arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Conq açık ara farkla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 anladım saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Asgard said: sizce hangisi daha iyi karar veremedim herkes conqueror diyo ama str kaybediyorum onlada conqueror renown not:dps chosenım ve str ortalama kaç olmalıdır?aklıma bir soru daha geldi instance silahlarına kadar en iyi silahı nerden bulabilirim? conq elbette daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Asgard said: sizce hangisi daha iyi karar veremedim herkes conqueror diyo ama str kaybediyorum onlada conqueror renown not:dps chosenım ve str ortalama kaç olmalıdır?aklıma bir soru daha geldi instance silahlarına kadar en iyi silahı nerden bulabilirim? instance silahları kadar iyi silah malesef rvr de bulamazsın. ancak şehir kuşatmalarında stage 2 ye gecip orda mor canta alabilirsen biraz daha iyi silahlar düşüyo diye biliyorum ancak oda gercekten zor bi olay. özellikle 4 gold bag düşerken 1 tane mor bag düştüğünü düşünürsek:) oyun rvr agırlıklı ama rvr rewardlar artık ezik kalmaya basladı cok. geliştirilmeleri lazım. insanlara secenek olamıyor rvr silahları falan. pve agır basıyor fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 conq'un artisi : - set bonuslari - +3 melee crit (digeri +2 melee crit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 son sorum:) conquer renown peki bunda hangisini tavsiye ediyorsunuz birinde str yok ama digerinde wound var str kaybım 50 oluyor conqueroru giyersem ve %2 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sardius said: ancak şehir kuşatmalarında stage 2 ye gecip orda mor canta alabilirsen biraz daha iyi silahlar düşüyo diye biliyorum ancak oda gercekten zor bi olay. özellikle 4 gold bag düşerken 1 tane mor bag düştüğünü düşünürsek:) 41 melee power AM staff çıktı o mor çantadan, efsane. ss alacaktım unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Skullcase of the Fist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar