Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 http://www.sandwaves.org/forumx/viewtopic.php?topic=5784&forum=20 Mesaji silmisler ama kisaca söyleydi. Sanane.com Esen Oyun Sirketi tarafindan yayini durdurulmustur. Telif Haklarini Sierrainin Esen Oyun almish. Yani bundan sonra orjinal oyun almak zornda kalacaksiniz. Emege karsi saygi acisindan güzel bir gelisme . [Bu mesaj Fegro tarafından 21 April 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Katılıyorum.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ben katılmıyorum. Sonuçta türkiyeye orjinal gelmeyen oyunların oynanabildiği yegane serverdi snn. Bence bu sandwaves in yaptığı sadece esen oyundan birkaç banknot koparabilmek için yalakalık. Bu gelişimi esefle kınıyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bence artik 20milyona orjinal hl bulunabildigine gore, olabilir durumda, ama tabiki eger butun oyunlar icin orjinal servera gecerse, serverda oynayan insan sayisi 3 te 1 e duser.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Arkadaslar Türkiye yillardir kopya oyun la yatiyor kopya oyunla kalkiyor. Yurtdisinda bir oyunu harcliklariyla biriktirip ayda 1 kez aliyorlar ve o oyunuda hakkiyla oynuyorlar. Ama Türkiyedeki yurdum gencligi ayda 10 15 oyun (ortalama dahada fazla olabilir) alarak sadece 1 2 taneisini tam oynayarak digerlerini de cd cöplügüne döndürüyorlar. Arti bilinmeyen bir noktada var Kadiköy Yazicioglu veya Karaköy gibim yerlerde satilan oyunlarin paralari Kürt Mafyasini, P.K.K gibi örgütleri palazliyordu. Madalyonun öbür yüzü maalesef karanlik. Tabiki alim gücü zayif olan ülkemizde 50-60$ lik oyunlarin herkesin tarafindan alinmayacagi kesin bunu bilen satis uzmanlarida bu duruma göre bir uyarlama yapmak zorundalar (Taksitli oyun satisi ya da Takas sistemi gibi...).[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 takas gibi şeyleri helebi yapsalar eminim alan sayısı artıcaktırda yapan yok işte sorun orda zaten artık herkes oyununu netten indiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 çok yazık çok[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 şimdi forumlarına kabaca baktım msg yazanların çoğu ....crew :) ne biliyim yani bi oyuncu tarzına pek rastlayamadım devamlı kendilerini kutlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Türkiye`deki çok gelişmiş oyunculuğu öldürmeye çalışıyorlar galiba[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Evet birde tartisma var aralarinda tam okuyamadim sanirim Esen oyunla sadwaves anlasmasiyla ilgili birde yigidi öldür hakkini ver demisler, SNN Türkiyede online gaming olarak oturmus bir siteydi.Sandwavesin SNN kalitesine ulasmasi zor olabilir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 eski sandwaves adminiydim şu anda ise kolayoyun da adminlik yapmaktayım Tabii ki herkeste orjinal oyun olsun isteriz ama türkiye nin bir gerçeği var bunu değiştiremeyiz[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Prawler peki bu telif haklari olayi kolayoyun.comuda etkiliyecekmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ewt bi ara vestelin falan bi sürü şeyi wardı ne oldu weya olucak (uzun süreddir girmiyodum kolay oyun galiba vestelin yani veezy nindi :? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 +1[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bonepart bildigim kadariyla toptan kapatildi hatta server makinalari avukatlar tarafindan alinacakmis (yalan dogru bilmiyorum oyle bir söylenti var).[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Hey gidi snn be. Nasıl uo oynardık zamanında (: Hayatımın en eğlenceli dakikalarını yaşatmıştı bana..[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Deep'e gelişme konusunda katılıyorum ancak bu olayın yayılmayı yavaşlatacağı kesin. Ben "SNN olmasaydı OSIye başlamazdım" diyen UO oyuncularındanım, beni UO ile SNN tanıştırdı, bir noktadan sonra free server yetmediği içinde OSIye geçtim. Bu tabii ki her zaman böyle değil, ama böyle olduğu durumlar da var, biliyorum ehe =] Herneyse, geçmiş olsun. Bu olayda esen oyunculuk veya OSIye kızmanın anlamı yok, oyunun kuralları belli sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Snnin ayakta kalmasi için çarpışma taraftarıyım. Bir topic açalım ve boykot edelim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 esen eloktronikle uzun suredır sert tartısmalarımız oldu sandwavesde kendılerıne karsı olan herkesı banlıyorlar yaptıkları ıs yoruma acık deılmıs gıbı davranıyorlar acıkcası hepsı kendını bılmez. ınsanlar nasıl bır oyuna 25 40 mılyon versın dusunmuyorlar sızde o tartısmaların ıcınde olsaydınız ne demek ıstedıgımı anlardınız kesınlıkle guvenılır bır kurulus degıl esen eloktronık.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ben swgc de oynuorum 3 yıldır falan. ama bu işi hiç takdir etmedim yani. sonuçta snn bize hizmet ediodu zararı yoktu yani kimseye. cs yi bırakın hepten kapandıysa q3 bf1942 fln nerede oynıycaz biz ?...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Aynen bende SNN yüzünden ne vizeler ne finaller kacirmistim uni zamaninda. Aslinda iyi oldu daha millet oturur ders calisir gelecek nesil parlak cikar enflasyon düser ülke düzlüge cikar saddam bulunur :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bende warcraft oyuncusuydum sandyde ortam baslarda guzeldı sonra esenle anlastılar sanırım pay falan aldılar. fecı yalanlarla playerları kandırmaya calısıyorlar sımdı gorecez bakalım kendı bunyesındekı butun oyunları orj a gecırecekmı. yoksa sadeece warcraft la mı sınırlı kalacak?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Gecirdiler sanirim ben NS e girmeye calistim orji cd key istedi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 En azindan rahat rahat Battlefield,Freelancer,Jedi Knight ve zamaninda cikmis bilimum oyunu oynayabildigim SNN in kapatılmasi nedeni ne olursa olsun kötü bir haberdir oyuncu kitlesi icin. Yani bunu hakediyormuydu bilmiyorum artk Uluslararasi alanda iğrenç durumda olan internet altyapimizla ve elimizdeki kopya oyunlarla (orjinal alacak param yok kusura bakmayın) artk ne yaparız bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 eh bone multi nasi oynayacaz cd keyleri mi bölecegiz artk vardiyali oynarız saat 16:00-18:00 Cafer 18:00-20:00 Hüsnü 20:00-22:00 Ahmet yada orjinal oyun söyle alinir 4-5 kisi gidilir ortaklasa alir oyunu herkes cd keyin bir bölümünü saklar :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar