Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 HaciYatmaz said: evet evet bunla arada çekirdek alırdık biz albeni alırdık yanına;içecek olarakta capri-sun :) tatlı tuzlu;tıka basa yerdik.. hey gidi günler (:D
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatredintern said: tahta mandaldan yapmiştım benzer bi eser iş teknikde bide sabun süslemiştim ne salakmışım ya tahta mandal parçalarından kalemlik yapmak, sonra da suluboyayla boyamak..
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Shell'in verdigi 4 büyükler Futbolcu Jetonları :) efsaneydi
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kim, kiminle, nerde , ne zaman, ne yapıyorlardı az oynamadık valla bide bunun değişik bi versiyonu vardı da hatırlamıyorum
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bende ELvir Boliçlisi var zuaaa
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 DadashNik0F said: kim, kiminle, nerde , ne zaman, ne yapıyorlardı az oynamadık valla bide bunun değişik bi versiyonu vardı da hatırlamıyorum çok efsane bi oyundu o yaa, harbiden çok oynardık biz de.
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 geçin çıtır,çerez ayaklarını:) 7. 8. sınıfta camdan bakan kızların arkasında bir grup abazan erkek birikirdi,az çok cinsel bilgisi olan kızlar uyarırdı falan :D
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: galiba annem korkutmuştu beni, bi çocuk bundan yemiş içinde yosun varmış, matnar enfeksiyonu olmuş diye... çook uzun bir süre yiyemedim korkumdan, hala alırken bile 40kere düşünüyorumdur. korkma :D gıda boyalı şekerden başka bişey değil titizlenince olmıcağı varsa da oluyor;ye gitsin :D hem sokak satıcılarında yemek yemek bi başka oluyor bence..mesela;kokoreç..dükkandan alıcağıma güzelyalı'dan ya da alsancak'tan seyyardan almayı tercih ederim.. daha bi lezzetli oluyor (:D
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bunuda BP vermişti, Reklamıda vardı. BP Tırı yolda gidiodu, benzin alcak arabalar içine giriodu falan
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hass ne çok istemiştim ondan :(
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Maaya said: HaciYatmaz said: evet evet bunla arada çekirdek alırdık biz albeni alırdık yanına;içecek olarakta capri-sun :) tatlı tuzlu;tıka basa yerdik.. hey gidi günler (:D Biz de bikaç cipsi parça pincik edip karıştırıp içine fruko döküp kaşıkla yerdik :P
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: Bunuda BP vermişti, Reklamıda vardı. BP Tırı yolda gidiodu, benzin alcak arabalar içine giriodu falan süper reklamdı
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bi de kokulu silgi, defterler vs.vs. falan vardi. sonra metal kalem kutulari vardi, 2-3 katli. kirtasiyeden cikamiyordum bir saat, illa bisi aldiriyordum anneme. zavalli kadin. bastikca yanan spor ayakkablari! kinetix falan =P bir de tetris!
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bulamaç gibi yani.. ahah :D papara'yı hatırlayan var mı? çaylı? sütlü?
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sulugöz hala rulz, paraüstü olarak geçer. mmhs.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Boncuk atan Tabanca Bunun ilk piyasa cıkanı süperdi, Baya kaliteliydi
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hehe okula az getirmedim futbol oyunum ve araba yarışı oyunumla...
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bulamaç gibi aynen papara ya hatırlamaz mıyım :)
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İlkokul= Güzel yazı defteri Okumaya ilk sökünce takılan kırmızı kurdela (Okumayı bilerek ilkokula başlayanları cezalandırmak için bulunmuş bence) Beslenme çantası Sabahçı Öğlenci konsepti
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: Boncuk atan Tabanca Bunun ilk piyasa cıkanı süperdi, Baya kaliteliydi of her tarafim mosmor eve gelirdim bu aptal icatlar yüzünden. annem az o cocuklari bulup, annelerine sikayet etmedi. bi de benim beslenme menüm fixti. acma + seftali suyu. desert olarak da topkek! sonra biz top kek gibi olduk tabi. kizlarin mavi önlük altina giydigi dantelli beyaz coraplar vardi bi de ahah.
Öne çıkan mesajlar