yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Burger King'teki favori hamburgerimi bir aydan uzun bir süredir yiyemiyorum. Nereye gitsem panoda üstünde "şu an satışı yapılmamaktadır" yazıyor. hayırdır? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tavuga yazik oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 karlı chicken satılıyo çünkü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anılarıma yazık oldu lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o baya zaman önce kalkmıştı.maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yapma be :/ çok severdim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bugun tavuk burger aldım burgerdan crispy chicken kabı vardı belki yanlıslıkla ondan yapmıslardır diye bi heves açtım ama tavukburger çıktı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bella said: o baya zaman önce kalkmıştı.maalesef. geçtiğimiz öğretim yılında BOLCA yediğime göre baya zaman önce felan kalkmadı. baya zamandan kastın 3 ay falansa hee tamam ozmn PEKİ AMA NEDEN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 crispy chicken bok gibide tendercrisp spicy iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hee şimdi herkes gelsin favori hamburgerini söylesin buraya. steakhousçularla whoopercılar mayonezlerini yarıştırsınlar. klasik bk topici olsun. ama naptınız benim hamburgerime yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tavuk dediğini KFC'den yiyecen aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 crispy chicken dediginiz burger king'in normal tavuk burgeri ile ayni olan sey mi? bence burger king'in tavuk urunleride fena degil. hamburger konusunda tavuklu olanlari kfc kadar guzel yapiyorlar. chicken royal ve tendercrisp mesela ne guzel seylerdir oyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 değil tabi ki yoksa niye tavukburger demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 crispy chicken yüzünden çok kızgınım burger king'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aynen ya ne de güzeldi crispy chickenım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yav said: Bella said: o baya zaman önce kalkmıştı.maalesef. geçtiğimiz öğretim yılında BOLCA yediğime göre baya zaman önce felan kalkmadı. baya zamandan kastın 3 ay falansa hee tamam ozmn PEKİ AMA NEDEN??? baya oldu ki hatırlamıyorum bi kaç ay olmuştur. ben de sormuştum hatta,açıklamıştı yurtdışından mı gelmiyomuş neymiş karıştırıyo da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kfcler burgerkingler falan hep burdaki banvit vs gibi şirketlerden almıyorlar mı etlerini. yurt dışından et mi gelir lan çokz ahmetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok cnm yurt dışından et mi gelir, 40ytl'ye yeriz sonra bi whooperi. hemen hemen yerşey türk veya türkiyede üretim o tür fast food zincirlerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 iki üç gün önce yedik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yurt disindan gelmesi cok zor bencede ama et disinda bazi seyleri getiriyor olabilirler. gidip birsey aldiginiz zaman verdikleri tepsiye soyle bir bakip eti hangi firmadan aldigi konusunda tahminde bulunabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar