Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Ordumuz kesin noktaları belirtti.....

ursusarctos

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

hadi paticik'te yapılmayan şeyler için paticik kullanıcılarını yargılayalım, kendi kabahatimizi de paticik'te yapılmayan şeylerle örtelim!

turk bayragiyla amerikan bayragini bir tutup kicimiza giyelim ne gerek var oyle yasayla korumaya ceza vermeye diyen adami yargilamak ne haddimize, kiniyoruz en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

@Calimero

biraz özel olucak ama....

Madem bu ülkenin kanunlarını beğenmiyorsun,
Madem bu ülkenin bayrağını sevmiyosun
Madem bu ülkenin ordusundan hoşlanmıyorsun

Peki neden bu ülkede yaşıyorsun

neden bu ülkenin vatandaşlığından faydalanıyorsun

neden bu ülkenin yıkılmasını istiyorsun

biraz anlatırmısın en azından anlamış oluruz biraz seni.
Sosyal ağlarda paylaş

mgk açıklaması "militerden çok militerist" muhalefetimize hafif geldiği için bi açıklama daha yapıp "kırmızı çizgiler hede hödö" demek durumunda kaldı genelkurmay. enteresan ülkeyiz vesselam.

ilgili ilgisiz her konuda "genelkurmay başkanı ne diyo acaba" diye hop oturup hop kalkan bi ülkede "ne vesayeti, saçmalamayın, islamo-faşizm geliyo, bölünüyoruz" falan demek de bize özgü bir garip siyasi hastalığın semptomları heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

başlıkları karıştırıp bomba başlığına yazmışım yanlışlıkla. buraya alayım:

aslında olayın özü şudur: bu ülkenin kırmızı çizgileri olur elbette, her ülkenin olması gerektiği gibi. ama bu çizgileri belirleme yetkisi ordu ya da başka bir kurumda değildir. ya da bu çizgiler 20-50-100-200 sene önceki çizgiler değildir. bu yetki bu ülkede yaşayan insanlardadır. böyle olması gerekir. şimdiye kadar böyle oldurulmamış olması bundan sonra böyle olması için uğraşmayacağımız anlamına gelmez. zaten de anlayışlar yavaş yavaş bu yönde değişmeye başlamıştır. bu ortalıkta kopan yaygara da eski durumu yitirmemeye çalışanların dünyanın değiştiğini ve hep değişeceğini kabul etmeyenlerin çırpınışıdır. hep böyle olmuş, şimdiden sonra da böyle olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ursusarctos said:

@Calimero

ne sacma bi soruki bu anlamadım ben şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

ursusarctos said:

@Calimero

Sevmiyorum ve durmak istiyorum diyelim, değişebileceğine inanıyorum. Sorun nedir ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Otedengelen said:

pati genelinde degil, ulke genelinde.

pati o asamaya erismedi daha, teror yandasligina da izin verilse de.

su lafi herhangi birinden bir dahaki duyusumda rketi firlatirim

haddinizi bilin

kimi neyle sucluyorsunuz?

edit; hatta firlattim bile simdiden

madem boyle dusunuyorsun git geri de gelme, suresiz banin

oha be, oha diyebiliyorum sadece, sinir yaptim sabah sabah
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Doğrudur.
Nedeni vatanını en en çok seven kesimin "Hmmm sen benim gibi düşünmüyorsun o zaman vatan hainisin" düşünce yapısı olmasın ?

Düsünceyi belirtmek ile bölücülük arasinda dünya kadar fark var. Biri kendi topragim ve kendi dilim olsun der, digeri dini kullanarak alttan alttan ülkeyi böler.
Suan yapilanlar veya olanlarin demoraktik bir düzen ile uzaktan yakindan alakasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan hainliği ile yönetimi eliştirmek ayrı bi noktadır. mesela geçen gün olan olaydan örnek vereyim:

okuduğı kitap yüzünden 30 sene yiyen bi arkadışımız var işte bu eleştirilecek bi olay düşüncelerin veyahut sistemin aksaklıklarını belirtmenin vatan hainliği ile bi alakası yoktur.

Ama bir ülkenin kendi anayasası üzerinde oynamak veyahut bu anayasanın değişmez maddelerini bypass etmeye çalışmak vatan hainliğine girer.
Sosyal ağlarda paylaş

VE @ NEFR yaptığın adaletsiz ve kötü bi tutum oldu size (paticik yönetimine) bi hakarette adamı yörüngeye yolluyonuz ama bu son bir haftadır vatanımdan bayrağımdan orduma kadar hakaret eden adamı tutuyonuz.

diycek bişi bulamıyorum

ve üzgünüm pati hayal kırıklığı olmaya başladı bana :(
Sosyal ağlarda paylaş

ursusarctos said:

VE @ NEFR yaptığın adaletsiz ve kötü bi tutum oldu size (paticik yönetimine) bi hakarette adamı yörüngeye yolluyonuz ama bu son bir haftadır vatanımdan bayrağımdan orduma kadar hakaret eden adamı tutuyonuz.

diycek bişi bulamıyorum

ve üzgünüm pati hayal kırıklığı olmaya başladı bana :(

su son kismi ornekledin ornekledin, 30 dk sure sana, sonra yorungedesin
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Otedengelen said:

Horizon said:

Amerika'da bayraklarını şort yapıp giyerler kimse bunu yadırgamaz. Bizde böyle birşeyi yaptığın anda hain ilan edilirsin.

Aynı zamanda , amerikada insanlar evlerine her daim bayrak asıyorlar. Biz de genel olarak milli bayramlarda ya da milli yaşadığımız belli olaylarda böyle gerçekleşir.

Bizde genel olarak bu yaşanan duygular içten değil , dışa dönük şekilcilikten ibaret yapılıyor. Tabiki içten olan birçok insan var ama gösteriş yapanlar fazlalıkta. Ülkesini sevmek , milletini sevmek dışarı gösterilen makyajlı görünümle olmuyor malesef. Buna aşırı derece önem verenler ve ona bunu bu şekillerden dolayı yadırgayanlar asıl içtenlikten yoksunlar bana göre.

amerika ile türkiyenin kuruluşları oldukça farklı olduğundan ve türk bayrağının anlamından dolayı kutsallaştırılmasından haberin yok sanırım?

neye dayanarak böyle şekilci milli duygular gibi varsayımlarla genellemeler yapıp kendince amerikada bayrağın kullanımıyla karşılaştırdın çok merak ettim.

hani ona buna troll diyosunuz da, herif bildiğin kaynak kıçım bile yazmadan sallıyor yahu.

Dostum pakistan bayrağında da savaşta ölen örümcek kanlarının üstüne yansımış ay yıldız. daha bi kutsal yani. ÖRÜMCEK

diyorum!!111

bayrağıma hakaret ettiği nokta
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur ederim, aldim cevabimi

saglicakla

paticikteki tum yetkilileri de, tutumlarini da, genel olarak yonetimini de, tarzini da elestirebilirsiniz, katilmadiginiz noktalari belirtebilirsiniz, tartisilabilir tartisilmayabilir

ancak hic ama hic kimse, gelip de burada olur olmaz herhangi bir yetkiliye veya yonetimin geneline aklina estigi gibi teror destekcisi / vatan haini / tc dusmani / ataturk dusmani vs..diyemez

oyle oldugumuzu dusunen bizi yormasin, bakin gayet acik yaziyorum defolsun gitsin, alsin ssini bilmemnesini gidip suc duyurusunda bulunsun, zira bu gonlunuzden koptugu gibi ortaya sactiginiz suclamalarin cezai yaptirimi var

kimse gunde 5+ saatini didik didik mesaj okumaya sirf uc bes tane alakasiz adam gelip aklina estikce bok atsin diye ayirmiyor, hic kimse de boyle bir muhabbete katlanmak zorunda degil; uyesi de degil, modu da admini de. demokrasi de sabir da bakin buraya kadar '.' <=
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...