Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates Of The Caribbean 2

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

bayadır var.hatta şu an çekiliyor diye biliyorum.

bi bilgim yok ama tahmin yürütürsem:
jack sparrow büyük bi iş peşindedir, tayfasına babası kral korsan olduğundan ve yaşadıkları macera nedeniyle will i alır veya şans eseri karşılaşırlar.

bi tane daha hehe:
will kızı götürünce kral bi adam olmuştur, çok sükselidir vali falan olur.jack sparrow korsanlık yaparken bunla karşılaşır, zıt taraflardadırlar ama olaylar onları birbirleriyle ortak hareket etmeye iter mesela kızı kaçırırlar will jack den yardım istemek zorunda kalır :P

of nası yazdım hehe :)[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Sosyal ağlarda paylaş

jack sparrow yalan ama şöyle yalan
adam anlattığı gibi öle evil kral bi korsan değil, acımasız falan değil ki başarılı bi korsan olabilmek için lazım olan şeyler bunlar.
yoksa alırlar gemini ki ona da öyle oluyor adam koskoca black pearl ün kaptanı.tabii fasulye orası ayrı.. :)[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0
:::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama:::
Sosyal ağlarda paylaş

Devam filmleri genelde beni hüsrana uğrattı şu ana kadar. Umarım bu mükemmel filmin devamı da sırf isminden faydalanmak için değil adam gibi o isme layık olması için çekilir.[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...