Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -alatariel- said: erkeklerin oynadıgı "simiiiiiiiiiiiit" diye gayliği tavan yaptıran bir oyun var idi. birbirine kaynayan bıyıkları terlememiş erkekler. gayliği tavana vurduran ? o oyunda direk ses giderse yada yakalayamazsan vs dayağı çok pis yiyodun gaylikle bi alakası yoktu sizin izmirliler gay versiyonunu oynuyolar bence =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Hoca gerizekalı dedi diye 1 hafta okula gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tahta cetvelli sıra dayağı vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hatta hardcore oynardık biz onu, kişi yere düşene kadar dalardık. ha numaradan yere düşüyorsa yerde de tekmelerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lamerism said: pandikli simit vardı bizde sdgfsdgdsfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Rakursi said: O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz. sınıfta casio saati olanlar kronometreye 2 kere hızlıca basarak en kısa sürede kim durduracak diye oynardık. sonra herkes tenefüste saatini aynı olacak şekilde ayarlardı. tüm sınıf aynı dakikaya alarm kurardı. ders kaynatmak için iyi bir yöntemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 -kanka bende casio g-shock var -hadiya -üstünden tır geçince bile kırılmıyomuş -oha -yaa böyle muhabbetler dönüyordu bizde sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Arma said: Rakursi said: O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz. sınıfta casio saati olanlar kronometreye 2 kere hızlıca basarak en kısa sürede kim durduracak diye oynardık. sonra herkes tenefüste saatini aynı olacak şekilde ayarlardı. tüm sınıf aynı dakikaya alarm kurardı. ders kaynatmak için iyi bir yöntemdi. hoca ders anlatırken başlardık 59-58-57 diye geri sayıma casio saatliler olarak. son 10 saniye falan ders falan yalan tabi tüm sınıf OOON- DOOKUUZZZ-SEKİİİZ . . ZİL ÇALDIII!!!! diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 reklamı var casionun tır geçmeli o geyiğin kaynağı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lamerism said: lamerism said: pandikli simit vardı bizde sdgfsdgdsfada izmirlisiniz lan işte pis gayler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lisede bizim arkadasla almancada cok bayınca hesap makinelerini cıkarıp +1 yapip = tusuna basarak max hızda kim 100 e varıcak kim 200 e varıcak yapıdouk bi yerden sora maratona dondu 10000 falan yapioduk taktik onemliydi nezaman hızlanıcan ne zaman yavaslıycan falan.. edit: usain bolt gibi cocuktum acayip hızlı basardım.. yeterli sidik gosteremedigim icin gerekli bi editti edit2: madem editledim yanlıs yazdıgım bi harf vardı onuda duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: Arma said: Rakursi said: O casio saatler bende bağımlılık yaptı. O zamandan beri casio kullanırım. Nasıl dayanıklı ama o saatler. Yıllar yılı kullan hiçbişey olmaz. sınıfta casio saati olanlar kronometreye 2 kere hızlıca basarak en kısa sürede kim durduracak diye oynardık. sonra herkes tenefüste saatini aynı olacak şekilde ayarlardı. tüm sınıf aynı dakikaya alarm kurardı. ders kaynatmak için iyi bir yöntemdi. hoca ders anlatırken başlardık 59-58-57 diye geri sayıma casio saatliler olarak. son 10 saniye falan ders falan yalan tabi tüm sınıf OOON- DOOKUUZZZ-SEKİİİZ . . ZİL ÇALDIII!!!! diye ahaha. aynen yaa. herkes ayaklanırdı o son saniyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Peki ya su savaşı diyince akla neler geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 boobies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 beyaz ve ya acık sarı okul gomlegi ftw.. koyu renkli gomlekli okullardaki genclerin kendini yeterince tatmin edemedikleri uzmanlarca ortaya koyulmus bi durumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kağıt bi güzelce katlanır 4 e üste gelen kısımda bi pencere kesilir üstüne merak ediyosan bunu aç yazılır sonra altta kalan kısma bi pencere daha acılır keserek makasla orayada beni seviyosan aç yazılır merkeze ulasıncaya kadar yapılır bu tabi her katman kuru boya ile yada etiketlerle süslenir ve en son pencere açıldığında merkezde seni seviyorum fln gibi güzel şeyler yazar tabi bunu ilk okul da kız kısmısı yapardı bizede almak düşerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ben ilkokuldayken üst sınıflar yasak onlar müdür toplatıyo ver bakiim onları diye tasolarımı almıştı lan. Adiler adsfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Anket Defteri Fenomeni 1-Adınız 2-Soyadınız 3-En sevdiğin yemek 4-Doğum günün 5-Takım 6-Sınıfda ki en güzel kız / yada erkek >>>Tuzak soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya bide o a4 kağıtları bi şekilde katlıyorduk. böyle hızlıca sallayınca ŞAKKK diye ses çıkarıyordu. az ders baltalamadım o origami eseri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 said: bizde sıçan vardı en arka sıraya geçip sıçmıştı/quote] ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi ben kokulu arı mayalı silgileri dayanamayıp yiyordum. nefis kafası var tavsiye ederim. şaka bi yana harbi yiyodum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: ya bide o a4 kağıtları bi şekilde katlıyorduk. böyle hızlıca sallayınca ŞAKKK diye ses çıkarıyordu. az ders baltalamadım o origami eseri ile. hatırladım 3 gen şeklinde bişi oluyodu heralde içte kalan kısım içine hava dolunca patlar gibi açılıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kulaklıkları iki sıra arasına sıkıstırırdık. arka sırada müzik dinlerdik sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet evet... aynı dediğin gibiydi :) hoca arkasını bize döndüğünde ŞAKK diye patlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 6.sayfa (Toplam 24 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi ben kokulu arı mayalı silgileri dayanamayıp yiyordum. nefis kafası var tavsiye ederim. şaka bi yana harbi yiyodum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 senko said: ya bide o a4 kağıtları bi şekilde katlıyorduk. böyle hızlıca sallayınca ŞAKKK diye ses çıkarıyordu. az ders baltalamadım o origami eseri ile. hatırladım 3 gen şeklinde bişi oluyodu heralde içte kalan kısım içine hava dolunca patlar gibi açılıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kulaklıkları iki sıra arasına sıkıstırırdık. arka sırada müzik dinlerdik sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet evet... aynı dediğin gibiydi :) hoca arkasını bize döndüğünde ŞAKK diye patlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar