Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 senin de koru korune hukumet saksakciligi yapmak icin ettigin sacma sapan laflar, ve arkasindan kurtarmak ve uste cikmak icin verdigin cabalardan biktik.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: pkk nasil "genel" olarak sivil hedeflemiyor? 90'lar boyunca hep siviller hedef oldu, bebekler olduruldu, yapma etme, degerli amcalarini korumak icin bu kadar dusuncesiz laflar atma ortaya. not: bugunlerden bahsediyorsun da, daha 2 yil once ankarada carsi bombalandi yahu, yapmayin etmeyin ya. "daha once sivil patlatiyorlardi, artik yapmiyorlar" demek nasil bir savunmadir... ayrica sen oturup Turk ordusunun bir mensubuna bu cumleyle oyle bir kiyaslama yapmissin ki ergenekoncular pkkdan daha tehlikeli daha beter... Sen simdi ergenekon (lol) sorusturmasinda sorgulanan bir adami ulkeyi 30 yildir terorize eden bir grupla bir tutmayip bi de daha mi yerin dibine geciriyorsun? Nasil bir adamsin sen ya? güngören'de de patlattılar 17 ölü 154 yaralı
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hedef sivil degil ama mastika... isin guzeli, bunlari belirtince tartismiyoruz, laf yetistiriyoruz :D valla baydi, yazmayacam artik diyorum da her gun daha bombastik bir yorum goruyorum burda, elimden gelmiyor baska sekilde hareket etmek :) aslinda hic ugrasmamak lazim.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Offtopic Komik olan, eğer hükümetin uygulamalarını genelde doğru, atılması gereken adımlar olarak görüyorsan hükümet şakşakçısı oluyorsun. Asker bu ülkenin en güvenilir kurumudur, benim ordum elini masaya vuracak haddini bildirecek, ordu ayarı verdi dendiği zaman asker şakşakçısı olmuyorsun.
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: senin de koru korune hukumet saksakciligi yapmak icin ettigin sacma sapan laflar, ve arkasindan kurtarmak ve uste cikmak icin verdigin cabalardan biktik. Bu konunun hükümetle ne alakası var ? Sen mesaj yazdığın konunun daha ne olduğunu bilmiyorsun , okuman yazman var ama uygulama sıfır. kusura bakma trollsün , büyük boylarından hemde.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bunu sen mi soyluyorsun bana? Sacma sapan, koru korune saksakcilik sergilemek icin garip garip seyler yazip, sonra batirinca tepeye cikmak icin her turlu takla atan biri olarak mi diyorsun bana bunu? Benim algimda, yazimda falan bir noksanlik yok merak etme, senin yazdigin su yaziya tepki veren tek kisi de ben degilim, demekki bir sorun var? Hala kurtarmaya calisiyorsun.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Wispy said: Offtopic Komik olan, eğer hükümetin uygulamalarını genelde doğru, atılması gereken adımlar olarak görüyorsan hükümet şakşakçısı oluyorsun. Asker bu ülkenin en güvenilir kurumudur, benim ordum elini masaya vuracak haddini bildirecek, ordu ayarı verdi dendiği zaman asker şakşakçısı olmuyorsun. Offtopic falan degil yazdigin sey, gayet konusulan ve konunun son geldigi yere ve benim yazdigim bir seyin arkasindan yapilan bir yorum, o yuzden boyle bir sey yazmana gerek yok. Sahsen son yillarda butun bu ilginc 'acilimlardan' dolayi askeriye acaip sekilde karalandi, oyle ya da boyle bizi terorden, sikintidan koruyan kurum yerin dibine gecirildi ve ustuen ustluk askere karsi en ufak sempati besleyen insanlar da fasist oldu bu ulkede ve ben buna anlam veremiyorum. Ergenekondu, darbeciydi paranoyasiyla ulkede korkunc bir askeri tehlike durumu yaratildi ve ben bu tehlike basladigindan beri algilamakta zorluk cekiyorum herseyi. Kendimi asker saksakcisi olarak ta gormuyorum, nitekim askeriyenin halen cok cag disi ve gunumuzde olmamasi gereken bazi uygulamalari var, ve bu konuda calismalar yapilmasi gerekiyor mesela (bu baska bir konu). Ama gel gor ki ulkede ergenekona inanmiyorsan, sacma buluyorsan, asker hakkinda en ufak bir olumlu sey yazarsan hemen fasist oluyorsun, ve bu eskiden var olan bir ayrim degildi, o yazimda da buna dikkat cekmeye calistim.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmo iyi güzel diyorsun ama bir düşüncenin çektiği tepkilerin boyutu&miktarı o düşüncenin çarpık, yanlış olduğunu mu gösterir.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: senden daha anlamsiz olmasin? boyle bozma cabalarini izliyorum da son postlarinda, cok ugrasiyorsun, taktir ediyorum, varligini belli edip gostermeye calisiyorsun kendini ama yine de yetersiz kaliyorsun. lutfen aradan cekil, onemli bir konu tartisiyoruz burda. ohoh, şu mesajındaki "biz seni tanımıyoruz lan newfag" tandansını son anda yakaladım, kişisel aydınlanmamın temelini oluşturdu yemin ediyorum. Ciddi ciddi 9/8lik şopar havası dinleyerek okudum. bak azmo, benim şu forumda kendimi birilerine göstermek gibi bir derdim de, öyle bir gayem de yok. eger bir gün bu forumda bir çevrem olur, birilerinden eyvallah görürsem bu senin gibi 16,5 yaşındaki çocuk tarzında elit takılıp birilerinin kıçını yalamakla olmaz bunu önce aklına sok. burada herkes aşagı yukarı fikrini söylüyor, horizon da calimero da başkası da yapıyor bunu, ben de bunu yapmaya çalışıyorum, siz bu forumda yedi düveli trollerken gelip benim dalga geçmemle bu forumda hiç kimse zarar görmez. eger senin mesajında bahsettigin şey gerçekten "yeterlilik" ve "zeka" gibi ögeler ise, bunu kanıtlayacagın yer zerre kıymeti olmayan politik tartışmalar olmazdı, eger cidden "zeki" bir adam olsaydın şu cümleleri kurmazdın keza. son olarak, belirttigim gibi, eger "imtiyaz" gibi bir derdim olsaydı, bir eline fare bir eline de klavye almış, yaşamındaki tek derdi forumda birilerine laf sokabilmek olan senin gibi bir avuç adama foruma ilk geldigimde çatardım. iyi seyirler.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bahsettigin dusunce nedir? Ben tabu yikmak ve demokrasi yapiyoruz ayagina asiri ileri gidildigini yazdim oraya. TSKnin icinde elbet curuk yumurtalar mevcut, ve bunun disinda da sacma sapan uygulamari halen devam etmekte, ama oyle ya da boyle, istediginiz kadar beyin yikama su bu diyin, vatandasini korumakla gorevli bir bunye. Isimden dolayi her gun askeri yerlerde bulunuyorum, curukleri de goruyoruz, yeni yetisen genc ve akilli insanlari da. Ust duzey kademeden de cok onemli ve iyi insanlarla tanisiyoruz, ve ben atilan camurun bir cogunu bu yuzden de anlamakta zorluk cekiyorum. Askeriyeyi elestirmek demek yerin dibine sokup, vatandasin o kuruma karsi TUM dusuncelerini silmek olmamali. Ergenekondu, Darbeydi falan derken geldigimiz notkaya dikkat cekmek istiyorum.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "deja cyrano" said: Azmodai said: senden daha anlamsiz olmasin? boyle bozma cabalarini izliyorum da son postlarinda, cok ugrasiyorsun, taktir ediyorum, varligini belli edip gostermeye calisiyorsun kendini ama yine de yetersiz kaliyorsun. lutfen aradan cekil, onemli bir konu tartisiyoruz burda. ohoh, şu mesajındaki "biz seni tanımıyoruz lan newfag" tandansını son anda yakaladım, kişisel aydınlanmamın temelini oluşturdu yemin ediyorum. Ciddi ciddi 9/8lik şopar havası dinleyerek okudum. bak azmo, benim şu forumda kendimi birilerine göstermek gibi bir derdim de, öyle bir gayem de yok. eger bir gün bu forumda bir çevrem olur, birilerinden eyvallah görürsem bu senin gibi 16,5 yaşındaki çocuk tarzında elit takılıp birilerinin kıçını yalamakla olmaz bunu önce aklına sok. burada herkes aşagı yukarı fikrini söylüyor, horizon da calimero da başkası da yapıyor bunu, ben de bunu yapmaya çalışıyorum, siz bu forumda yedi düveli trollerken gelip benim dalga geçmemle bu forumda hiç kimse zarar görmez. eger senin mesajında bahsettigin şey gerçekten "yeterlilik" ve "zeka" gibi ögeler ise, bunu kanıtlayacagın yer zerre kıymeti olmayan politik tartışmalar olmazdı, eger cidden "zeki" bir adam olsaydın şu cümleleri kurmazdın keza. son olarak, belirttigim gibi, eger "imtiyaz" gibi bir derdim olsaydı, bir eline fare bir eline de klavye almış, yaşamındaki tek derdi forumda birilerine laf sokabilmek olan senin gibi bir avuç adama foruma ilk geldigimde çatardım. iyi seyirler. bi sus adam.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Adam pkk sivil'leri hedef almıyor diyor gelde laf sokma ama :) Yaşanan olaylar söylenince de yok yok onlar 80'ler 90'larda kaldı diyor. Modamı ulan bu ki 80-90 meselesi değil hala devam ediyor yaşananlar
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Selam, Ben askerliğimi 2 yıl önce yaptım ve inanın devletin herhangi bir kurumundan farksız. Kötü insan her yerde. Mükemmel işleyen sistem, herşey adil... yalan! 'Bal tutan parmağını yalar' sözü insanın olduğu her yerde geçiyor. Hergün TV'lerde verdiğimiz şehitlerin isimleri ve fotoğrafları geçti. Basılan köyler ve katliamlar gösterildi. Taranan araçlari yakılan evler... Eskiden öldürülen teröristlerin de görüntülerini gösterirdi TRT ki bu acıyı yaşayanların azıcık da olsa yüreklerine su serpilsin. Teröristlere karşı propoganda olsun. Peki son yıllarda onca operasyon yapan ordumuz neden bu şehit annelerinden bu hazzı esirgedi? Ben leşlerini görmek isterdim. Şu kadar vurdum demek açıkcası nazarımda avcılar kıraathanesindeki sözler gibi kaldı. Profesyonel ordu gerekliydi, yok yeterli lojistiğimiz olmadı... Hani sen sana kılıç çekene haddini bildirirdin; nerede o bildiri? Bunca şehitler verildi ve neticesinde ordunun gerçekten bitirici darbesini görmek mümkün olmadı. Ama gayet güzel aktif siyasette laf yetiştirebiliyorlar. İnsanların aklına düşmez mi; ben bu şehit evladımı ne uğruna verdim? Ordu sandece kendisine verilen krediyi tükettiği için halkın gözünde güven kaybetti. Son operasyonlarla da bu güveni tazeleyecek kritik hareketi sergileyemedi. Laiklik, türban, kırmızı çizgilerimiz... peki şehit edilen evlatlar? Savaş olsun hep beraber gidelim ama kimse evladını kişisel siyasi olayların içinde yem olsun diye büyütmüyor. Siyaset zaten 'saldım çayıra mevlam kayıra' modunda ilerliyor. İktidar laylay loyloy, muhalefet desen iktidardan altta kalır yanı yok. Devlette sistemin nasıl ilerlediği herkes tarafından aşikâr. Ordu desen, onu oluşturanlar da yine yukarıdaki grupları oluşturanlarla aynı yerden insan alıyor. Sonuç; hem çalıyoruz, hem oynuyoruz! Saygılar.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 eğer bir askerin elinde silah bulunuyorsa, suçludur. soruşturulsun, üstünün suçu varsa, o da soruşturulsun. ama bu adam henüz bir eylem yapmamış. bu adamı öncelikle terör örgütüyle eşleştirmek, hata değil, insafsızlıktır. pkk'nın hedefi sivil değildir demek, ya kara cahillikten, ya ikiyüzlülükten, ya kışkırtma amacından, ya da körlükten kaynaklanır. pkk'nın hedefi sivil değilmiş. ha bi de ergenekon'la hedefleri aynı değil demek. ispatlanmış bir eylemi olmayan bir örgütü suçlu bulup, sivile eylem yapmış gibi gösterip, bu ülkede ve dünyada "bebek katili" olarak bilinen örgütü sivilleri hedeflemeyen örgüt olarak göstermek.. ne diyim. horizon, pkk terörüne yakından şahit olmanı rica ediyorum. sivili hedef almıyorlar diyecek misin acaba yine. öldürülen 40,000 insanı hatırlayacak mısın yine. öldürülen bebek fotoğrafları da koyarım buraya, ama benim midem kaldırmıyor. seninki kaldırır belki, sivil değildi sonuçta onlar dimi. mavi çarşıda yanan insanların resimlerini koyardım, ama sivil değiller zaten. güngören'in resmini koyardım, daha taptaze olay, ama askerlerdir kesin.
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Darbeydi , ergenekondu diye geldiğimiz nokta konu başındaki mesajda yayınlanan haberde geçiyor. "Yarbay Mustafa Dönmez'in, Genelkurmay Askeri Mahkemesi'nde yargılanmasına devam ediliyor." said: Bir yarbayın gizlediği silahlar bulunuyor (ordudan izinsiz, habersiz). Bu gizlenen silahları torunlarına hatıra olsun diye gizlemiş heralde ? Bunun nesi tartışılmayacak. Ordu bizim ordumuz , sonuna kadar ordumuzu tabiki destekleyeceğiz ama bu geçmişteki darbe konusundaki sabıkalarından dolayı eleştirilmesini veya varsa bozuk bir yapının ortaya çıkarılmasını engelleyecek birşey değil. Tam aksina ordunun daha güçlü olması bu tarz bozuk yapılanmaların ortadan kaldırılması ile hızlanır. Ne yapıcaz yani ? Yarbayın gizlediği silahlar bulununca , ne olmuş ya , sanki 11 kilo tnt ile ülkeyimi karıştıracak diyip , umrumuzda olmamasımı gerekiyor ? @fizban Sana cevap olacak birçok mesaj yazdım. Bu yüzden bir daha aynı şeyleri tekrar edip yazmayacağım. Okadar mesajda olayı kavrayamadıysan , bin mesaj daha yazsam kavrayamazsın.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 guzel yazmissin para, cevab veremedim sdfg. Hakli oldugun seyler var yazinda, ama ben yine de diyorum, biraz guvenle duzelebilecek seyler. Sen birilerine tepki besletirsen, demokrasi adina ilginc seyleri one surersen, "pkk genel olarak sivilleri hedef alan bir orgut degildir" gibi seylere taviz verirsen suyu cikar bazi seylerin. Benim savundugum noktalar da bu. Ama dedigin carpikliklar ve hatalar mevcut zaten, askeriyenin arasinda sacma sapan adamlar da mevcut (her gun goruyoruz), ama ileriye donuk, faydali olacak adamlar da yetisiyor ve mevcut (onlari da her gun goruyoruz), fakat dedigin gibi, her kurum icin gecerli bu, ve aralarindan yine de halen guvenebildigim kurumlardan biridir TSK. Fasist falan da degilim, alakam olmaz :)
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: Horizon said: Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. ya sus artik sus adam sus. Boyle gereksiz seyler yazip, kurtaramayip sonra "tartismayi bilmiyorsunuzzz" diye cikma breh zindik. Basbayagi ortaya cikip pkknin hedefi siviller degildir demissin, yan basmissin... daha fazla bisi yazma bari, bugun ara ver ve yazdigin laf unutulsun diye umit et. batirdin sictin sivadin iste. anla artik aaa... hala tepeye cikmaya calismak. imdat ya. Azmodai said: senden daha anlamsiz olmasin? boyle bozma cabalarini izliyorum da son postlarinda, cok ugrasiyorsun, taktir ediyorum, varligini belli edip gostermeye calisiyorsun kendini ama yine de yetersiz kaliyorsun. lutfen aradan cekil, onemli bir konu tartisiyoruz burda. senin tartışma dediğin şey insanı susturmaya çalışmak...
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Faşizmle ordunun ne alakası var yahu. Gidip 80 darbesinde olanları savunursan farklı da. E-Muhtıra zamanında, "ordu nerede kaldı, bunlar çok azıttı ordu uyuma, darbe istiyoruz" diyen radikal tiplere bile faşist denmedi burada.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nakamura said: Azmodai said: Horizon said: Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. ya sus artik sus adam sus. Boyle gereksiz seyler yazip, kurtaramayip sonra "tartismayi bilmiyorsunuzzz" diye cikma breh zindik. Basbayagi ortaya cikip pkknin hedefi siviller degildir demissin, yan basmissin... daha fazla bisi yazma bari, bugun ara ver ve yazdigin laf unutulsun diye umit et. batirdin sictin sivadin iste. anla artik aaa... hala tepeye cikmaya calismak. imdat ya. Azmodai said: senden daha anlamsiz olmasin? boyle bozma cabalarini izliyorum da son postlarinda, cok ugrasiyorsun, taktir ediyorum, varligini belli edip gostermeye calisiyorsun kendini ama yine de yetersiz kaliyorsun. lutfen aradan cekil, onemli bir konu tartisiyoruz burda. yok degil, yanlis anlamissin beni. Diger postlarimi okursan, anlarsin bunu. Ortadan firlayip tarz elestirisine girmeden diger postlari da oku derim thx bye. senin tartışma dediğin şey insanı susturmaya çalışmak... yok degil, yanlis anlamissin beni. Diger postlarimi okursan, anlarsin bunu. Ortadan firlayip tarz elestirisine girmeden diger postlari da oku derim, tee ilk sayfada edilen akil almaz bir lafin mucadelesi bu kadar sayfadir ve aradan firlayan alakasiz yorumlara verilen cevap onlar. thx bye..
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Selam, pkk ilk önce sivil hedeflere yöneldi. Bunu senelerce yaptı. Bu sayede bölge halkını korkuttu ve zorla lojistik destek aldı. Zamanla ordunun bastırmasıyla durum değişti. Halktan da destek alması gerektiği aklına geldi. Kendi halkını bile öldürebiliyordu. Bu sefer hedef değiştirdi ve korkuttuğu halktan beslenerek hedefi askere çevirdi. Halktan aldığı destek sayesinde her yerde barınabiliyor, yiyecek bulabiliyordu. pkk için düzeni bozucu, kargaşa çıkarabilecek her türlü eylem mübahtır. Askerin mertçe ortaya çıkıp; 'bizde de hatalar oldu. TSK bu hataları başkasına gerek kalmadan düzeltebilecek, çürümüş uzuvları kesip atabilecek güçtedir. Hatalı ve görevini suistimal etmiş bu kişileri halkın önünde çıkartıp hesap soracaktır.' dediği anda zaten oyunu dengeler ve fiiliyata geçtiği anda da eski geüven oranlarına kavuşur. Göztermelik eylemler yaparsa eğer çok daha fazla güven kaybına uğrayacaktır. Ben ordudan 'pkk terörünü azaltmak için açılıma ne gerek var, ben bellerini bükerim, siz hele bekleyin' tarzı bir çıkış beklerdim. Leşleri de atacaktı gazetecilerin önüne; 'işte lanetlenenler' diye sunacaktı o anacıkların önüne. şimdi biraz cibiliyetsiz bir havaları var gibi geliyor. Açılımın içeriği de hâlâ bilinmiyor, iktidar bastırıyor, muhalefet direniyor... ama ne için yaptıkları belli değil. Tam kara mizah! Saygılar.
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "Fernando Ibanez" said: yok degil, yanlis anlamissin beni. Diger postlarimi okursan, anlarsin bunu. Ortadan firlayip tarz elestirisine girmeden diger postlari da oku derim, tee ilk sayfada edilen akil almaz bir lafin mucadelesi bu kadar sayfadir ve aradan firlayan alakasiz yorumlara verilen cevap onlar. thx bye.. 1- başından beri okuyorum konuyu. 2- kimse kimseye "git" yada "sus" diyemez ki, o kişinin kendi takdiridir. Yöneticiler de müsade ederse eğer, Kurallar dahilinde isteyen istediği şeyi yazar. 3- herhangi birinizi tanımıyorum. O yüzden üstteki yazılarda kimseyi savunmuşluğum yoktur. cya
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ya arkadaşlar, bardaki kasanın altına ot saklayıp, bara uyuşturucu baskını yapan bir polisten bahsediyoruz. Polislerin %80 i fetullahcı ve cemaatci olmuş durumda. Neden bu ülkede askerin her bi bku yaptığı düşünülüyorda polisten hiç şüphe duyulmuyor? Rüşvet alan, adam öldürüp 2 yıl ceza alan, işkence yapan polisler varken, neden bu ülkenin TEK dış güvenlik gücü ordu iken bu kadar yıpratma çabası içersindesiniz. "11 kilo patlayıcı çıkmışvay hain" modları. Bu patlayıcıda düzmeceyse? Ya 3 gün önce gidilip fetullahcılar tarafından yerleştirildiyse, ya bir komplo varsa? Yani hiç bir mahkeme sonucu belli olmadan nedir bu "ASALIM!!!" nidaları?
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kimse asalım demiyor ki , askeri mahkemede yargılanıyor ve üzerine bilir kişi askeri mahkemede rapor veriyor. Bunun haber yapılması askeri asalım , suçlu bulundu anlamına gelmiyor. Tam tersine sonuçlanmamış davada yargılanan kişinin suçu kesinleşmiş gibi , ne olucakki okadar patlayıcı bulunmuşsa demek yanlış oluyor.
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nakamura said: "Fernando Ibanez" said: yok degil, yanlis anlamissin beni. Diger postlarimi okursan, anlarsin bunu. Ortadan firlayip tarz elestirisine girmeden diger postlari da oku derim, tee ilk sayfada edilen akil almaz bir lafin mucadelesi bu kadar sayfadir ve aradan firlayan alakasiz yorumlara verilen cevap onlar. thx bye.. 1- başından beri okuyorum konuyu. 2- kimse kimseye "git" yada "sus" diyemez ki, o kişinin kendi takdiridir. Yöneticiler de müsade ederse eğer, Kurallar dahilinde isteyen istediği şeyi yazar. 3- herhangi birinizi tanımıyorum. O yüzden üstteki yazılarda kimseyi savunmuşluğum yoktur. cya byeeeeeeeeeeee
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Loxias, nedenini başbakanımız belirtti. "Polis rejimin güvencesidir." Bu arada, Horizon senin söylediğin yanlış anlaşılmış olabilir, yanlış izah etmiş olabilirsin ama Pkk'nın sivilleri hedef almadığı sözü yanlıştır. Düzeltmeni umarım. Edit: Ölmüş insanları bu tartışmaya ismen katmamayı uygun buldum. O yüzden mesajımın bu kısmını kesip editliyorum. Ama Horizon, bu sözün PKK tarafından yakınları öldüren insanları oldukça üzecek niteliktedir. Umarım bu tip bir olay asla ve asla başına gelmez. Ama inan bazı şeyler sadece insanın başına gelince anlaşılabiliyor. Ve tekrar ediyorum, umarım hiç anlamazsın.
Öne çıkan mesajlar