streamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 arkadaslar bugun messangerden sap sap mesajlar almaya basliyinca bende sp 1 i yukleyeyim dedim ancak yukledikten sonra....silmek zorunda kaldim ancak..sildikten sonra hicbisey dogru duruust calismiyodu neredeyse tum dlller hata verio .ses cikmiyo herhangi bir program yuklmesi calistirmasi yapamiyorum hatta bunlari iszlere reismli yollayacaktim ancak paint de calismadi .... iste size bir kac tane hata ornegi .... bilgisayarima sag tiklayinca bu cikti (1502880 yordam girisi noktasi ntdll.dll baglanti kitapliginda bulunamadi) setuplari acarken parametre hatali die uyariyo ... sonra ses cikmiyo ve bubu duzeltemiyorum .. herseyi nerdeyse ntddl.dll ye baglayip hatalar veriyo giris noktasi bulunamadi diyo ..... ayrica wimdows installer de hata veriyo bunlari topluca nasil duzeltebilirim yani ayni guvenli moddaki gibi calisiyorum hic bisey yukleyemiyorum hic bisey duyamiyorum .... ben bu hatalari vermeye baslasyinca xp yi ustune kurayim bolece system ve sytsem 32 de hatalari duzeltir dedim ustune de kuramadim silmek zorunda yada baska bir bolum secmelisiniz hatasi aldim acaba xp yi ustune nasil kurarim ve acaba system 32 dosyalari ve gerekirse system dosyalarini nasil bastan saglam bir bicimde kurarim not :format cekemem ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dün buna benzer yani üstüne kuramama olayından dolayı tam 15gb mp3 200 e uyakın şarkı sözü(ki yaklaşık 90 ını ben oturup ellimle yazmıştım),1000 e yakın gif,10larca wav,bitirilmiş 3-5 oyun hepsi gitti..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi xp de res atınca bekleyın bı hata taraması flm yabıo kayıp dosyaları kurtarıo flm muhabetı varya onu yabsın bıde öle deneyın dıcem? dun benım 3,5 gb dosya kurtardı onu yabarak nerden kurtardıysa tabe bımıom =P[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar