nyx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bazen insanlar anlamaz... sabah kalktığımda yaktığım sigaranın dumanında, gördüğüm hayaletleri bir tek ben bilirim; ya da karanlık kaldırımları taşırken köprüleriyle kan akan ırmakları birbirine bağlayan göğsüm. önümde beliren iblisleri yine bir tek acının teriyle sürmelediğim gözlerim bilir... adım adım kelplerden kaçarken bazıları, bir kurdun ininde çıkan dolunaya üflediğim korkularımı,uluduğum geceleri yine bir tek ben bilirim ... mazgallar...mazgallar... coğu zaman iç geçirip baktığım dibinde kendimi boğmak istediğim mazgallar... leş kokan aynasında sabahları yüzümü yıkadığım lanetli mazgallar... tanrı,tanrı! söyle bana neden verdin bu lanetli silueti bana? kara lanetim tabutum oldu;kenefenim ak olsa ne yazar? isyanım sana değil, ısırttırmasaydı o kahpe, o elmayı bunların hiç biri olmayacaktı... inadına, fahişe pamuk prensesin arapsaçlı ağzı kokan cadısına dönüştüm herkese ısırttırıyorum o elmayı, sonra cam tabuta koyuyorum karşılarına geçip cam kadehten kan içiyorum sanmasınlar içtiğim masumların kanıdır hayatın başımı döndürmesinden kustuğum kanları kendime şarap yaparım yıllandırılmış kefenlere koyar saklarım sonra doğmamış cocuklarımı asıyorum dallara şimdi bir yalanın tohumlarından kök salmış söğüt ağacımın dallarına hayatımda hiç su yok,su saf temiz bir şeydir ağacımı bile gözümden akan kırmızı leş kokan sularla büyüttüm ben kaç kere geldiler kesmeye dedim ...dibinde ne aşklar yatar ellerimle gömdüm ben hatta bakın toprakları tırnaklarımda hala işlemiş tenime asarım kendimi aynı uçurumdan aşağıya yolarken kanatlarımı kendi ellerimde yastık yapın bana düştüğümde fazla acı hissetmeyeyim diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 boşver dostlar alışverişte görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kanka flowlarin bile calinti ya bu ne? ''dogmamis cocuklarimi iplere asiyorum'' fuatin kankasinin laflarindan hacilama bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nyx said: ısırttırmasaydı o kahpe ayıp oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bide nyx said: asarım kendimi aynı uçurumdan DUR YAPMA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 burtonesk said: boşver dostlar alışverişte görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bir de yazilarinda kahpe, fahise vs. kullaninca cok aykiriyiz yeey moduna girmissin sanki, cok özenti cook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bence elmamızı herkese ısırttırmamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ondan sonra ben de dedim ki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 elmamı ısıranın ağacını söker .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 azıma s.csaydınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yol ortasında yürüdüm ben bana göre değil kaldırım, içimde yaşayan ölü çocukları kürtajla aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 la fahise kahpe kan tampon felan derken, sansürlemiyon da sicmak derken niye sansürlüyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bu fristaylmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok yok, gerçekten freestyle mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 FRİSTAYLO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 nyx said: bazen insanlar anlamaz... oh bonec ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bazen 2004 öncesi anlamayan insanlara rastliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eveeettt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 cok yogun duygular var,karısmız sanki,eski kelimeler de kullanılmıs kelp fln,sonra semboller var ahmet hasim geldi aklıma o kendisinden nefret ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kekremsi bir tad bıraktı ağzımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beynine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 vaniLLe said: la fahise kahpe kan tampon felan derken, sansürlemiyon da sicmak derken niye sansürlüyon? onlar edebi eserin içinde çünkü cahal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 t.mpon İyi mi böyle sfdgsdfgdsgsfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 SANA PUANIM 9 KANKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar