THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yuklemeleri yaparken bir suru program internete baglanma accesi istedi kabul ettim hepsini ancak simdi her internet faliyetimde popup blocker uyarisi cikiyor ve runtime error veriyor component mccomctl.ocx duzgun install edilmemis diyor. virus scan falanda yaptim bisey degismedi cok kil bi durum:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 popup blocker bu nette sürekli bıdır bıdır açılan ekstradan pencereleri bloke etmeye yarayan bi program ama hatanın nedenını bilemiycem[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sen bal gibi biliyosundur nedenini.. :P[signature][hline]
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 rom indirmek icin gezinirken xxe daima guven diye bi secenege evet mi dedin yoksa?[signature][hline]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 chro valla bilmiyorum. mix aynen ole oldu hepsine evet dedim gezinirken sonra bu basladi varmidir kurtulus yolu felaket otesi bisey 2 saiyede bir cikiyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 11 Haziran 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aslinda bunun yeri burasi degil ama,Seçenekler > Internet Seçenekleri > Güvenlik > Yüksek yap ve cache & kabul edilmis sertifikaları temizle.[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 işte hepsine evet demeyin, öyle şeyler sorarsa direkt no deyin..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Öne çıkan mesajlar