-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 vaniLLe said: bi de benim beslenme menüm fixti. acma + seftali suyu. klasik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ahahaha tank 1990 1 ay öncesine kadar bulmuştm oynuyodum acaip zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hehe ilkokul ünite dergileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: ilk oynadıgım Co-op oyun, oha! bu cok iyi bir oyundu ya, simdi fena oldum. Hatta dusmanin yesil tanklari mi ne gelince bi kac kere vurmak gerekiyordu. ah ah. 89 yilina geri dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Azmodai said: filmi çıktı bunun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Azmodai said: ShadowFax said: ilk oynadıgım Co-op oyun, oha! bu cok iyi bir oyundu ya, simdi fena oldum. Hatta dusmanin yesil tanklari mi ne gelince bi kac kere vurmak gerekiyordu. ah ah. 89 yilina geri dondum. oha 89 yılına döndü adam ben daha vitamindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bizim zamanimizda gi joe'un filmi falan yoktu, cizgifilmi vardi bitek, bi de marvelin cikardigi cizgi romanlar. Hayatimda takip ettigim tek cizgi roman serisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ilk okul 2 miydi neydi, bizim sınıfta 2 tane kız bütün sene boyunca silgi tozu yaptı. Onları buz dolabına koyunca, büsbüyük bi silgi yapabilceklerine inanıyorlardı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 altın çikolatalar nasıl unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Volfied ? kasadan çıkardı ses.cayır cuyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Benim o casio saatten hiç olmadı lan.Herkeste vardı bende yoktu.Kader işte.Saatlerim hep swatch,polo falandı. resmide koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ve Cino!!! Bakkaldan almadan cıkmazdım. Cok süper ötesi bi çikolataydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 DeadSkinMask said: altın çikolatalar nasıl unutulur. Az mı bunları gerçek mi sahte mi diyip ısırmadık şaka olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o casio lar hala var. Askerde kullanmıstım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 portakallısı efsaneydi cino'nun. 2 şer üçer alırdım. bi gün param bitti ama cino aşkı bitmedi. tenefüste yerlerden para aradım.şans eseri cino parası buldum direk almıştım 1 tane daha ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LQrRrcObUmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dedemin iç cebinde çıkan çikolatalara hastaydım (:D http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/golden_sutlu_kare1_140_138.jpg http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/ulker_napoliten_sutlu1_128_140.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Fistan said: Volfied ? kasadan çıkardı ses.cayır cuyur aman yarabbi. hatırlatma. ailecek oynardık bunu ya. bir de windows 95 se ile gelen pinball'ı oynarken sandalyeyi kırmıştı babam. annemle kapışıyorlardı sjdhgfhkjlsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/images/CokoPrens.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Çokoprens hala var ki xD Nostaljisi yok. Ama Cino efsaneydi. Ucuzdu, hergün yerdik. Zaten tek çeşitti sanırım. Oda portakal, şeftali karısık bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 cici doping ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bizim sınıfta bi çocuk vardı uçları yerdi hep manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ShadowFax said: Nostaljisi yok o zamanki birçok şey hala var.. ama bu o döneme ait olduğunu;diğer bi anlamda nostalji olduğunu değiştirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 küçük bi kitap vardı çizgi film mantıgıyla sayfaları çevirioduk herifin biri dövüsüodu filan ss verebilen olursa süperolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ayrıca çok güzel gözüküyorlar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar