b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yaz için bol bol oyun oynamayı düşünüorum.uo oynamaktan oyun piyasalarından çok uzak kaldım okul biter bitmez koşup oyun alcam her tür oyunu oynarım walla zevkli olduu sürece sizce hangi oyunları alam? ya da yaz içinde çıkacak olan oynanabilir neler war?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bu yaz çok fazla oyun çıkacak, yaz çok hareketli geçecek.yaz sonrası, senenin son çeyreği daha da güzel olacak. gamespot.com veya benzeri sitelerden bakabilirsin, kendi oyun zevkine göre seçersin.(mesela gamespot da bana haber ver diyorsun o oyunla ilgili gelişmeleri sana bildiriyor)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sen thief deadly shadowla başla o seni 1 ay falan oyalar sanırım eger thief oynamayı seviyorsan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Şöyle güzel bir turn-based strategy ve rpg oyunu istiyorum! Yazı onları oynayarak geçirmek istiyorum.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben de rpg istiyorum, adam gibi bir şey çıkmadı ya da ben bilmiyorum. kotor vardı galiba sevilen ama beğenemedim. medieval'dan başkası kesmiyor rpg'de.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 medieval'in rpg yle ne alakasi war yaw morrowind deus ex flm oyna sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ee medieval total wars'tan bahsetmiyorum yahu yanlış anlaşılmış, onu oynayamadım ama stratejiydi sanırım.. neyse. medieval dediğim... yani eski çağda geçen, kılıçlı kalkanlı rpg'leri kastediyorum. star wars, matrix temalı şeyler falan kesmiyor rpg olaraktan anlayacağınız. edit: morrowind de oynadım bir aralar. hem de epey oynadım. ama bir yerden sonra aşırı baymıştım. şehirler, manzara, atmosfer çok etkileyiciydi ama adamlar bariz kütük gibi. grafikle alıp veremediğim yok tabii de bir şeyler eksik. sanırım skill ve level sistemine ısınamadığımdan olacak.. bir de quest'leri bayık bulmamdan. deus ex de oynamıştım. hatta grafik kartımla gelmişti. ama karakter geliştirmeceli fps gibi bir şeydi eheh. o da hoşuma gitmemişti pek. bana göre değil. [signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 12 Haziran 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 uzun süre oyalicak 2 tip oyun vardır kanaatimce mmorpg ve özellikle infinity motorlu rpg ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 thief 3 oldukça güzel baya oyalar.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 neverwinter oyna bak ben yeni aldım multisi çok güzel valla bi de birileri nox nox diye bağırıp duruodu ama nasip olmadı o oyun bana. kazaadan da indiricem üşeniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Popeye, 12 Haziran 2004 21:21 tarihinde demiş ki: sen thief deadly shadowla başla o seni 1 ay falan oyalar sanırım eger thief oynamayı seviyorsan çok merak ettim seni ne kadar sardı da hala mmorpg oynuosun bol bol :D[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ah be arcane oynayabilsem sanırım 1 sene mmorpg ile ilgilenmem ama ekran kartını yenilemem lazım ve sırf thief içinde orta kalite birşey almak istemiyorum bari almışken düzgün birşey alalım :) tabi ekran kartı yenilenirken boardu ve ramde degişecek yani kafadan 400-500 dolar bi upgrade lazım (ses kartı falanda eklenicek ) ayrıca bu konunun üzerine gitmen senin için hayırlı olmaz azmo için bahane bekliyorum zaten biraz daha abartırsa uçuracam yörünge dışına :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 popeye çok sever böyle thief miş, assassin miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 dimi yani :) korean tiger lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 desu exçok güzel bir oyun olmasına karşın neden oyunseverler tarafından gerekli ilgiyi görmedi hiç bir fikrim yok vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 1 cok guzeldi ancak 2 yi nedense hic begenmedim isinamadim oyun $u anda oynayacak 1 oyun bile yok thiefi download ettim begenmedim acikcasi [kizmayin daha onceki thieflerde sarmadigindandir =p] simdi The Suffering diye bir oyun cikmi$ resident evil gibin hemen indirilesi oynanasi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 level alıp bakçam ben bi yau[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bazı oyunlar sadece baya kısıtlı bi kesim tarafından sevilir ama o kesim de o oyunu çok sever, hastasıdır.. deus ex bu oyunlardan biri.(tabii deus ex de çıktığında grafiksel olarak aşmış olduğundan çok sağlam hardware istiyordu,pek fazla kişi oynayamadı.bu da bi faktör)[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 mario[signature][hline]osman the gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar