SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 i = ben love = seni you = seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Osso said: ban him (td) ban him ban pink floyd edit: oha böyle bi cahillik olamaz. him ile pink floyd. kafam mı iyi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha roket adam banlansın,cidden. him ve pink floyd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ban gay metal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 orda msn? orda icq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 said: i read a BOOK AHAHA BOK DEDİ BOK DEDİ yapmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 tipik jimmy fallen esprileri ne kadar bayağılar, tiksinç hatta. hiç sevmem ama fıkra anlatsan daha iyi asffsda öğhk iğrenç berbat bi mizah anlayışı ıyhkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 halt die fresse alte pferde scheiße! git kendine adam gibi nick bul önce, sonra benim nacizane esprilerimle alay et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ahaha niye kızdın lan kötüydü espriler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kizmadim. öfkeden kudurdum. Midende bi kara delik olusturucak kadar kiskirttin beni RÖÖÖehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok kışkırtıcıyım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 OHH SHIT!! er steht auf männer!! Hayir degilsin. Espri topigimi kirletme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 avaholm icin bazi laflar hazirladim. buda benim topigim ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Celine dion başka da bişi demiyon hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 her bulduğumuz espiryi foruma yazsak forum kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 a bnde cok hveslendim yazim mi bi tne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bu espri üretenlerin zeka yaşı 2 falan gibi geldi yalnız bana. Hani gerçekten süper insanlarsınızdır, çok eğlencelisinizdir, normalde tanısam çok severim falan, mümkün bunlar, ama ilk izlenim bombok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. Fede bu forumda senin ciplak resimlerine yer varsa emin ol benim esprilerime de yer vardir. Hadi daalin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 KAVGA VAR!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vay anam tek başına iki kişiyi yere serdi adam uuuyyyyşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fedenin dizine çalış dizine!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SiNKHoLe said: Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. Fede bu forumda senin ciplak resimlerine yer varsa emin ol benim esprilerime de yer vardir. Hadi daalin simdi. oha nakavt direk, saygım arttı klşsdfşlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ESPRİ YAPTIM!!!!!!111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar