Pascal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Allah taksiratını affetsin[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Herkesin başı sağolsun tanısakta tanımasakta bi insanı kaybetmek başka hiçbirşeye benzemiyor.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bu aralar cok ölüm duymaya ve görmeye başladım cok kötü oldum gercekten tanımasam da ilkkez duysamda. sevenlerine sabır. :([signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 allah sevenlerine sabır versin, hepimizin başı sağolsun...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Persembe gunu en son beraberdik cafede..uzun sure sonra tekrar Daoca baslamaya ikna olmustu okuldan kactigim gun muhabbet ettik okadar mutlu gozukuyoduki boyle biseyi yapmasi saka gibi hala soktayiz..Hepimizin basi sagolsun Nur icinde yatsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 inanmıyorum ya bir baş ağrısı daha kaç yaşındaydı ulan hayat dediğimiz bu işte yaşıyoz bakalım fani dünyada yarınımız belli değil sevenlerine harbi kolaylık versin anasına babasına hele Allah rahmet eylesin...[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ah ben yanlış görmüşüm öyle mi olmuş off bak dahada bi gittim ya zor zor çok zor offf aman be[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 OSI'de oynamisti galiba? hayal meyal hatirliyorum cok seneler oncesinden adi kemal olan bir gemini. bir de ilk defa farkediyorum, galiba o gemini ile sanane uo serverimdaki aylardir oynamadigim accountumun sifresini tahmin ederek giren ve icindeki esyalari bankte millete dagitan gemini ayni kisiymis, tahminen soyluyorum ama. degilse kusura bakmayin. gerci geminihacked ise bahsettigim kisi %99 odur. yine de bu olayi takip eden konusmada hic kavga etmemistik, hatta iyi anlasmistik. benim de onu oyun esnasinda bir sekilde kandirip kiymetli bir seyini aldigimi soylemisti, hatirlamiyorum valla tam olarak ne idi. ne denebilir, olum sozkonusu olunca kelimeler ucuz kalir. ozellikle ayni ortamlari paylastigimiz biri, ustelik genc biri, her ne sebeple olursa olsun aramizdan ayrilinca bir garip oluyor insan gercekten de. daha gercekci geliyor belki filmlerde ve haberlerde her gun sayisiz kere karsilastigimiz olumlere kiyasla. uzuldum, yakinlarina ve sevenlerine bassagligi dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 iyide geminihacked evliydi?karısı yokmu ortalarda?nasıl neden intihar eder ya:([signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kamalo idi osi de nick i bende uo da tanımıştım,yazık oldu ya :( iyi bi adamdı çok fazla görüşmememize rağmen oyundaki görüşmelerimizden aklımda hep çok efendi biri oalrak yer edinmişti hatta evet gediknet i söleyipp 300pingle oynatmıştı ,çok üzüldüm ailesinin sevenlerin başı saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Kemal abi!?!? inanamıyorum. nasıl intihar edebilir o kadar neşeli bir insan? şu anda gerçekten şok olmuş durumdayım. Paticik izmir buluşmasında tanışmıştım Kemal abiyle. Gayet neşeli sıcak dostcanlısı bi insandı. Kim ne isteyebilirki Kemal abiden? Intihar eddecek kadar kötü bi durum olsun. Pizza Pizzada acı sosla pizza yiyişini unutmayacağım. Kendine iyi bak Kemal abi. Her zaman bizimlesin...[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ya şu yopiği uzaklaştrın her gördüğümde gözlerim doluyor[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 aynen uplamayalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 evet dark o gemini ds birçok kişinin accini hacklemişti şimdi duydum çok üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Allah rahmet eylesin çok zaman geçirmiştim beraber oyunda.. yakınlarına sabır diliyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 az önce forumda bi postunu gördüm hatta anneme söylemiştim ki gene uplandı bu topic uplamayın ya[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 kemal abiyle geçen sene bu zamanlarda birlikteydik onunla unutamıycam mükemmel bir 10 gün geçirmiştik daoc uo herşey hakkında konuşmuştuk o zamanlar lvl 30 falandı birlikte oturur uo hakkında konuşurduk kemal abi bambaşka bir adamdı gelmez bir tane daha onun gibi..ailesinin yada evinin telefonu varsa bana iletirseniz sevinirim...birlikte karşıyakada sucuk yemiştik ben ona puzzle hediye etmiştim birlikte tamamlamıştık..güle güle kemosave seni aramızdan her ne aldıysa lanet olsun..bu sene yine seni görmeye gelicektim online oyunlardan konuşucaktık ama sanırım ya ben geç kaldım ya da sen erken gittin...umarım mutlusundur... Demonion - N.a.r.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 puf be,içim karardı ya. Çok geç öğrendim, allah rahmet eylesin ne diyim. Bi an SNN'ye döndüm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 allah rahmet eylesin.. Bir süre önce bu lafı duymuştum, yazmak istedim.. "Ölüm güzel şey budur perde arkasından haber, Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber..."[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 har tanımasımda sevdıklerınızı kaybettınız ıcın uzuldum topragı bol olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 peygamber ölünce ölüm güzel mi oluyo? geminiye güle güle demekten başka birşey kalmıyor bize bence.. şuna bak her tartışmada her konuda vırvır konuşan bizler söz konusu ölüm olunca ağzımızı açamıyoruz.. pis bu ölüm ya..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Huzur içinde yatsın. Takip edemedim bütün konuyu. Vefat sebebi belli mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 birisi intihar diye yazmı absolut..evinde intihar etmiş halde bulunmuş..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 allah rahmet eylesin. Sevenlerine alla sabir versin :([signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar