Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SNN kapatıldı !

Udinen

Öne çıkan mesajlar

http://www.sandwaves.org/forumx/viewtopic.php?topic=5784&forum=20

Mesaji silmisler ama kisaca söyleydi. Sanane.com Esen Oyun Sirketi tarafindan yayini durdurulmustur. Telif Haklarini Sierrainin Esen Oyun almish. Yani bundan sonra orjinal oyun almak zornda kalacaksiniz. Emege karsi saygi acisindan güzel bir gelisme .

[Bu mesaj Fegro tarafından 21 April 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Türkiye yillardir kopya oyun la yatiyor kopya oyunla kalkiyor. Yurtdisinda bir oyunu harcliklariyla biriktirip ayda 1 kez aliyorlar ve o oyunuda hakkiyla oynuyorlar. Ama Türkiyedeki yurdum gencligi ayda 10 15 oyun (ortalama dahada fazla olabilir) alarak sadece 1 2 taneisini tam oynayarak digerlerini de cd cöplügüne döndürüyorlar. Arti bilinmeyen bir noktada var Kadiköy Yazicioglu veya Karaköy gibim yerlerde satilan oyunlarin paralari Kürt Mafyasini, P.K.K gibi örgütleri palazliyordu. Madalyonun öbür yüzü maalesef karanlik. Tabiki alim gücü zayif olan ülkemizde 50-60$ lik oyunlarin herkesin tarafindan alinmayacagi kesin bunu bilen satis uzmanlarida bu duruma göre bir uyarlama yapmak zorundalar (Taksitli oyun satisi ya da Takas sistemi gibi...).[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Deep'e gelişme konusunda katılıyorum ancak bu olayın yayılmayı yavaşlatacağı kesin. Ben "SNN olmasaydı OSIye başlamazdım" diyen UO oyuncularındanım, beni UO ile SNN tanıştırdı, bir noktadan sonra free server yetmediği içinde OSIye geçtim. Bu tabii ki her zaman böyle değil, ama böyle olduğu durumlar da var, biliyorum ehe =]

Herneyse, geçmiş olsun. Bu olayda esen oyunculuk veya OSIye kızmanın anlamı yok, oyunun kuralları belli sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

esen eloktronikle uzun suredır sert tartısmalarımız oldu sandwavesde kendılerıne karsı olan herkesı banlıyorlar yaptıkları ıs yoruma acık deılmıs gıbı davranıyorlar acıkcası hepsı kendını bılmez.
ınsanlar nasıl bır oyuna 25 40 mılyon versın dusunmuyorlar sızde o tartısmaların ıcınde olsaydınız ne demek ıstedıgımı anlardınız kesınlıkle guvenılır bır kurulus degıl esen eloktronık.[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Bende warcraft oyuncusuydum sandyde ortam baslarda guzeldı sonra esenle anlastılar sanırım pay falan aldılar.
fecı yalanlarla playerları kandırmaya calısıyorlar sımdı gorecez bakalım kendı bunyesındekı butun oyunları orj a gecırecekmı.
yoksa sadeece warcraft la mı sınırlı kalacak?[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

En azindan rahat rahat Battlefield,Freelancer,Jedi Knight ve zamaninda cikmis bilimum oyunu oynayabildigim SNN in kapatılmasi nedeni ne olursa olsun kötü bir haberdir oyuncu kitlesi icin.
Yani bunu hakediyormuydu bilmiyorum artk
Uluslararasi alanda iğrenç durumda olan internet altyapimizla ve elimizdeki kopya oyunlarla (orjinal alacak param yok kusura bakmayın) artk ne yaparız bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...