Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kürt meselesi topiclerinden calimero said: halkların kendi haklarını tayin hakkı olduğunu savunduğum için üzgünüm... calimero said: kurtuluş savaşında senin deden (eğer oralı değilsen) savaşmadı orada. orada bu ülke için savaşan da kürtlerdi. ilk anayasa da türkiye cumhuriyeti nin kurucu unsurları türk ve kürt halkıdır yazar. bir bak bakalım sıfat verilen iller nerelerde. "gazi"antep, "kahraman"maraş, "şanlı"urfa. bu ülke senin ülken olduğu kadar onların da ülkesi olması gerek. bu yapılamadıysa burada bir kürt sorunu değil türk sorunu vardır. kimse kusura bakmasın... kilitlenen milletvekiline bak topicinden said: Gayet normal demek ki bu şahıs hala mecliste. başbakan gelip fikrini alıyor. bu bölgede istediği zaman milyonları peşinden sürüklüyor ve oyunu alıyor. Bu sözleri gerçek olmasaydı, bu söylediklerimin hiçbiri gerçekleşmezdi. yasaların koyduğu dayatmalar bir halkı susturmaya yetmez. kürdistan kürtlerin yaşadığı bölge demektir bu arada. yüzyıllardır kürdistandır oraların adı. hatta onun biraz yukarısı da aşağı ve yukarı ermenistan olarak geçer. anadolunun hiç bir bölgesi ise türk ismiyle anılmamıştır tarihte. bahsi geçen video malum zaten ona da tam destek vermiş. bu da vatanın bütünlüğüne terse örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bu adam ve horizon net bölücü propaganda yapan adamlar. Sir, sam ve sen Nefr de bunun olmasına göz yuman liboşlarsınız. Calimero banlı değilken bu ikisinin ban yemesi bunun da açık kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 calimeronun bu topikte genel olarak yüzeysel ve çiğ mesajları oldu, "örümcek kanı" ve "ordu tamam abi der" falan gibi. ama şu son örneklerde bi hakaret göremedim pek? hatta bi kısmını belki farklı kelimelerle ben de ifade etmişimdir başka topiklerde. neyse geçen gün öğrendim ki vatansever değilsek vatandaş olamıyomuşuz, gitti benim gül gibi nüfus cüzdanım :/ edit: sly ben neye göz yumuyorum yahu, benim bu forumda bilmediğim bi yetkim mi var fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 seni de aldim kervana bkz. bir onceki mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ben vatansever olmak şart demedim, değilsiniz dedim. Ki değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Sly-One said: Bu adam ve horizon net bölücü propaganda yapan adamlar. Sir, sam ve sen Nefr de bunun olmasına göz yuman liboşlarsınız. Calimero banlı değilken bu ikisinin ban yemesi bunun da açık kanıtı. Bölücülükle ilgili tek mesajımı göster iftiracı genç. Nekadar kolay insanlara iftira atıyorsun böyle. Bana bölücü demen , küfür etmenden daha ağır birşey ama belliki senin kendi kişiliğin bunu kaldırabilecek bir seviyede değilki bukadar rahatça iftiralarda bulunabiliyorsun. Umarım sen kendin bölünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yörüngeden yollar artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bakalım Sir daha hangi sıfatlara muktedir olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sir bobby robson vardı 2 hafta önce öldü. çok üzülmüştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Burada da suçlu forum yönetimidir. Kanıt yokken Ergenekon'da tutuklananlara terörist diyen, ülke tehlike altında diye feryat eden insanlara paranoyak diyen, Kuzey Irak'a askeri müdahale gündeme geldiğinde buna muhafet eden ama asker ABD yüzünden erken çıkınca korkak, lavuk asker diyen vs. bütün vatansever hareket ve kişilere saldırıda bulunan cenahın başını sir ve Horizon çekiyor, kör olmak lazım bunu görmemek için. Elli kere söyledik kimse anlamadı, gericiliğin özgürlüğü olmaz. Ne yazık ki bunlar yaşanırken sesi çıkmayan forum yönetimi, birazcık açık sözlü olan birisi "düşüncelerini" yazınca forumdan banlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ergenekon dedigin olay iddianamede teror orgutu olarak gectigine gore, soz konusu tutuklamalarin teroristlik suclamasiyla yapildigini soylemek nasil bir hakaret oluyor? ulke tehlike altinda dediginde paranoyak oldugunu soylemek dusunce ozgurlugune girmiyor mu? bu da mi yasak, ulke tehlike altinda dendigi anda buna katilmamak da suc haline mi geldi hayal dunyanizda? kuzey iraka asker gonderme kararina karsi cikmak da anladigim kadariyla suc, oyle mi? abd yuzunden erken cekilen orduya 'lavuk' dendigi mesaji ornekledin ornekledin, sana da 30 dakika sure. hadi lavuktan gectim, 'korkak tsk' dendigini ornekle bu sekilde, ona da fitim oyle dusunce ifade edilmez, buna da dusunce ozgurlugu denmez, bok atmak denir, terbiyesizlik denir, haddini bilmemek denir, pek cok sey denir ama dusunce ozgurlugu denmez kaldi ki dense bile sana gore, beni baglamiyor; bak yazdim kocaman daha once. DI YE MEZ SI NIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 allah yazip yanina cc eklemeyeni de kutsala hakaretten banleyelim isterseniz, ya da ne bileyim muhammedin m sini kucuk yazdi diye ban basalim herkese, ne de olsa inanca hakaret katilmadiginiz her dusunce suc size, her karsit fikir hakaret boyle dusunmeniz de beni baglamiyor normalde, mudahale de etmiyoruz zaten bu zirvalara genelde. ama sizin kadar sig bakmadigi icin forum yonetimine iftira atacaksaniz, hele de bunu cezai yaptirimi olan konularda yapacaksaniz iki dakikada bir yeni acc alacaksiniz, baska yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 nefr nooldu yav?! birileri sana çamur attı galiba, özür de dilemiyorlar sanırım? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nefr said: tesekkur ederim, aldim cevabimi saglicakla paticikteki tum yetkilileri de, tutumlarini da, genel olarak yonetimini de, tarzini da elestirebilirsiniz, katilmadiginiz noktalari belirtebilirsiniz, tartisilabilir tartisilmayabilir İnsan oturduğu yerden senin hareket ve tavırlarına sinirleniyor ya, son derece itici bir yoneticilik yapıyorsun. Bu ortamada katkın yok bence. Kervan kurmuş paşam yorungedekilerden. Umarım bu ülkede eline en ufak bir yetki bile geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hehe yazacağım bir şeyler de yörüngeye uçma korkusundan yazamıyorum. aa ben bu korkuyu bir yerden hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 inşallah başbakan olamazsın gelecek seçimlerde nefr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yonetim istifa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben etmem istifa felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 koltuğa mı yapıştınız!!!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 beyler nefre oy vermiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Adı üstünde, iddia olunur diyor, iddianame diyor, buradakiler kesin değil sadece şüpheleniliyor deniyor. 30 dakika tutturmuşsun, 15 yeter bence. Ergenekon tutukluları harddisk yakıyor dendi, yalan olduğu belgelendi, Bilecik'te gizli toplantı yaptılar dendi, yalan olduğu belgelendi, PKK'ye silah satıyorlar dendi, gizli olduğu belgelendi, Yargıtay'ı bombalama krokisi hazırlamışlar dendi, yalan olduğu belgelendi. Ve bunların yalan olduğu belgeleninceye kadar sir ve Horizon başta olmak üzere bir grup saldırgan adam gerçekmiş gibi bütün bu saçmalıklara sahip çıktı, ona buna bok attı, forum yönetimi de bir güzel izledi, gıkını çıkarmadı. Paranoyak olduğunu söylemek düşünce özgürlüğüne girmiyor evet. Daha doğrusu bugün ne yazık ki giriyor çünkü devrim kanunları uygulanamıyor. 1920'de de Atatürk'e deli diyenler vardı, gerekli cevapları hepsi zaman içinde aldı. ABD ve AB dünyada 1cm2 alana demokrasi özgürlük götürmüş mü bugüne kadar? Irak'ta Afganistan'da, Latin Amerika'da, Filistin'de olanların sorumlusu bunlar değil mi? Peki bu devletler bizim ülkemize de özgürlük ve demokrasi getirmeye çalıştırklarında buna karşı çıkmak ve paranoyak damgası yemek normal midir? Varolan gerçekleri görmezden gelip karşı çıkmak mı özgürlüktür? Özgürlüğün köken anlamını yeniden mi tartışacağız burada? Gericiliğin özgürlüğünü mü savunacağız? Roma köleciliğini, İngiliz sömürgeciliğini özgürlük kafesine mi atacağız? Ucundan bucağından çekip cümleleri haklı çıkmaya çalışmayın. Bilakis Türk Ordusu'nun Irak'a girmesine karşı çıkma sebebi bölgede ABD ve Barzani diktasının bulunmasıdır. O arkadaşlar ve sizler neden ABD Irak'a ilk girdiğinde bunca yaygara koparmadı? 30 dakika diyorsun. Bir de bu arkadaşlara söyle bakayım 30dk içinde ABD'nin Irak müdahalesine karşı çıkan yazılarını bulsunlar, ama Saddam da itin tekiydi dememiş olsunlar. Korkak TSK veya lavuk TSK'yı örneklemeyi istemenin amacı nedir? sir ve Horizon veya başka şahısların mesajlarını bire bir aklımda mı tutacağım? Genel yazılarının ve yaklaşımlarının bu yönde olduğu belli değil mi? sir'ün TSK'ya korkak demeye getirdiği ifadelerini bulamazsam ben mi banlanıyorum? Ne yazık ki bu şekilde forumda düşünce özgürlüğü ifade ediliyor, bazıları haddini bilmiyor; sonra birisi çıkıp buna harbici şekilde karşı çıkınca banlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 komur var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ergenekon terör örgütü demek mahkeme kararıyla yasaklandı. Biraz haberleri takip ederseniz görebilirsiniz. Mesela bu örnek verilen kişilerden biri de, pkkya terörist diyeceksek Türk silahlı kuvvetlerine de terörist demek durumundayız diyen adamlar var.Bunu diyemiyorsak pkk meşru kabul görmemizi gerektiğini söylüyor.Bu yazılanları da teröristlerin askerlerimizi şehit ettiği gün provokasyon olarak yapıyor. Şimdi bu terör propogandası değil diyorsan senden şüphe duymaları da normal.Örneğini verdiğim bu adam burda gelip terörist propogandası yaptı.. bu konusu http://forum.paticik.com/read.php?13,3613886,page=11 bu da postu sir said: anlayamadığınız şey, doğuya gittiğinizde kimin terörist, kimin kahraman olduğu epeyce değişiyo. şanslı olan kürtler güneydoğuda kaçıp gelebildiler ankaraya, istanbula, zaten asimile oldular, kimlik dertleri kalmadı. ama orda kalanların sığınabilecekleri tek şey zaten kendi kimlikleri ve dilleriydi. ve artık bu kimliği tanımaktan başka çaremiz yok, çünkü hiçbir askeri operasyon sonuç vermiyo. hala dtp, pkkya terörist desin diyosunuz. pekala desin. acaba akp, veya chp, veya mhp de çıkıp "tsk teröristtir, terör yöntemleri kullanmıştır" diyebilecek mi? sonuçta ortada çatışan, eli silahlı elemanlar var. öte yandan mağdur olan siviller var. tsk veya polis bugüne kadar yaptığı hiçbi operasyonda hiçbi sivil vatandaşa zarar vermemiştir diyebiliyo musunuz? haritadan silinen köyler, zorunlu göç, olağanüstü hal, her türlü baskı-yasak-işkence, yargısız infaz, jitemiyle, ergenekonuyla, cuntalarıyla her çeşit insan hakkı ihlali yapıldı mı o topraklarda devlet eliyle? yapıldı. o yüzden elimizi vicdanımıza koyalım; pkk da tsk da, amaçları ne olursa olsun, üstlendikleri görev ne kadar "kutsal" olursa olsun, benzer yöntemler benimsemiştir. birine terörist diyeceksek, öbürüne de demek durumundayız. aksi takdirde ikisinin de kendi bakış açısından meşru olduğunu kabul etmemiz gerekir. Al sen 30 dk vermeden örneğini de verdim.Beni banlayacaksanız da banlayın.Ama bu kişilere boşuna bişey denmediğini de bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nefr said: komur var ama biz burjuvayız doğalgaz isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oha hala ay yıldızın kana yansıyıp bayrak olduğuna inananlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar