Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 "Ankara Zir Vadisi'ndeki bulunan mühimmatın yerini gösteren kroki Yarbay Mustafa Dönmez tarafından kaleme alınmış..." Bilirkişi bugünkü duruşmada, "Bu doğrultudaki raporumuz kesin" dedi. Yarbay Mustafa Dönmez'in, Genelkurmay Askeri Mahkemesi'nde yargılanmasına devam ediliyor.Bugünkü duruşmada, Yarbay Mustafa Dönmez'in Sakarya'daki evinde bulunan krokiyle ilgili raporu hazırlayan bilirkişi ifade verdi. Bilirkişi, krokinin Yarbay Dönmez'in elinden çıktığına ilişkin kanatlerinin kesin olduğunu belirtti. Detaylı incelemede, Dönmez'e ait ajandanın 8. ve 9. sayfasındaki kırmızı mürekkeple, krokideki mürekkebin aynı olduğunu da kaydetti. Krokiden kazıya Ergenekon operasyonlarının 9’uncu dalgasında Yarbay Mustafa Dönmez’in Sakarya Sapanca ve Ankara’daki evlerine 7 Ocak 2009’da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Dönmez’in evlerindeki aramalarda çok sayıda askeri malzeme, tüfek ve silahlar ele geçirildi. Arama sırasında polis ekipleri Dönmez’in evinde bir de kroki buldu. Cephaneliğin saklandığı yerlerin krokisi olduğu varsayımı üzerine Zir Vadisi’nde ve Sakarya Sapanca’da arama başlatıldı. Zir Vadisi’ndeki belli noktalarda yapılan kazı çalışmalarında 30 el bombası, 9 sis bombası, 10 aydınlatma fişeği, 800’den fazla G-3 piyade tüfeği mermisi, 10 anti-tank mayını, 15 tüfek bombası, 500 biksi mermisi ve plastik patlayıcılar bulundu. Dönmez’in, Sakarya’daki çiftlik evinde de Kalaşnikof tüfekler, askeri malzemeler ve çeşitli çap ve markalarda silah bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gazetesini yeni açanlar için mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Gazetesini açmamış olabilecekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bu yarbay hangsiydi yav, kaçıncı dalgada aldılardı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Adam tek başına memleketi işgalden kurtaracakmış vesselam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben Facebooktan arattım öyle biri çıkmadı bence bu yarbay ismi uydurma arkadaşlar ergenekon da yok ayrıca yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ayrıca konu açmayayım dedim ilişkili de hem bununla: - İşte Binbaşı Emek'in unuttuğu silahlar Emekli Binbaşı Fikret Emek ifadesinde silahları doğuda yapılan operasyonlarda kullandığını söylemişti Ergenekon ana davasında örgüt üyesi olduğu gerekçes ile tutuklu yargılanan emekli Binbaşı Fikret Emek'in Eskşehir'de annesinin evinde ele giçirilen silahların görüntülerinin yer aldığı CD dava dosyasına geldi. Emek'in annesinin evinde 11 kilo C-4 ve çeşitli silahları ele geçirilmişti. Emek, mahkemede verdiği ifadesinde ele geçrirlen silahları Doğu'da ve Kuzey Irak'daki operasyonlarda ele geçirdiğini söylemişti. Emek ifadesinin devamında, "Yine doğuda yapılan operasyonlarda kullandım, kimseye vermedim. Bu silahlar unutkanlık nedeniyle kasıt olmadan bende kaldı. Unutkanlık ve ihmalden kaynaklanan kendi hatamdır. Kuzey Irak’a 2002 yılında yapılan operasyonda aklıma geldi. Ancak o zamandan bu yana şartların değiştiğini, patlayıcıları vasıflarını kaybettiğini ve malzemelerin hatıraları olduğunu düşünerek teslim etmedim. Kutsal varlık olarak nitelediğim annemin evinde unuttuğum TNT ve C-4 nedeniyle tutuklandım" demişti. Kaynak'taki linkte cephanenin fotoğrafı da var. Kaynak http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=951428&Date=25.08.2009&CategoryID=77 11 kilo patlayıcı ve çeşitli silah ve mühimmatı evde unutmak nasıl oluyor. Hadi unuttun, 2002'de hatırladın, 11 kilo patlayıcı, silah ve mühimmattan hatıra mı olur? Hatıra diye saklanacak gibi şey değil. Ne bileyim bir tane mermi çıkarır o zamanlar tuttuğun günlüğün arasına koyarsın, bir tane el bombası pimi falan saklarsın. En fazla bir-iki tane el bombası ayırırsın kendine. 11 kilo TNT. Kuzey Irak hatırası. Maşallah. Neyse zaten yaptığı açıklamadan bu hatıra muhabbetinin suçun kast unsurunu oluşturmamak için ileri sürdüğü belli (kastım olmadan diye belirtmiş beyfendi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/4646/ist24130826fridgewithno.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 11 kilo patlayıcı ile istanbulu havaya uçuracaklarmış.allah korumuş iyiki oyumu akpye vermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ya işte öyle odiflame , nekadar abartıyorlar diymi ? Halbuki ülkeyi karıştırmak için topyekün nükelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ulkeyi karistirmak icin silaha gerek yokki siyasiler varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bence Ergenekonun ele başı annesi. 11 kilo patlayıcı çıkmış boru değil C4. Boğaz köprüsünü falan hava uçursalar düşünsenize kargaşayı. 11 kiloyla ben Türkiye'yi yerinden oynatırım. Biri şu liboşlara PKK'ya düzenlenen baskınlarda kaç kilo patlayıcı yakalandığından bahsedebilir mi. Eminim o miktarları duyunca, 11 kilo ile anca mikserde milkshake yapılacağını anlarlar. edik: eksik harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pkk'nın ve bir ordu mensubunun illegal olarak silah saklaması aynı şey , ne konuşuyoruz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ahaha ben ondan mı bahsetmişim? Eylem yapma ihtimali en yüksek örgüt elindeki kilolarca patlayıcıyla bir bk yapamıyor. Elinde 11 kilo C4 ile darbe mi yapacak bir ordu mensubu. Bence de bir PKK lı ile bir ordu mensubunu aynı kefeye koymamak lazım. Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Viktor said: http://img40.imageshack.us/img40/4646/ist24130826fridgewithno.jpg ahuhzuzaha iiymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. haa genel olarak değil. içim rahatladı bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Loxias said: Ahaha ben ondan mı bahsetmişim? Eylem yapma ihtimali en yüksek örgüt elindeki kilolarca patlayıcıyla bir bk yapamıyor. Elinde 11 kilo C4 ile darbe mi yapacak bir ordu mensubu. Bence de bir PKK lı ile bir ordu mensubunu aynı kefeye koymamak lazım. Dimi? Hukuk önünde silah saklayan bir PKK mensubuyla silah saklayan bir ordu mensubu arasında hiç bir fark yoktur. Tabii ordu mensubunun gerekli belgeleri olmadıkça. Ki yok bu durumda. Bu arada 11 kilo patlayıcının nasıl bir etki yaratacağını aramızda kimyager varsa açıklasın lütfen. Diğer cephane de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Loxias said: Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. haa genel olarak değil. içim rahatladı bak şimdi. Dershaneye bombayı koyan kimdi? Onun dışında bu ülkedeki bir sineği bile hedef alamazlar herşeyden öte sen pkk adına neden açıklama yapma ihtiyacı duyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Loxias said: Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. haa genel olarak değil. içim rahatladı bak şimdi. Sdf bu da yeni moda çıktı. Dünyaya kabul ettirdiğimiz terörist örgütünü hergün kayıp veren ulusun çocuklarına gösteremiyoruz xD Evet canım hiç sivile zarar vermiyor bunlar. Her sene köyleri ergenekon finansmanlı olarak babamla basıyoruz. Siyasiler oy için baş örtüsü diye kavga çıkartıp bölemediler tam, şimdi teröristleri meşrulaştırmaya çalışıyorlar adım adım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kapatin orduyu 5-10 asker bozuk çıktı, meclisi açın hemen , hepsi bozuk çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 O, 5-10 asker dediğin hepsi üst düzey bu arada bilmiyorum farkında mısın??? Tepe kademe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Vekiller ne düzey kanka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Viktor said: http://img40.imageshack.us/img40/4646/ist24130826fridgewithno.jpg ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar