Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 içimden geldi yine, buyrun bir başka non serviam yazım, 9. sayıda yayınlanmıştı. bunu yazdığımda uzun zamandır birşeyler çiziktiremiyor, eskiden yazdığım şeyleri veriyordum dergiye. tıkanıklığımı açan yazı budur. bunu yazdım, içimi döktüm, sonra kız tavlama yazıları filan çıkarmaya başladım :P hey gidi... ghaldcım, sen siteye koyarsın bi ara, ben oranın arayüzüne aşina değilim pek :P ---------------------------------------------------------- Alışveriş [Bu mesaj ghaldszar tarafından 15 Haziran 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Lay lay lom lay lay lom *!Dans eder* Süpersin emaleth super yaa Ben de bizim bölüme küstüğünü düşünüyordum. Çok sevindim özlemiştik paticik camiası olarak yazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tigiyem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Şak Şak Şak *!Alkışlar*[signature][hline].niçin ralnakab nednöy ılkraf atayaH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Patiye yazı yollama konusundaki tıkanıklığını da açmasını umabiliriz o zaman bu yazının? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Good *!Daha fazla yazı ister*[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar