Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Hadi 500 benden olsun. 108 parçalı beslenme seti. Bir tek piknik tüpü eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 parayla maç yapardık, adamlar oyununu bile yaptı sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya bırakın abi bunları,tek dayak yiyen ben miyim lan hocalardan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 düşündükçe buluyor insan okuldan az kaçmamıştım bölümlerini tekrar izleyebilmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Maaya said: sys64738 said: en yakın arkadaşım, sırdaşım, sıradaşım(her ilkokul öğrencisinde vardır)ın topacını müdür yardımcısı sınıfa girip (topacı olan varsa versin yasak) der demez ispiyonlamıştım. nitnitnit seni ispikçi seni :D topacın yasak olması da pek bi ilginç.. abi başka bi okulumda ise taso yasaktı, harbi çok mal yasaklardı ama bizde suyunu çıkarıyoduk, derste bile oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/7/76/Hbbtv.gif okul servisi 8:30 da gelmesine ragmen 6:30 da kalkiyorduysam hbb cizgifilm kusagi yuzundendi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 BarbarianClone said: düşündükçe buluyor insan okuldan az kaçmamıştım bölümlerini tekrar izleyebilmek için :) of alf ya dvd falan olsa bunun keşke... Birde muppet showun. değerini bilemedim ikisininde zamanında. Şimdi arıyorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 alfi alf yapan türkçe seslendirmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Alf teyzemin dükkanının adıydı bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 şey vardı lan böyle futbol oyunu, mıknatıslı filan. oyuncuyu aşşa bastırınca topu atıyodu filan böyle. fakir olmayanlar hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bende vardı ben fakir değilim.Sahası vardı halı gibi tahta yaptırmıştım zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pro action football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://www.tablesoccer.cc/images/pro_action/paf_box_back800x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Arkadaşımda vardı bundan. çok kaliteli bişiydi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bilardo masaları vardı böyle minik, aynı bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://www.hafif.org/imaj/exorientelux/tipitip.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lamerism said: http://www.tablesoccer.cc/images/pro_action/paf_box_back800x500.jpg Çok epik bir şeydi bu ya, sonra büyüdüm diye annem attı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bugün oyuncak müzesini gezmiştim. Üstüne bir de bu topici gördüm. Hepsini okudum ve galiba çocukluğu özlüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 http://img213.imageshack.us/img213/2371/topa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dedem yapmıştı bana topaç, tahtadan bunun gibi böyle, hala duruyormuş daha bu sabah gördüm, harika birşeydi ya, dur onu alayım durduğu yerden, çocuğuma bırakabileceğim birşey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 maşallah. 35 sayfa nostalji mi yaptınız? 80lerin de 90ların da anası ağladı artık yeter. Anmayın şunları. ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 estel senin avatarda muppet var nostalji demisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 senko said: sesu said: Bu arada benim Londra'da evimin yanındaki marketlerden biri Türk çıktı ve Yumiyum satıyordu herif o kadar içime işlemiş ki hepsini almıştım sdfds. anaaa nerden aklına geldi yaf bu kitap :) serisi vardı bunun hatırlarım az okumadıydık bir günde 3 kitap bitirmiştim, iki arkadaş kapışıyorduk, okuldakiler de hiçbişi anlamıyordu bizim muhabbetten yazık ya aileler yetişemiyordu kitap almaya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar