vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dagin eteginde ucaaaan güvercin olseaam haaney diye baslayasim geldi, ama hayir.. sorun cok daha baska. tam olarak emin diilim nerem agriyo da, ben mide saniyodum =/ sonra resimlere baktim emin olmak icin, tam gögüs kafes boslugunun basladigi yerde basliyo. karaciger falan da var orda. o da olabilir. ama söyle bi agri, nefes alamicak kadar agriyo bazen. o kadar yogun. ve böyle periyodik bi sekilde. pazar günü sabah ilk defa agridi, hayatimda böle bi agri görmedim. dün agridi sonra gecti. en fenasi bugündü. aglayarak uyandim resmen acidan. ve o agri bazen kesiliyo bazen de cok yogunlasiyo. nolabilir bu? yani basiniza geldiyse, fikirlerinizi almak istiyorum. of bak yine basliyo. doktora gitcem zaten. gidene kadar danisiyim dedim. DOKTORA GIT DEMEYIN keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://farm1.static.flickr.com/110/308912216_12e386f116.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 angut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dilim ağrıyo benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 grr cok saolun lan, trollenmem gerekiyomus sadece. gecti. allah sizden razi ossun. allah TUTTUGUNUZU.... altin etsin lülülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bebeğim reiki yolladım burdan ondan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gaz sıkışması olabilir. Bende de olmuştu. Doktor'a gittim hiçbir tedavi yolu bulamadı. Böyle aniden feci agrı yapıyor sonra kendi kendine geçiyo. Miğde desen miğde değil karın desen karın değil... Yüzüstü yattınmı azaltıyodu agrı , bide Gaviscon azaltıyordu bi nevze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lamerism said: bebeğim reiki yolladım burdan ondan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Masticore said: gaz sıkışması olabilir. Bende de olmuştu. Doktor'a gittim hiçbir tedavi yolu bulamadı. Böyle aniden feci agrı yapıyor sonra kendi kendine geçiyo. Miğde desen miğde değil karın desen karın değil... Yüzüstü yattınmı azaltıyodu agrı , bide Gaviscon azaltıyordu bi nevze hm tam olarak nerelerde oluyordu sende o agri? benimki üst tarafta oldugundan gaz sikismasini düsünmedim hic. gerci hareketsizlikten de olabilir o, dogru. simdi de doktora gitmeye korkuyorum, uzak biraz ve yolda yine baslarsa cidden otobüsten atmak zorunda kalirim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hiç bilemedim ama gaz sıkışması olsa periodik bir şekilde olmazdı ya. Bir doktora görün istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 di mi o da var. lan resmen böyle sanci seklinde giriyor, sonra geciyo hic bisi yokmus gibi. bi ariyim ben doktoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 geçmeden önce osurmuşmuydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Biraz daha aşşağısı olsa apandist diyip sıradaki hastaya geçerdim.. Benim de orda bi ağrı olmuştu azala azala 1 haftada geçti doktora falan gitmedim.Sen git ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bariz yellenmen lazımmış. bi de tipten dolayı olabiliyoru o ağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 en cok sol kaburgamın tam altı agrıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Peygamber ağrısı o beyp. Adını Kaan koyarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 orçunkaan koy birleşik. muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 vaniLLe said: di mi o da var. lan resmen böyle sanci seklinde giriyor, sonra geciyo hic bisi yokmus gibi. bi ariyim ben doktoru. Ya böyle iğne gibi batan bi ağrı mı yoksa normal bi ağrı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Üşütmüş olabilirsin belki ama anlattığın bölgeyi üşütmende düşük bir ihtimal. Yada kas ağrısı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sesu said: Hiç bilemedim ama gaz sıkışması olsa periodik bir şekilde olmazdı ya. Bir doktora görün istersen. oluyo ya adını bilmiyorum şimdi hastalıgın. Öyle osurmayla alakalı değil işte ki osuramıyosun . İçinde patlıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 O senin dediğin kalp ağrısı gibi bişey yapıyo ama. Ben ölüyorum sanmıştım kalbim ağrıyo diye, gazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 senin kalbin aşkından ağrıyor kaan ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dartanian said: vaniLLe said: di mi o da var. lan resmen böyle sanci seklinde giriyor, sonra geciyo hic bisi yokmus gibi. bi ariyim ben doktoru. Ya böyle iğne gibi batan bi ağrı mı yoksa normal bi ağrı mı? normal bi agri, sanci gibin böyle. @xaenin: ahaha beyp, kapiya kadar gecireyim kendisini o zaman =/ @lamerism: seni düsünüp saliyorum, allah seni inandirsin. @fede: o zaman senin her daim osurman lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 osuruyorum zaten. osurmadan ömür mü geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Üşüttün bence oranı.Sanmıyorum önemli bişey çıkıcağını ama git istiyosan doktora en azından ağrı kesici verir ya da ağrı kesici bi iğne yapar rahatlarsın =) Neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar