fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Geri Döndüler http://www.flixster.com/movie/the-final-destination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Bunun isminin fd 3-4 falan olmasi gerekmiyormu, failin faulatun mu oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ilk filmini tvden izlemiştim ve evde tek başınaydım tırsmıştım byaa öbürlerinde tırsma olmadı ( yalnız değildim çünkü:P)ama kurgusu iyi zevklen izlerim bide bu son film 3D olcak kaçmaz(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 İlk filmi güzeldi,kurgusu hoştu da devam filmleri çok zorlama olmuştu. Gerçi 4.sünü izlemedim,belki daha iyi olmuştur 1. filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bok gibi lan film. gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 kendi kendine çıkan fişin nükleer patlama seviyesinde etki yarattığı seriden ne beklenir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 trailerını izleyin yetiyor zaten "lan herkes nasıl ölüyor gördük işte gidilmez ki artık bu filme" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 trailerı izlemeden gittim ben filme. film kendi içinde de spoiler veriyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 komedi filmi metalitesiyle izleyince epey güzeldi aslında. doksan dereceyle kadının üstüne düşen ARABA MOTORU mesela takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 film hikayesine bakılıırsa boktan ama 3. boyut işi değiştiriyor, zevkli hale getiriyor. şahsen ben hiç sıkılmadım, üstüne baya da eğlendik arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 bilgisayar efektleri çok boktan, kendini belli ediyor izlerken rahatsız derecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tek filmle kalsaydı efsane bile olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 dün gittim çok plastik geldi bana. 1-2 deki gibi eski havası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Abi şunun da alatını çizmek istiyorum o nasıl bir arkadaşlık lan heriflerin en yakın arkdaşlarının götünden bağırsak çıkıyor filmin sonuna kadar kimsenin umurunda değil nasıl arkadaşlarsınız lan siz ! Film Privin de dediği gibi çok bayağı hiç bir hikaye yok tek güzel tarafı filmin sonunu iyi bağladılar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 filmin güzel tarafı yok. direk anlıyosun sonunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Film yivranç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sonunda ne oluyor bari yazında boşuna izlemeyelim askdaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 spoiler Araba yıkama sahnesi HADİ LEEEEEN öyle izolasyon bulda evin camına çerçevesine bulayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Çoook boştu bu seferki (sanki öncekiler şahesermiş gibi, neyse). İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar