screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Tehtid ettin tamam dedik.. bagırdın cagırdın hakaret ettin ozur diledik.. ama yine de banlandık.. BU NASI IS HA NASI IS KERMIT?? tum instancelarda wipelayasın.. bolumunu kimse post atmaya isalla.. bugun ben yarın milyonlar sana karsı durucaz kermit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 6 sıfır atıldı aga, milyonmu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 hahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kafam olmuş 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oılm üstüme gelmeyin lan serhat memelerini sıkarım bak olm of özledim şu adamı kafamı göğsüne yaslamayı özledim serhat ama üzülüyom böyle deyince lan 1 yılda banladığım ilk adamlarsınız =( ama uyardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 AHAHAHAHAH SERHAT SANA BURDAN LAF SOKMAK İSTERDİM ANCAK GELDİĞİMDE MEKANLARDAKİ KOLTUKLARA YAPTIĞINI BANA YAPMANDAN KORKTUĞUM İÇİN SADECE YAZIK OLDU SERHATA DİYİCEĞİM. SELAMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 YAZIK OLDU SERHATA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 utopia said: kafam olmuş 1. sdgjhfjksldjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Osso said: AHAHAHAHAH SERHAT SANA BURDAN LAF SOKMAK İSTERDİM ANCAK GELDİĞİMDE MEKANLARDAKİ KOLTUKLARA YAPTIĞINI BANA YAPMANDAN KORKTUĞUM İÇİN SADECE YAZIK OLDU SERHATA DİYİCEĞİM. SELAMLAR. çok merak ettim napıyor koltuklara? p.s. banlamak nedemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 koltukları çökertiyor. banlamak'ta banlemek demek yani bi yerden men etmek. cümle içinde kullanalım. annem beni mutfaktan banledi. yani mutfaktan men etti. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 adam serbest düşüşle 4 bacağını ayırıyor koltukların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 kermit ben neyaparsam yapıyım beni banlama nolurrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 visneni yiyebilir miyim badirfilay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Hadi çocum sen beriye git biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 nolurrrr yapma kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tmm lan yapmıyom bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Otedengelen said: visneni yiyebilir miyim badirfilay? hönk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Osso said: Hadi çocum sen beriye git biraz bu laf bana mı osman :( yeni üyeyim diye diil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 sana değil ötedengeleni beriye gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ötedengelen beridengiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 (:D tenks bıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar