Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yeter lan kaç saatir yerin 95kat altındaki lucifer bile uyandı allahsız herif ödev yazamıyorum düm düm bi sus pls .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 geçen gün skype'tan duydu griswold bizimkinin sesini. sorun söylesin. çok mağdurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ne bçim gavur izmir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 biraz önce bizimkide baya bir kastırdı. Adamda baterist ruhu var ama yalnış işte... Maçta gibi çalıyor öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bizimkiler kamyonla geçio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 adam ekmek parası peşinde öküz ayıp oluyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 apartmanın içine girip çalan modellerden kaldı mı oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit said: adam ekmek parası peşinde öküz ayıp oluyo biraz. davulcuymuşsun gibi bi his var içimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 abi bu adamlar eğer bu ayda kazandıkları parayla tüm yıl geçinmiyolarsa bitsin bu pls. kapıya acayip acayip adamlar dikiliyo, biz onaylıyız biz onaylıyız. kim onaylıyo oğlum sizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eskiden ramazanın kışa denk gelen dönemlerinde aldıkları parayla kışı geçirirlerdi yazında düğünlerde çalarlar işte. şimdi sakat oldu bu adamlar için. kışın aç kalabilir lan adamlar yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çk tatlı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Evde otururken bir kere davul sesi duydum şimdiye kadar, ama her sene kesintisiz para istemeye birden fazla davulcu gelir. O bir kerede de adam kapıyı seri olarak çaldı, bunu sabahın üçünde yaptı ve uyku sersemi olmasının yanında ziyadesiyle sinirli bir insan olan babamın (ayrıca 1.90 civarı ve bu olayın olduğu dönemde 103 kilo kadar çeken babamın) gözlerinin içine baka baka davul solosu attı apartman boşluğunda. Üstüne para bile istedi, annemle nasıl tuttuk babamı hiç bilmiyorum. Tokmağı şey yapacaktı adamcağıza, anlayın işte. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kermit said: adam ekmek parası peşinde öküz ayıp oluyo biraz. haklısın kermit şimdi okuyunca bende kendimden tiksindim. kafam dumanlıymış galiba akşam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Fin said: Böle tatlı sevgilim olsun 1 dedini iki etmem kıyamam bide bağırmaya falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 neresi tatlı lan bunun. bildigin yalan somurtuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ahanda davulcu geliyo bi puştluk yapasım var napsam :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bi tokmak da sen ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ateş et kafasına bence çok komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 patetes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 şşş davulcu beni de tokmaklasana de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gerildim bekliyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 cildim davul derisi kadar gergin ve pürüzsüz diye ballandırabilirsinde durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 benimki öyle çünkü, isveçli kayıkçıların kreminden kullanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 peki sırf cildim mi gergin... hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar