Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 IMDB'de Orlando Bloom'a bakıodum bi ara, aha o da ne. Pirates of the Caribbean 2 (2006) (pre-production) .... Will Turner Konu nasıl devam etcek yaw.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bayadır var.hatta şu an çekiliyor diye biliyorum. bi bilgim yok ama tahmin yürütürsem: jack sparrow büyük bi iş peşindedir, tayfasına babası kral korsan olduğundan ve yaşadıkları macera nedeniyle will i alır veya şans eseri karşılaşırlar. bi tane daha hehe: will kızı götürünce kral bi adam olmuştur, çok sükselidir vali falan olur.jack sparrow korsanlık yaparken bunla karşılaşır, zıt taraflardadırlar ama olaylar onları birbirleriyle ortak hareket etmeye iter mesela kızı kaçırırlar will jack den yardım istemek zorunda kalır :P of nası yazdım hehe :)[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 allah allah pirates of caribbean 2 mi. johnny depp oynuyo di mi? onsuz olmaz valla *drools*[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ilk film aşırı eğlenceliydi... deli eğlenmiştim umarım bu da öyle olur...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 kesinlikle : why is the rom gone ? ilk filmin sonunda maymun aztec gold'lardan birini daha alıp tekrar laneti başlatıyordu. birşekilde mutlaka ona bağlarlar.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 vucudundakı kıllar ve bir kaplumbaga ile kurtulma yalanı superdı,unutulmaz.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sparrow'un filmin başında iskeleye girişide süperdi unutulmaz.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 haha harbi öylede ben hala çakamadım nası adam o adadan kurtulup öyle tekne yapabilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi adam anlatıyo ya romcular geldi beni aldı adadan diye :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 inşallah bu sefer güzel bişi cıkar ortaya[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yok yok güzel olcak eminim. Sadece kahramanlar kalsın abi böyle parada falan anlaşamazlarsa tadı tuzu kalmaz olayın.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Jack Sparrow un aslinda ne kadar yalan bi herif oldugu, ama bu yalaniyla kendini kahraman yapabilmis olmsi filmde tek begendigim seydi :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Volfied, 11 Haziran 2004 08:27 tarihinde demiş ki: Jack Sparrow un aslinda ne kadar yalan bi herif oldugu... CAPTAIN Jack Sparrow.. hehe.. Bence süper herifti :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ben gitmiştim ilk filme gayet güzeldide gerçekten 2.'si nasıl olacak :) özellikle film müzikleri ile çoşmuştum :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oley! hastasıyım. 45 bölüm daha çeksinler seyrederim :) sinemada gördüğüm en izlenesi karakterlerden biri captain sparrow, dizisi olsun hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Jack Sparrow isteriz :) Jhonny Depp'siz olmaz ya... Filmin birincisi izlediğim en eğlenceli filmlerdendi kesinlikle![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Johnny sufer oynamisti bence oscarlikti ama alamadi.. uzulmustum hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 jack sparrow yalan ama şöyle yalan adam anlattığı gibi öle evil kral bi korsan değil, acımasız falan değil ki başarılı bi korsan olabilmek için lazım olan şeyler bunlar. yoksa alırlar gemini ki ona da öyle oluyor adam koskoca black pearl ün kaptanı.tabii fasulye orası ayrı.. :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hehe.. çok eğlenceliydi film.. bi' çizgi film var, Mad Jack Pirate, onun havasında.. bekliyoruz sabırsızlıkla ..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mad Pirate Jack, Jack Sparrow ve Homer Simpson... işte idollerim ben de loser olacam!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 super bır fılmdı yanı ıkıncıyı merakla beklıyorum bır gunde lucas amca ep3 bıtınce monkey ısland ın fılmını cekıyorum dese sahane olucak :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 e zaten biz bunlarla büyüdük, karşımıza böyle bir film koyulursa tabi bayılırız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Evet harbiden çok benziyor monkey islanda güzel bi nokta yakalamışsın tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Devam filmleri genelde beni hüsrana uğrattı şu ana kadar. Umarım bu mükemmel filmin devamı da sırf isminden faydalanmak için değil adam gibi o isme layık olması için çekilir.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Devam filminin iyi olabilmesi için 1. nin çekilmesinden önce yapımcı ve yönetmenin kafasında 2. nin hatları olmalı. Aslında en güzel devamlar önce bütün olarak düşünülüp sonra bölümlere ayrılan filmlerdir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar