Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 AKP fanatiği Theghosthand said: Horizon said: 1 - Hükümet açılımın ismine kürt açılımı dememesine rağmen inatla bazı insanlar , siyasiler ve medya kürt açılımı diyor. (Bu da bu insanların nasıl art niyetli olduklarını ve bilinçli olarak süreci baltalama isteklerini belli eden birşey.) 2 - Geçmişte ve yakın geçmişinde bu sorun terör sorunu değil kürt sorunudur diyen ve kürt kültürü ve edebiyatı için bölümler açılmasını isteyen , kürtçe dil eğitiminin seçmeli olarak gösterilmesini isteyen CHP , bugün neler diyor bir bakın. (Bu da chp nin ben çözemezsem kimse çözemesin ! her türlü karşı çıkarım , çarpıtırım ! Yapısında olduğunun çok açık göstergesidir.) 3 - Hükümetin ve devletin kesinlikle dile getirmediği veya yapmadığı bir çok söylem , talep ağızdan ağıza dolaşıyor ve "bunlar yapılacak ülkeyi bölecekler" diye insanlara empoze edilmeye çalışılıyor. Ki devletin kurumları "tek muhattapımız millettir" demesine rağmen. (Bu da aslında ülkenin refahını kesinlikle istemeyen , "ülkeyi bok götürsün benim çıkarlarım daha önemli" diye düşünen kesimin yaptığıdır.) 4 - MHP kendisinden bekleneni yapıyor ama açıkça bahçeli işin suyunu çıkardı. Bahçeli kendi ne dediğini ve ne yaptığını artık bilemiyor bana göre. Kendi hükümet ortağı iken yaptıklarını başka bir parti yapsaydı ayaklanmıştı tüm mhp ülkede. Ona rağmen hangi yüzle konuşuyor bilemiyorum. (Şehit cenazelerini kendi siyasi mitingleri haline getiren bir yapıdan bu konuda başka birşey beklemiyordum zaten. Resmen kanla besleniyorlar. Batsın böyle sözde milliyetçilik..) Forumda da okadar bilinçsiz ve oradan buradan duyma , hep aynı yazarları okuyup onların çizgisinde yorum yapanlar var ve okadar komikler ki.. Hala birileri çıkmış ortaya kürt açılımı adı altında birşey sundular bıdı bıdı... Bunları söyleyenler devletin ve hükümetin ilk günden beri ağzından bu açılım kürt açılımıdır diye laf çıktığını göstersinler PLS.. Demokratik açılım dedikleri halde milletin önüne kürt açılımı diye sunan yazarlara ve medyalara bakın ki sadece oralara baktığınız belli. Bunu kürt açılımı diye adlandıran kendi okuduğunuz medya ve yazarlardır. Yani kendileri yazıp kendileri oynayanlar. Birşey daha eklemek istiyorum , aponun dediklerini açıkçası ben sallamıyorum ama son yazılı açıklamasındaki "mhp ve chp bu sürece destek vermeyip aynı tavırı sürdürürlerse 6 aya kalmaz biterler.." lafını ben kendimce doğru buluyorum ama eğerki koyuyorum bu cümleye ; eğer sürec düzgün şekilde gelişirse , halktan da desteği artarak devam ederse , chp ve mhp buna rağmen aynı kıt tavırlarını sürdürürlerse hakatten ellerinde olanın yarısını bile yakalayamazlar ileriki zamanda. Horizonun bildiğimiz saçmalamaları.Bir de üstüne okuduğunu anlamıyor diyor insanlara hahaha. http://www.youtube.com/watch?v=BQCzsAjfA9o Bari şu videoyu izle de gör. Kim hangi medyadan (dinci) manipule oluyor ondan sonra gel konuş;önce yüzün olsun. Senin de ne kadar fanatik olduğunu koyalım boşuna sallıyor,hakaret ediliyor uyduruluyor sanılmasın. Bütün forumu artniyetlilikle, fanatiklikle vs suçladıktan sonra defalarca Tayyip Erdoğanın kürt açılımı dediği videoyu koydum ama verbildiği,verebileceği tek cevap bizim okuma yazma bilmediğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Alpgiray said: Sufi said: abovvv ne kadar eteğinde taş dolmuş olan varsa toplanmış topiğe 40 senelik mevzular hortlatılmış ne güzel olmuş, bravo Nefr'e neden bravo diyemedin? doğru davrandığını düşünüyorum. bu forumda 7 senedir siyaset ve din içerikli başlıklara mesaj yazarım. eskiden daha çok yazardım şidmi pek yazmıyorum o ayrı. buraya mesaj yazdığım hiçbir dönemde forum yönetimiyle bakış açısı ve düşünce olarak uyuşamadım. her zaman yönetimin ağırlıklı düşüncelerine göre "yanlış tarafta" olandım. hatta forumun ilk zamanlarında dark-dr ve karakedi ile sert ifadelerle tartıştığım oldu. ama hiçbir zaman ortalıkta bir vatan hainliği veya bölücülükle itham etme gibi bir durum olmadı. onların düşünceleri onlarınkilerdi benim düşüncelerim de benimkiler. SADECE VE SADECE BU YÜZDEN BU 7 SENE İÇİNDE BU FORUMU TERKETMEDİM. çünkü forum yönetimi kendi düşüncelerine tamamen ters bile olsa burada görüş belirtenlere başka bir bakışla bakmadılar. bunu isteyenler oldu zaman içinde ama önemsenecek düzeyde değildi. ama son zamanlarda (foruma görüş yazmayı seyreltmemin de esas sebebi) vatan hainlikleri, satılmışlıklar, döneklikler, sorosçuluklar havada uçuşmaya başladı. üstüne üstlük yönetim hala ne besliyor bu tipleri demeye başladı insanlar. eğer afarozcular değil de tartışma üslubuyla tartışmak isteyenler banlanacaksa zaten durmanın da anlamı kalmaz buralarda. işte bu yüzden alpgiray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Horizon said: Pekaziz , Yalan konuşarak ve iftira atarak hiçbir noktaya gelemezsin. Bu forumda ırkçılıkmı dersiniz , insanları birbirine kışkırtmakmı dersiniz , ne derseniz deyin. Şu şekilde yapılıyor. boci said: İmalı şekilde mi? Abicim ima falan yapmayın ya. Ben söyliyim. Ben kürtlerin çoğunu teröristlerle bir tutuyorum. Hayatımın herhangi bir döneminde ne paticik'te ne de başka bir yerde birisine iftira atmadım. İftira atmak sizin gibilerin göbekten bağlı olduğu Taraf, Yeni Şafak, Zaman gibi yayın organlarına ait bir kavramdır. Oyunu o kadar ustaca oynuyorsunuz ki son 2-3 senede yaşanmış ve izleri hafızamıza kazınan şeyleri ortaya atınca mesajımı çıkar, kanıtla ulan diyorsunuz. Kusura bakma ama forumda birilerine üstünlüğünü kanıtlayacaksınız diye ergenekona veya tskya veya başka herhangi bir konuya ait onbinlerce mesajı tek tek araştıramam. Yazıları takip edenler zaten haklılığımızı ve ne demek istediklerimizi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 nefr said: goreceksiniz ki ifade edilen nokta dtpnin pkk ya terorist demesinin akpnin veya mhpnin tsk ya terorist demesiyle ayni mantikta olacagi ben artık bir şey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sonunda Abso kesin noktaları belirtti..... Herkes biraz sakinleşene kadar topik kilitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bazılarınızın ne zekası, ne genel kültürü ne de ülkede ne olup bittiği ile olan bilgisi yetmedigi icin, bence tartısmayın. tartısmıs olmak icin tartısmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 eger pekaziz said: Kusura bakma ama forumda birilerine üstünlüğünü kanıtlayacaksınız diye ergenekona veya tskya veya başka herhangi bir konuya ait onbinlerce mesajı tek tek araştıramam oyleyse Nefr said: ancak hic ama hic kimse, gelip de burada olur olmaz herhangi bir yetkiliye veya yonetimin geneline aklina estigi gibi teror destekcisi / vatan haini / tc dusmani / ataturk dusmani vs..diyemez oyle oldugumuzu dusunen bizi yormasin, bakin gayet acik yaziyorum defolsun gitsin, alsin ssini bilmemnesini gidip suc duyurusunda bulunsun, zira bu gonlunuzden koptugu gibi ortaya sactiginiz suclamalarin cezai yaptirimi var Nefr said: ustelik bunu yaparken cezai yaptirimi olan birseyle bizi sucluyorsun, yani bak yalan soyledi gibi bir iftiradan bahsetmiyoruz, kanitlanmasi durumunda yasal olarak basimizi belaya sokabilecek birseyi uluorta sirf dilinin ucuna geldi, sirf o an isine oyle bir idda atmak geliyor diye soyluyorsun Nefr said: bak daha once de yazdim kocaman; bu atilan 'iftira'lar cezai yaptirimi olabilecek seyler kendime veya herhangi bir yetkiliye bu laflari yedirttirmeyecek olmam bir yana, patinin imajini ve hatta varligini riske atacak bu tur bos laflarin dolusmasina izin verecek degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nefr said: her yapilan uygulamayla ilgili hesap verme gibi bir ihtiyactan dolayi degil ama, yeri geldigi icin sirun ilgili quoteunu kendimce cevaplayayim; mesajin tamamina baktiginizda goreceksiniz ki ifade edilen nokta dtpnin pkk ya terorist demesinin akpnin veya mhpnin tsk ya terorist demesiyle ayni mantikta olacagi. dolayisiyla sir kendisi bizzat tskya terorist demiyor kaldi ki o mesaj kurallara aykiri olmamasina ragmen uyari almisti yanlis hatirlamiyorsam sir onunla ilgili, tipki calimeronun kural ihlal etmemis olmasina ragmen gerginlik nedeniyle bolum bani almis oldugu gibi Ehehe diyecek pek fazla bir şey kalmıyor bu mesajdan sonra. Farklı grupların kendilerine ait silahları güçlerine terörist demeleri yasal olarak hakim devlet için doğrudur ve evrenseldir, ama tersinin de haklı sayılması durumu paticik'te yönetici seviyesinde dillendiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Topiği kilidini açan geri kilitlemezse çocugumu keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Abi sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bence bütün teröristleri öldürürsek terör sorunu kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 boci said: İmalı şekilde mi? Abicim ima falan yapmayın ya. Ben söyliyim. Ben kürtlerin çoğunu teröristlerle bir tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çocuğumu keserim lafını çocuğu olan biri söyleyince daha anlamlı oluyormuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ha birde bana göre %99 dur sana göre %1 dir tabi... Bunun neresi ırkçılık oluyoki. Irkçılık olması için (sana göre) oranın %kaçın üstünde olması gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 arkadaslar, bazılarınızdan cidden cok sıkıldık. bizzat kendim en kısa surede paticikten kovacagım bazılarını. gider baska yerde yaparsınız propagandanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar