KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Arkadaşlar ben sizin kadar ilgili değilim sphere flndir ama playerlık konusunda pwp derseniz rakip tanımam :D Şimdi ben kısacası bir acemiyim! bilgi çok az! bana yardım edermisiniz bu işe başlamak istiyorumda! Ew de uos var silmem gerekirse silecem! ne yapmam gerektiğini baştan yazarmısınız ama biraz açıklayın msla sphere.. yı indir nerden indircem nerey kurcam fln öle oke bunu yapın mahallece elalemin serverlarında sürtmekten vazgeçecez düşünün sevabını! Bide bi kere denemiştim sphere indirdim client 2.0.3 ü yükledim ama kendi serverıma gircek acc bulammamıştım şimdi en baştan sizin dediklerini uygulayacağım![signature][hline]--- -- -
madsoul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://www.paticik.com/scripts sayfasındaki menuler sana yardimci olacaktir..[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: > [email protected] < Msn: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131 [Bu mesaj madsoul tarafından 13 Haziran 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
ucantekme Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yada gel bana ben sana bu işi anlatıyım işin inceliklerini detaylarını neler yapılmasını fln... Özeline msg atıcam birazdan. Oraya bak...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:
Öne çıkan mesajlar