Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 said: Big in Japan: Xbox 360 outsells PS3 Microsoft scores a rare win on Sony's home turf; Dragon Quest IX back on top of charts in a light week of new releases. Usually, Microsoft and its Xbox 360 don't bear much mention in write-ups of the Japanese sales charts. The system typically jostles for the penultimate spot in the hardware charts with the aging PlayStation 2 and is represented in the top 10 software sales charts rarely. Xbox 360 hardware sales jumped 68 percent week-over-week. The week of August 10-16 is a little different, as Microsoft sold 9,162 Xbox 360s in Japan, according to tracking firm Media Create. While not nearly enough to put the console in the same sales echelon as the DSi (87,936 sold), the Wii (47,732 sold), or the PSP (39,882 sold), the performance was substantially better than that of its closest rival, Sony's PlayStation 3 (5,944 sold). Interestingly, the sales spike wasn't sparked by new software. The biggest Xbox 360 game of the week--the 21st best-selling placed Magna Carta 2--was released the previous week and failed to make the top 10 then. New releases were actually rare on any platform for the week. Full Metal Alchemist: Prince of the Dawn for the Wii had the best debut, and even that only pushed the anime-based game to the 25th spot. With a light week of launches, the top 10 was taken over by established heavy hitters, the heaviest of which was Square Enix's Dragon Quest IX, which retook the top spot after spending two weeks looking up at the competition. It was a close shave, as Dragon Quest IX's 126,682 sold edged out Nintendo's DS Tomodachi Collection and its 126,136 sold. Wii Sports Resort placed third with 104,972 sold, followed by Capcom's Monster Hunter Tri, which moved 92,865 copies in its third week of release. The previous week's champ, SD Gundam G Generation Wars for the PS2, slipped to fifth place, chalking up 57,427 more copies to push its two week total above the 200,000 mark. Week of August 10-August 16, 2009 Software: 1) Dragon Quest IX (DS) - 126,682 2) Tomodachi Collection (DS) - 126,136 3) Wii Sports Resort (Wii) - 104,972 4) Monster Hunter Tri (Wii) - 92,865 5) SD Gundam G Generation Wars (PS2) - 57,427 6) Tales of Vs. (PSP) - 34,909 7) PuyoPuyo 7 (DS) - 28,965 8) Monster Hunter Freedom Unite (PSP) - 26,955 9) Irodzuki Tincle no Koi no Balloon Trip (DS) - 17,956 10) Penguin no Mondai: Tenkuu no Senshi (DS) - 17,559 Hardware: DSi - 87,936 Wii - 47,732 PSP - 39,882 Xbox 360 - 9,162 DS Lite - 7,921 PS3 - 5,944 PS2 - 4,907 kaynak http://www.gamespot.com/news/6215961.html?tag=latestheadlines;title;1 ahahah yazık lan sony'ye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lol neyine yazık ? 1 hafta satışları geçti diye mi ? Bari düzgün bir haftayı örnek ver de bilmiş sansınlar. Git bi araştır idolm@ster çıktığı zaman tek oyun kaç xbox sattırmış ps2 satışları da xbox360 dan fazlaydı geçen aylarda 12 senelik konsol xbox360 dan fazla satıyor eee yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 12 sene oldu mu yahu. Vay anasını arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 10 küsür sene işte 10 olsun 11 olsun 12 olsun çok merak eden gider araştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 şu konsol işinide fanatikleştirdiniz ya helal olsun.her online oyun vs wow, fener vs gs, xbox vs ps.başka işiniz gücünüz yok mu sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Xbox360の売上げが5000台を割りPS2以下に【今週のゲームランキング】 Xbox360の売上げがPS2に負けるという事態に。日本の売上げ情報を定期的に報じているEdgeでは「Xbox 360 Falls Behind PS2 in Japan」と題して報じています。 以下メディクリからの数字 PS3 22,825 Wii 17,276 PS2 5,246 360 4,849 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Kaede said: lol neyine yazık ? 1 hafta satışları geçti diye mi ? Bari düzgün bir haftayı örnek ver de bilmiş sansınlar. Git bi araştır idolm@ster çıktığı zaman tek oyun kaç xbox sattırmış ps2 satışları da xbox360 dan fazlaydı geçen aylarda 12 senelik konsol xbox360 dan fazla satıyor eee yani ? of sanki haberi ben yazmışım gibi saçma sapan bilmiş bilmemne fanboy ayakları allahım ya,babanızın firması zaten ya sony yırtınıyosunuz şurda lamer gibi,gördüğüm haberi linkledim buraya işte neyin gazına geliyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 akli dengeniz yerinde mi arkadaşlar? ps3 satsa fazla ne olacak xbox360 satsa daha azla ne olacak? size giren çıkan bi gelir gider ya da başka bişey var mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://www.vgchartz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 babalarının firması,en ufak bi laf edildiği zaman nerdrage basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 said: Bilgisiz haber said: ahaha yazık lan sony ye :> said: fanboyluk yapmayın ben yapıyormuyum said: NERDRAGE XDDDDD http://img341.imageshack.us/img341/7676/laughingelfman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aynı haber xbox360la ilgili çıksa,amerikada ps3 satışları xbox360ı geçmiş şeklinde bi haber görsem gelip burda aynı şekilde başlık açıp altına da yine aynı şekilde "ahah yazık lan microsfota:>" yazarım. firmaları savunma nerdlüğü sizin gibi fanboylara mahsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bilgisiz haber de güzelmiş bu arada,gamespottan aldım kendisini.xbox360'ın satışları japonyada aylardır ps3ü geçiyor vs gibi haberin sürekliliğini gösteren bişey de yazmadım.1 hafta 1 gün 1 saat her ne haltsa , haberi linkledim sadece,yazık dememin sebebi de kendi ülkesinde satışının geçilmiş olması. ama tabi sen bu haberi okuyunca gözlerin yaşarıp,sinirden ellerin titreyip,dişlerin kenetlenince yüksek ihtimalle anlamsız bi şekilde ateş püskürtme ihtiyacı duydun bi fanboy olarak.peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 HAHAHAHA niye, neyini savunuyıyım be ahahahahah. Ne demek olduğunu incelemeden komik bir haber koymuşsun bende dalga geçtim seninle bilgisizliğinden dolayı. Üstüne de xboxın satışlarının 10 küsür senelik başka bir konsol tarafından geçildiğine dair haber koydum. Hadi yaz "ahaha yazık lan Microsoft a :>" Sen bi kendine bak kim kullanmış "fanboy, nerd, nerdrage, lamer" gibi kelimeleri. Bir tansiyonunu falan ölçtür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 salihin tam arkasındayım deydiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ps2 geçiosa xbox360 satışlarını helal olsun o zaman,yazık microsofta.ee? haberi incelememeye gelince,şaka filan mısın sen? dediğim gibi haberin sürekliliğinden mi bahsettim ben? xbox360 satışları ps3'ün sürekli üstünde vs gibi bişey mi dedim? doğru düzgün bişey bile yazmadım haberle ilgili,gelmişsin burda bilgisiz bilmemne saçma sapan konuşuyosun ya.anladım gayet haberi,sabah gamespotu açınca gözüme çarptı ben de okuyup koydum buraya,anlamamakla bilgisizlikle suçlıcaksan birini git gamespotu suçla o zaman beni deil =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ps3 satislarinin dusmesi sasirtici bir haber olmamamali daha ucuz slimin cikicagi aciklandiktan sonra ancak gerizekalilar gider eski ps3 den alir bu aralar fiyat indirimli slim ciksin gorelim birkac haftada dunya capinda satislari :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 slim normalden daha mı ucuz olcakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ben slim'i beğenmedim. ps2 ile uyumlu 60gblık şişko ps3'ü tercih ederim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 şişko ps3 ümden memnunum.zengin duruyor.ps2 imde şişko olandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 slim fiyati 299$ olarak aciklaninca microsoftun pacalari tutusmus olucak bugun yarin yapariz dedikleri indirimi yapti elite in fiyatini 299$ cekiyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şu dragon questi alıcam burda galiba çok merak ediom herkes bahsedio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 viral marketing ole cok ahim sahim bi oyun degil uzulursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ya ahım şahım olmasa da olur eğlendiren bi de uzun süren bi oyun olsun yeter. BÖle otobüste uçakta vs oynayabiliim canım sıkıldıkça =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 1 haftaya donuyosun, git bi shounen jump al, 1 ay okursun zaten yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar