış.bi mesaj daha var burada, bu yarbayın hedefi siviller yani. AAHAHAHH. tayyip erdoğan'ın korumalarının silahları var. hedefleri siviller. gördüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar