Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 HaciYatmaz said: evet evet bunla arada çekirdek alırdık biz albeni alırdık yanına;içecek olarakta capri-sun :) tatlı tuzlu;tıka basa yerdik.. hey gidi günler (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: tahta mandaldan yapmiştım benzer bi eser iş teknikde bide sabun süslemiştim ne salakmışım ya tahta mandal parçalarından kalemlik yapmak, sonra da suluboyayla boyamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Shell'in verdigi 4 büyükler Futbolcu Jetonları :) efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kim, kiminle, nerde , ne zaman, ne yapıyorlardı az oynamadık valla bide bunun değişik bi versiyonu vardı da hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende ELvir Boliçlisi var zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 DadashNik0F said: kim, kiminle, nerde , ne zaman, ne yapıyorlardı az oynamadık valla bide bunun değişik bi versiyonu vardı da hatırlamıyorum çok efsane bi oyundu o yaa, harbiden çok oynardık biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 geçin çıtır,çerez ayaklarını:) 7. 8. sınıfta camdan bakan kızların arkasında bir grup abazan erkek birikirdi,az çok cinsel bilgisi olan kızlar uyarırdı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: galiba annem korkutmuştu beni, bi çocuk bundan yemiş içinde yosun varmış, matnar enfeksiyonu olmuş diye... çook uzun bir süre yiyemedim korkumdan, hala alırken bile 40kere düşünüyorumdur. korkma :D gıda boyalı şekerden başka bişey değil titizlenince olmıcağı varsa da oluyor;ye gitsin :D hem sokak satıcılarında yemek yemek bi başka oluyor bence..mesela;kokoreç..dükkandan alıcağıma güzelyalı'dan ya da alsancak'tan seyyardan almayı tercih ederim.. daha bi lezzetli oluyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bunuda BP vermişti, Reklamıda vardı. BP Tırı yolda gidiodu, benzin alcak arabalar içine giriodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hass ne çok istemiştim ondan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Maaya said: HaciYatmaz said: evet evet bunla arada çekirdek alırdık biz albeni alırdık yanına;içecek olarakta capri-sun :) tatlı tuzlu;tıka basa yerdik.. hey gidi günler (:D Biz de bikaç cipsi parça pincik edip karıştırıp içine fruko döküp kaşıkla yerdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: Bunuda BP vermişti, Reklamıda vardı. BP Tırı yolda gidiodu, benzin alcak arabalar içine giriodu falan süper reklamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bi de kokulu silgi, defterler vs.vs. falan vardi. sonra metal kalem kutulari vardi, 2-3 katli. kirtasiyeden cikamiyordum bir saat, illa bisi aldiriyordum anneme. zavalli kadin. bastikca yanan spor ayakkablari! kinetix falan =P bir de tetris! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bulamaç gibi yani.. ahah :D papara'yı hatırlayan var mı? çaylı? sütlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sulugöz hala rulz, paraüstü olarak geçer. mmhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Boncuk atan Tabanca Bunun ilk piyasa cıkanı süperdi, Baya kaliteliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hehe okula az getirmedim futbol oyunum ve araba yarışı oyunumla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bulamaç gibi aynen papara ya hatırlamaz mıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yasaklanmış bu muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İlkokul= Güzel yazı defteri Okumaya ilk sökünce takılan kırmızı kurdela (Okumayı bilerek ilkokula başlayanları cezalandırmak için bulunmuş bence) Beslenme çantası Sabahçı Öğlenci konsepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: Boncuk atan Tabanca Bunun ilk piyasa cıkanı süperdi, Baya kaliteliydi of her tarafim mosmor eve gelirdim bu aptal icatlar yüzünden. annem az o cocuklari bulup, annelerine sikayet etmedi. bi de benim beslenme menüm fixti. acma + seftali suyu. desert olarak da topkek! sonra biz top kek gibi olduk tabi. kizlarin mavi önlük altina giydigi dantelli beyaz coraplar vardi bi de ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ilk oynadıgım Co-op oyun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Okuma Fişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar