Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Harç ne kadar ya tam olarak yazmıyo nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 google sana yardim eder. http://www.sosbilen.ege.edu.tr/detay.php?SayfaID=216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ege ünivde okuyan biri bana bi pm atabilir mi? msn istemeden bikaç soru sorarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sitede bi yerlerde yazması lazım ama ben de hep başkalarına sorup yatırmıştım, bilmiyorum o yüzden neresinde yazar :p geçen sene 139 filandı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha 139 guzel harc XD biz verioz 500 600 neyse artık bu sene galiba %50 artıcakmıs bize olur bi 800 900 kısmet bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne kaa ekmek o kaa köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 üçyüz küsür yazıyodu onu mu iki taksitte yatırıyoruz o nası bi fiyat ya daha doğrusu yarın kayıt belgelerini toparlıycam, harcı yatırdığıma dair belge istiyolar, kaç yatırcam merak ediyorum. mühendislikler 387 mi ne galiba. yarısı mı olcak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zam falan geldi onunla alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi ütücü var ona sorsana ne kastırıyosun... ÜTÜCÜ FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eternalus said: üçyüz küsür yazıyodu onu mu iki taksitte yatırıyoruz o nası bi fiyat ya daha doğrusu yarın kayıt belgelerini toparlıycam, harcı yatırdığıma dair belge istiyolar, kaç yatırcam merak ediyorum. mühendislikler 387 mi ne galiba. yarısı mı olcak nedir kitapçıkta yazmıyo mu hacı ünivden ünive değişiyo mu ? ben bölümden bölüme değişiyo sanıyodum. 2.öretim değilsen onu 2 ye bölüceksindir tahminimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 allahsızlar. o kadar bekledim, ege yüklemedi sistem onlayn hata veriyo dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar