xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bende fiat punto var ve track ten başka birşey çalmıyor eh hayliyle bir ton cd gidiyor ve satın alıyorum vs. ama karışık şarkı vs yap et zor iş. yok my bir aparat ? sadece cd çalar var.. teknosa - vatan vs gibi nereden bulabilirim ? ya da ismi nedir bu aparatın ? antalyadayım. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 aux girişi yoksa alternatifin yok sanırım, ipod alıp radyo ustunden yayın yapan aletini deneyebilirsin ama o da cok iyi degil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Bi alet vardı mp3 player tarzında şarkı atıyosun içine, çakmak yerine takıyosun wireless bişi belli bi frekansı var radyo üzerinden ayarlıyosun mis gibin çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 evet o çakmak yerine sokulanlardan doğubank bide neydi işte kadıköy versiyonu zilyon tane var onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 benim teyp de aux girişi var fakat bn aux kablosu ver abi dedim adama adam 10 tl e bi kablo kakaladı girmiyo mp3 e geri götürmeye üşendim bende nasıl oluyo o kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 N97 alıcaksın radyo yayını yapıp herseyi calabilceksin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çakmağa bunu takıyorsunmuş mp3 çalıyormuş http://www.hepsiburada.com/forex-cft-626b-yeni-klasor-secmeli-2gb-samsung-dahili-hafizausb-belleksdmmc-kart-girisli-/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otforcft626b ben taylanddan aldım teybi. lcd ekran, sd kart, usb girişli, bluetoothlu falan. aux girişi de var, dvd de okuyor playstation bile baglanıyor euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 cakmak icin olanlarda kaset icin olanlarin mantigi gibi mi calisiyor? yani cakmaga takip mp3 playerini ona mi bagliyorsun? peki cakmak uzerinden arabanin ses sistemine nasil aktarma yapiyor? mp3 playeri kasete baglamak icin o donusturucuden aldim fakat arabanin kaset konulacak yerini bulamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çakmak için olanlara sd kart falan takılıyor. oraya atıyorsun mp3leri. sonra radio frekansı ayarlıyorsun aletin. diyelim 107.9 sonra radyondan 107.9 u açıyorsun, mp3ler çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 aux varsa tamamdır yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 anladim, tesekkurler. ilk once nasil calistigina anlam verememistim ama cok zekice :) aux girisi yok sanirim arabanin ama kaset calari nereye koymus adamlar hala bilmiyorum. isin ilginc tarafi arabanin ses sisteminden kaseti sectigim zaman bir kaseti caliyor olmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 FM transmitter deniliyo o çakmağa takılan şeye. Aslında çok güzel bişey de, araba kullanırken onla uğraşmak zor oluyo, kumandalısı olması lazım üstteki resimdeki gibi. Birde yola çıkmadan ayarlayıp hazır edeceksin. Zor olur yolda. Ha birde, istanbul ankara gibi büyük şehirlerde pek performanslı değildi yamulmuyosam, çünkü boş frekans bulmak zor oluyor büyük şehirlerde, uğraştırıyor. Kasetçalar girişi varsa, bi ucu kaset bi ucu kulaklık girişi olan aparatlar var, kulaklık girişini bağlıyorsun mp3 e, kasedi sokuyosun sonra kasetçalara, aux girişi gibi işlev görüyor. Ama çabuk bozuluyor o da, toza güneşe gelmez. Aux girişi varsa en iyisi o şekilde halletmek, ama yoksa o konuda da yapılacak birşey yok. Edit: FM transmitter denilen dalgann prensibi basit aslında. Transmittere flash bellek, sd card gibi bellekler takılıyor, alet bi frekans yaratıyor, hatta sen ayarlıyosun frekansı, o frekansta bellekteki parçaları çalıyor, sen de radyonu o frekansa getiriyorsun. Mini bi radyo yayını kuruyosun arabada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar